Magda_lena85 07.03.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 qrka jadę do LM i nie wiem co kupić chyba wezmę massive nero -tylko one mają chujowe żółte halogeny że trzeba zmieniać... chyba, ze te co masz w kuchni? ale one mogą być zbyt chirurgiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Wy tak o kobietach bo jutro 8 marca? co robią Wasi męzowie? bo wiecie co mój .... idzie na "babią górę" :lol2: serio ! hahahhaha przypadek : moj mi dzisiaj wreczyl kwiaty bo powiedzial, ze jutro pewnie zapomni albo nie bedzie mial czasu sama bym na ta babia pojechala....ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 qrka jadę do LM i nie wiem co kupić chyba wezmę massive nero -tylko one mają chujowe żółte halogeny że trzeba zmieniać... chyba, ze te co masz w kuchni? ale one mogą być zbyt chirurgiczne ee...nero do lazienki bym nie dawala...one swieca w dol...a halogeny i tak trzeba wymienic - na ledowe (mysmy wszedzie wymieniali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 zapytać czy mają miejsce? sami faceci.... 30-42 zastanów się hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.03.2014 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 to świnie ci faceci, ze akurat jutro jadą sobie sami w góry, zamiast ze swoimi paniami być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.03.2014 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 słuchajcie ma któraś syna który ma deskorolkę, chcę mojemu kupić na urodziny, to ma jakiś konkretny rozmiar, na co zwrócić uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 07.03.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 to świnie ci faceci, ze akurat jutro jadą sobie sami w góry, zamiast ze swoimi paniami być myślisz? to moja to świnia nie baba jest....zamiast jutro być ze mną, to wyjeżdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 zapytać czy mają miejsce? sami faceci.... 30-42 zastanów się hahahah wiekowo to w sam raz ale na babiej zdradliwie bywa jeszcze by mnie zgubili (z bielska do zywca kieeedys chodzilam, ale z babiej troche za daleko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 to świnie ci faceci, ze akurat jutro jadą sobie sami w góry, zamiast ze swoimi paniami być eee...dlaczego swinie rozumiem urodziny zony, ale dzien kobiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 (edytowane) to świnie ci faceci, ze akurat jutro jadą sobie sami w góry, zamiast ze swoimi paniami być czemu świnie? ub weekend był w domu - oddawał się obowiązkom teraz niech jedzie weeekend majowy spędzamy razem - ale tydz wcześniej jedzie na jakąś górę do Francji... mówię Ci u nas "ubezwłasnowolnienie" nie działa weeekendowe:) to skoro on tydz w górach to ja tydz bez niego np na jakiejś riwierze powinnam .... wiekowo to w sam raz ale na babiej zdradliwie bywa jeszcze by mnie zgubili (z bielska do zywca kieeedys chodzilam, ale z babiej troche za daleko;) nie zgubią - lojalni:) Edytowane 7 Marca 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.03.2014 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 wiesz jak babie nie przeszkadza to spoko, ja nie patrzę na to jak na ubezwłasnowolnienie, dla mnie to małzeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 07.03.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 wiesz jak babie nie przeszkadza to spoko, ja nie patrzę na to jak na ubezwłasnowolnienie, dla mnie to małzeństwo ale siku nie chodzicie razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Reni dla mnie teżale hobby dobra rzecz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.03.2014 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ale jakoś nie wierzę, ze żadnej to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.03.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ja mam u góry, najlepszy efekt do malowania - po bokach (ale mi się tak nie podoba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.03.2014 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 hipek oczywiście, ze chodzimy , nawet w tym samym czasie a najlepiej razem podczas kąpieli do wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 żadnej z partnerek tych facetów? nie przeszkadza - wątpię pewnie nie pozwoliłby jechać tylko to funkcjonuje coś za coś - raz jedziesz a raz coś razem albo tydz tam to tydz z rodzinną nad morzem.... a tak to każda ma weekend "dla siebie" - spotykają się, idą na babskie spotkania faceci wchodzą, śpią w schronisku albo namiocie - schodzą i wracają... /teoria/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 07.03.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 hipek oczywiście, ze chodzimy , nawet w tym samym czasie a najlepiej razem podczas kąpieli do wanny jak mąż leży na plecach, to robi fontannę jak wieloryb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.03.2014 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 a coś za coś, no teraz kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.03.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 hipek oczywiście, ze chodzimy , nawet w tym samym czasie a najlepiej razem podczas kąpieli do wanny Dokładnie, u nas też jest koedukacyjne . I często nawet dziecko jest w łazience razem ze mną jak np. P. się kąpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts