Magda_lena85 08.03.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Mel jednak tulipany.... Nie są sztywne:) leżą wrecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.03.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Trafila sie tobie jakas dziwna odmiana moze dlugo w sklepie staly? podcielas im koncowki zanim do wody wlozylas? ja dawno tulipanow w domu nie mialam, wiec nie pamietam jak sie zachowuja :lol2:7tylko mi swita cos w glowie, ze tez padaly..nie wszystkie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.03.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 hej baby moje wyjatkowo sie trzymaja prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 08.03.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 moj tez sie trzyma bardzo sztywno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.03.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 to co - WSZYSTKIEGO NAM NAJLEPSZEGO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.03.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Sztywniaki ha:) Przy mnie wszystko mięknie siedze z farba .... Forever blond:) wszystkiego dobrego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.03.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Dziewczyny, ale nam sobie zyczen nie wypada skladac trzeba czekac az sie jakis rodzynek przebije i to sam zrobi My mamy swietowac Dlatego zamiast tulipanow wybieram roze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.03.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Mel w co Ty wierzysz na fm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.03.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Sztywniaki ha:) Przy mnie wszystko mięknie siedze z farba .... Forever blond:) wszystkiego dobrego:) juz myslalam ze cos przemalowujesz meza nie ma (twoj sie slaja, moj w robocie...) to mozna w spokoju poczynic pewne kroki w zmianie wystroju..i nastroju ja z farba siedzialam wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.03.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Mel w co Ty wierzysz na fm:) ze co? no mnie to jeszcze nie pogielo zeby wierzyc w cos na fm no dobra... w Ciebie wierze..w siebie wierze... w koncu my to tez fm :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.03.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 O kolor włosów bym sie jego nie pytała:) w sumie prędzej o kolor bielizny:) Jak Wy funkcjonujecie od rana z dziećmi po alko? moj u babci od 8:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.03.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Magdalena...ja norrrrmalnie funkcjonuje o 8 pobudka..kawunia juz gotowa dzieciom sniadanko zrobilam... pranie zlozylam i pochowalam.. teraz posciele sie piora Trzeba sobie jakos radzic aaaaa i czuje sie dooooooskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.03.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 eee...ja raptem dwie male lampki (i to z woda) wypilam moj od 7.30 w pracy a dzieci (jak ma sie dwoje) to sie razem bawia i mozna dluzej pospac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.03.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 No tak macie 2x moj maruda jedynak.... "Mamooooooo " trzeba sie sie bedzie zając tematem na Wielkanoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.03.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 AnnNS u mnie mlodsza wstaje pierwsza i wola mamooooo jesc ! starsza drzemie dluzej...a jak juz wstaje to jedno darcie miedzy nimi czasami uda sie, ze pobawia sie razem..ale malo kiedy tak jest u mnie nie ma tego, ze moge sobie pospac dluzej, jak one nie spia . dlatego zeby nie rozniosly dzisiaj domu, zabieram je na lyzwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.03.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 No tak macie 2x moj maruda jedynak.... "Mamooooooo " trzeba sie sie bedzie zając tematem na Wielkanoc:) to za pozno! albo za wszesnie celuj z rozwiazaniem na marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.03.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 AnnNS u mnie mlodsza wstaje pierwsza i wola mamooooo jesc ! starsza drzemie dluzej...a jak juz wstaje to jedno darcie miedzy nimi czasami uda sie, ze pobawia sie razem..ale malo kiedy tak jest u mnie nie ma tego, ze moge sobie pospac dluzej, jak one nie spia . dlatego zeby nie rozniosly dzisiaj domu, zabieram je na lyzwy no moje jeszcze zakatarzone (trwa to juz dwa tyg!! ale ich zalatwilam w tym zakopcu!) i mam to szczescie ze rano wola mlodsze 'taaaatooooo' a starsze przylazi do mnie i jeszcze mozemy pospac ale jak mlodsze juz zje to sciaga brata z lozka i chce sie bawic wiec mam kolejne pol h luuuuzuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.03.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Czerw-lipiec zajść to na zajączka bedzie kinder niespodzianka:)Muszę dojrzeć do drugiego - spontan mnie nie interesuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.03.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Czerw-lipiec zajść to na zajączka bedzie kinder niespodzianka:) Muszę dojrzeć do drugiego - spontan mnie nie interesuje:) bedziemy cie wspierac ok...milego dnia zycze ide zrobic rozgrzewke (poodkurzac) troche sie porozciagam (przetre okna balkonowe) a potem moze zdaze jeszcze pocwiczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.03.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 dobrze, że nie zapładniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts