sylwiap-w29 12.10.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 sylwiap także witam u siebie w kuchni nad blatem beton dekoracyjny to samo co w salonie, płytki to mozaika duna pleyades, deski na elewacji to egzotyk dziewczyny dzięki za miłe słowa Dzięki za szybką odpowiedź ... A powiedz jeszcze czy beton dekoracyjny to jest to samo co farba betonowa lub tynk betonowy, bo różne nazwy spotykam. Gdzie można to dostać, jaką najlepiej firmę wybrać, jak to zrobić, żeby wyszedł taki zarąbisty efekt jak u Ciebie na ścianie? 100 pytań do ... Ale Ci powiem, że od jakiegoś czasu już szukam czegoś do kuchni nad blat i jak zobaczyłam w Twojej kuchni to mnie powaliło A powiedz jeszcze jak ten beton zachowuje się np. po zachlapaniu, czy można zmyć z tego brud? Czy sprawdzi się też na ścianie nad piecem czy kranem? Acha i jeszcze te płytki, to chodziło mi nie o tą mozaike tylko te duże szare. Chyba, że z tej samej serii? Z tym egzotykiem na elewacji to bardzo dobry pomysł Trochę Cię pomęczyłam pytaniami ;P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.10.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 sylwia ten beton to tynk dekoracyjny firmy oikios, robil mi to fachowiec od takich dekoracji, mozna go impregnować ale nie niewiem czy to coś da, ja akurat troszkę tluszczem chlapnęlam i nie zeszlo, ale wino, czekolada czy kakao schodzi, nad płytą nie widzę tego, woda chlapię i nic się nie dzieje, poprostu wysycha, płytki szare to tubądzin kolekcja braid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 12.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 sylwia ten beton to tynk dekoracyjny firmy oikios, robil mi to fachowiec od takich dekoracji, mozna go impregnować ale nie niewiem czy to coś da, ja akurat troszkę tluszczem chlapnęlam i nie zeszlo, ale wino, czekolada czy kakao schodzi, nad płytą nie widzę tego, woda chlapię i nic się nie dzieje, poprostu wysycha, płytki szare to tubądzin kolekcja braid dzięki z tym tłuszczem to mnie zmartwiłaś bo przy gotowaniu na pewno się pochlapie ........ a mocno widać tą plamę od tłuszczu czy się gubi w tłumie? dzieki też za namiar na płytki, zaraz ide oglądać, ładne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.10.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Reni, ja jak zwykle z poradą/pytaniemNa jakiej wysokości w szarej łazience masz górny rant umywalek koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wu-zetka 14.10.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Cześć Reni. Uwielbiam "spacer" po twojej "chałupce" bo ciągle czyms mnie inspirujesz,ale jak sama wiesz w trakcie budowy trzeba podejmowac na raz tyle decyzji ,że wciąz brakuje czasu-dlatego przepraszam,że odzywam się tylko wtedy kiwedy coś od Ciebie potrzebuję. Chcemy "na gwałt" zamknąć jeszcze teraz dom (okna i garaż) ,więc w biegu robimy elektryke (na razie tylko w garazu) -no i musze na biegu przymierzyć jakieś kinkiety na ścianki frontowe garażu,zeby wskazac miejsce wyprowdzenia kabli. Już dawno chorowałam na takie "dwustrumieniowe" jak masz Ty ,a ich wygląd na Waszej elewacji tylko potwierdził słusznosc mojego wyboru.Pytanie brzmi :jakie Ty kinkiety kupowałaś i na jakiej wysokości je umieściłac na garazu?. Ogładałam takie półokrągłe massiva ale bardziej by mi pasowało coś prostopadłościennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 14.10.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Zgadzam się z dziewczynami, domek super. Mimo szarości przytulny, że nie chce się go opuszczać. Napisz mi reniu jakie masz krzesła w salonie. Szukam czegoś nowoczesnego do mojego wymarzonego stołu http://img208.imageshack.us/img208/1052/stjava.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.10.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Proximka, odpowiem za Reni, bo teraz jest zalatana. W jadalni, o ile dobrze pamiętam, sa krzesła z Ikea, seria Gilbert. Widzę, że te ciemne krzesła są wycofane.Co do Twojego stołu (MD?), ja też coś podobnego planuję, a do tego krzesełka Eames na drewnianych nóżkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 14.10.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 To ja jeszcze dodam, że reni na te krzesła trochę narzekała Pisała, że ogrodowe wygodniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.10.2011 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 wu zetka ja kupowalm te kinkiety z massiva właśnie proximka rere już ci odpowiedziała, moje już wycofane , może nie dokońca jestem z nich zadowolona, poprostu warte są tyle ile kosztują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 14.10.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 reni, jak tam przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.10.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 anna urządzam się, minął tydzień na nowym sklepie a ja dopiero dziś widzę śwatełko w tunelu, wczoraj byliśmy jeszcze w głębokiej d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.10.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 anna urządzam się, minął tydzień na nowym sklepie Reni zżera mnie ciekawość, co to za sklep? I w jakim stylu go urządzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.10.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Reni zżera mnie ciekawość, co to za sklep? I w jakim stylu go urządzasz? w jakim stylu?, hmm sklepowym!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.10.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 w jakim stylu?, hmm sklepowym!!!! To się dowiedziałam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.10.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Marta chciałam wysłać ci priva ale chyba twoja skrzynka pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.10.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Już zrobiłam porządek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 17.10.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Reni, mam pytanie odnośnie Twoich płytek w jadalni i kuchni, choruję na nie odkąd oglądnęłam Twoje wnętrza Dziś widziałam płytki na żywo, ale niestety były ukryte w takim kącie sklepu - przyklejone do prowadnic ekspozycyjnych, że nie mogłam ich w świetle pooglądać, a w tym ciemnym kącie wyglądały nie na białe, tylko takie beżowo-szare...poprostu jak brudne, dlatego chciałam Ciebie zapytać jaki one mają kolor? Jak Ci się utrzymują, czy masz je również w wiatrołapie może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.10.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 reni - ja tylko na chwilę - gratuluję przeprowadzki !!!Zobaczysz jeszcze tydzień i wszystko będzie super !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.10.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 reni, po raz milionowy oglądałam galerię bobiego i widziałam, że pytałaś o jego oczko wodne... Zerknij TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.10.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 aniunia mam te płytki na calym dole w wiatrolapie tez, są białe i w świetle dziennym są także białe, nie powiem aby się nie brudziły, w miejscu gdzie się często chodzi trzeba mopem bardziej przycisnąć, ale jak się umyje to pięknie błyszczą w słońcu, napewno nie należą do płytek na których nic nie widać, ale kurzu nie widac wogóle, chyba kupilam bym je jeszcze raz, no i cena przyzwoita anka wielkie dzięki, bardzo jestem ci wdzięczna, okolo marca możeeeeeeeeeeeeee będę na tym etapie i troszkę sie rozglądam, wielkie dzięki, oj tak kawka u mnie ci się zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts