reni1980 07.03.2014 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ja tez nie pije więcej , max trzy lampki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Fu*k ale Ty ekonomiczna jesteś......... :rotfl: no patrz.. ja po 5 mowie skromnie dziekuje jaka jestem? tez ekonomiczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Wiem meli ale dla mnie to profanacja, No wino musi mieć butelke Wiem Reni...aleee no mialam w koszyczku tego Lindemansa... bo akurat bin50 nie maja w kartonach tylko w butelce... te inne tak... iii tak mysle i mysle... kurde 1 butelka i tyle kasy... to lepiej brac karton innego (tez dobre) i 3litry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Nadaje sie na ekonomiczna poznanianek:)tylko cos malibu wchodzi więcej.... Niż wina:) Mel a co jest pózniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.03.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 no patrz.. ja po 5 mowie skromnie dziekuje jaka jestem? tez ekonomiczna? Nie no Melista TY jesteś wytrawna znawczyni więc ekonomia nie idzie tu w parze..... Kurde drogi ten nalewak....... Reni ja osobiście też tylko butelka i korek z korka a nie z plastiku jak w carlo rossi ...... chociaz bare foot jest odkręcany jak flaszka :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Nie no Melista TY jesteś wytrawna znawczyni więc ekonomia nie idzie tu w parze..... Kurde drogi ten nalewak....... Reni ja osobiście też tylko butelka i korek z korka a nie z plastiku jak w carlo rossi ...... chociaz bare foot jest odkręcany jak flaszka :bash: To ze odkrecane nie zawsze oznacza ze nie dobre noo drogie to cholerswto,.. nam kumpel dal bo dostal 2 z pracy...tzn on czarny a jego zona bialy... nie smialam nawet pogardzic takim prezentem... moj maz odmawial:o:bash:nie chciejcie wiedziec co zrobilam jemu zeby sie zamknal i pozwolil mi mowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Mel a co jest pózniej? po mieszance wina z innym alko?? ojj bolesci glowy ze hoho... ja nie z tych calujacych sie z toitoi... ale bole glowy.... jak ja tego nie lubie ale wypic to taaak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 myślalam, że o tematy chodzi ja nie mieszam - źle kończę a na zew to już na bank źle kończę - w domu bezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.03.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ale wypic to taaak no ja też.... po tygodniu stresu w pracy muszę w weekend odreagować dzisiaj przy piffku - budweiser na tapecie jakby co to zpraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 wszyscy się zapraszają a co jedna osoba to dalej mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Lolek..ja podziekuje grzecznie..nie mieszam z winem hahaaha Magdalena... no jak o jakich tematach? co by tu zrobic zeby sie dzisiaj nie narobic, ale dobrze sobie i jemu zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 wszyscy się zapraszają a co jedna osoba to dalej mieszka noo ja to do was mam najblizej tylko...zebym kiedys z takiego zaproszenia nie skorzystala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 jakiemu jemu? mój "zdobywać" będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 jakiemu jemu? mój "zdobywać" będzie mam dwie mysli teraz...ale ta jedna z nich jest fajniejsza :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.03.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 mam dwie mysli teraz...ale ta jedna z nich jest fajniejsza :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: melisa Ty zboczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 melisa Ty zboczku co ja na to poradze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.03.2014 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 co ja na to poradze lece do wyrka ............ ale Meliska Ty chyba tak moja Soul mate (bratnia dusza) jesteś......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 lece do wyrka ............ ale Meliska Ty chyba tak moja Soul mate (bratnia dusza) jesteś......... ja? no co ty ja czekam na final filmu i tez pojde spac.. chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.03.2014 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ja? no co ty ja czekam na final filmu i tez pojde spac.. chyba czuję się zaiedzony.miałem nadziję że choc ktos czuje mój klimat............. ... a co oglądasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 czuję się zaiedzony.miałem nadziję że choc ktos czuje mój klimat............. ... a co oglądasz?? no bratnie dusze ponoc czuja to samo juz koniec filmu...Firewall na tvn lecialo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts