annNS2 07.03.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 nie zdążyłaś?! za tą cenę? przegięcie dobra oświećcie mnie w 1 rzeczy - odnośnie gotowania jak się robi takie coś - nie wiem rodzaj klusek - które gotuje się na parze? nie chcę gotowców bo młody będzie jadł - wiecie o co chodzi? taa...smaki z przedszkola....do tego sos truskawkowy pewnie chodzi o pampuchy (paruchy, bulki na parze)...ale nigdy takich nie robilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.03.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 nie, nawet nie wege... ale bieganie. 30 km w ciągu jednego dnia.. powinna być jak patyk Kluski na parze - ciasto jak na drożdżowe... ja się nauczyłam przez YT ... poszukam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.03.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ja robię i mrożę (p. podgrzewa potem pokrojone w plasterki na pateni na masełku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 nie zdążyłaś?! za tą cenę? przegięcie cenowo przegiecie za skorzana kurtke? po przecenie tansza niz z ekoskory no nie zdazylam bo jak rzucili z obnizona cena to momentalnie zniknely Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 taa...smaki z przedszkola....do tego sos truskawkowy dokładnie ale ja robię kisiel+ jagody ze słoiczka n Kluski na parze - ciasto jak na drożdżowe... ja się nauczyłam przez YT ... poszukam.... drożdżowe umiem - ale nie wiem - nie będzie one za "ciekłe" te w sklepie są takie równiutkie i twarde.... Ann przegięcie, ze nie zdążyłaś - brałabym w ciemno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.03.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ann, kurtka ze stójką, którą pokazałaś jest świetna, też na podobną poluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 dobra luknę na ten film z yt:) *jaki pani ma pampuchowy głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 dokładnie ale ja robię kisiel+ jagody ze słoiczka drożdżowe umiem - ale nie wiem - nie będzie one za "ciekłe" te w sklepie są takie równiutkie i twarde.... Ann przegięcie, ze nie zdążyłaś - brałabym w ciemno:) nastepnym razem bede madrzejsza biore wszystko jak leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 07.03.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ale że ma kilka kilo na plusie i nie je mięsa? Wiele takich osób znam. Co więcej - moi znajomi wegetarianie ważą więcej niż ci, którzy jedzą wszystko. Nie wiem z czego to wynika. przy spożywaniu większej ilości posiłków, bardzo łatwo jest zjeść za dużo. Po każdym posiłku weglowodanowym (wegetarianie jedzą sporo węglowodanów!) podnosi się poziom cukru we krwi, trzustka zaczyna produkować insulinę żeby zbić ten poziom cukru, cukier spada, za chwilę następny posiłek - i tak w kółko. Jak je się bardziej róznorodne posiłki, tego procesu nie ma, a jak jest, to nie taką skalę generalnie, nadmiar węglowodanów nie jest dobry dla zdrowia - i wywołuje choroby, nazwane cywilizacyjnymi - bo kiedy ludzkość żywiła się inaczej (spożywała mniej węglowodanów!) - to te choroby nie występowały... Oczywiście, to bardzo duże uproszczenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.03.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 MAgda ja robiłą wg tego filmiku. Były idealne. Tylko bardziej czuć drożdze (ale ja uwielbiam ten smak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 07.03.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 nie, nawet nie wege... ale bieganie. 30 km w ciągu jednego dnia.. powinna być jak patyk może za bardzo sobie rekompensuje wydatki energetyczne zużyte na te biegi? po takim wysiłku, spożyte węglowodany zostają przetworzone i odłożone w postacji tłuszczu jako "zapas" (częściowo) - bo po takim wysiłku na pewno jest duży apetyt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.03.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 tymczas - pewnie coś w tym jest. Dlatego szukam złotego środka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 obawiam się, że "konstrukcja" garnkowa mi zleci taki "wschodni" akcent ma ta Pani - albo mi się wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.03.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 nie, nawet nie wege... ale bieganie. 30 km w ciągu jednego dnia.. powinna być jak patyk Kluski na parze - ciasto jak na drożdżowe... ja się nauczyłam przez YT ... poszukam.... Ale raz w tygodniu? To nawet niezdrowe jest. Maraton raz w roku masakrycznie obciąża stawy, kolana, itp. A co dopiero raz w tygodniu! Podobno trzeba się regenerować minimum dwa miesiące no i nawet osoby przygotowujące się do maratonu na co dzień biegają nie więcej niż 20 km. Spójrz na nauczycielki w-fu lub jakiekolwiek laski po AWF-ie. Na trenerki na siłowni. Wszystkie są "przy kości". Dlaczego? Bo dużo jedzą, przyzwyczaiły się, kiedy ćwiczyły regularnie, a teraz nie ćwiczą codziennie, a jedzą tyle samo. Magda, to są pyzy. Ciasto drożdżowe. Kupne są ok. Chyba. Musiałabyś zajrzeć do składu, ale sądzę, że trudno je zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.03.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 może za bardzo sobie rekompensuje wydatki energetyczne zużyte na te biegi? po takim wysiłku, spożyte węglowodany zostają przetworzone i odłożone w postacji tłuszczu jako "zapas" weglowodany złożone.... fajny artykuł jest o tym, kiedy jakie jeść... polecam.... http://www.menshealth.pl/dieta/Co-jesc-przed-i-po-treningu,4184,1 Staram się stosowac, ale nie wariuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 07.03.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 tymczas - pewnie coś w tym jest. Dlatego szukam złotego środka . ja tez, ja też....ja mam wrażenie że znalazłem...no ale nie będę zapeszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.03.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Maraton ma co niedzielę - raz w tygodniu. Oprócz tego ćwiczy jakieś stretchingi dużo pływa i jeździ rowerem. Tak przez 4 lata i nie ma żadnych dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.03.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 . Musiałabyś zajrzeć do składu, ale sądzę, że trudno je zrobić. Ilona, ja Cię proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ja już siebie widzę dziś w tym cieście...oj będzie się działo + konstrukcja garnkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.03.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Jaka konstrukcja ? NA waciągam ścierkę na garnek , spinam dużą gumką i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.