yendrek3 08.03.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Dziewczyny, ale nam sobie zyczen nie wypada skladac trzeba czekac az sie jakis rodzynek przebije i to sam zrobi My mamy swietowac Dlatego zamiast tulipanow wybieram roze oj Lejdis, przeciez najlepsze zyczenia sa juz od polnocy u Asi na watku. jesli tam was nie bylo to jeszcze raz zycze wszystkiego naj naj naj w waszym pieknym dniu http://timquilts.files.wordpress.com/2013/03/tulips_flowers_bouquet_bright_vase_white_background_37331_2048x2048.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 08.03.2014 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 (edytowane) Drogie KOBITKI Wszytskiego nalepszego, a najwięcej wiecie czego..... http://braguj.pl/image/1790 SŁODYCZY Edytowane 8 Marca 2014 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.03.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Lolek . Faktycznie Ciasteczka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.03.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.03.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Nadrobilam.Ufffffffff.......;)Reni w temacie deskorolki mam doświadczenie z zeszłego tygodnia wiec świeże - moja młoda jeździła po ulicy na rolkach z synem sasiadow( on na desce właśnie). Niestety tak niefortunnie pierdolnal na progu zwalniającym ze wybił sobie zęba jedynkę i przegryzl dziąsła tak ze trzeba było szyc na pogotowiu.Chłopak od tygodnia tylko kisiel i wodę pije....Ile twój młody ma lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.03.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 W piętek miałam dzień dostaw kurier dwa razy przyjeżdżał.;)Najpierw przywiózł zamówione perfumki i powiem ci Magda ze z tych wszystkich zamówionych najbardziej przypadł mi do gustu Comme de garcons 1 i 2 .Te które tak polecalas Orchid coś tam nie moje klimaty....za słodkie.:oDrugi kurier przywiózł torebkę Michaela Korsa od siory.Sciemniala ze przywiezie mi na Wielkanoc a tu proszę niespodzianka !!!! :wiggle:Jest ssssllllicznaaaaa!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.03.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Ilona Usta usta lecą teraz na TVN 7 w sobotę po południu.Ostatnio napatoczylam sie przez przypadek i obejrzałem cały odcinek- tez Baaardzo lubiłam ten serial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.03.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Lolek ten z tatuażem to dla Mireli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.03.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Ilona Usta usta lecą teraz na TVN 7 w sobotę po południu.Ostatnio napatoczylam sie przez przypadek i obejrzałem cały odcinek- tez Baaardzo lubiłam ten serial. O, dzięki, chętnie obejrzę, bo widziałam raptem kilka odcinków i wszystkie były świetne . Super, że torebka jest (zazdroszczę!). Magda, a nie, bo dla mnie . Zaklepuję pierwsza! Tak właśnie patrzyłam, że najfajniejszy, ale nie ze względu na tatuaże - tylko najbardziej dojrzały się wydaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.03.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Dobry - co tu tak cicho ?? Byłam w sobotę na wykłądzie o perfumach, MAgda miałam na zgięciu łokcie dwie kropelki zapachu za .... 1400 EUR flakon... całe szczęscie nie powlił mnie. Mowalił mnie natomiast Black CdG. Ale trwałość ... typowo sephorowska . Nie lubię takich zapchów... wylądował w szufladzie, będzie na wieczór do łóżka. Ann... zareklamowałąś MOJĄ kurtkę i ... dzisiaj nie ma jej na necie. W piatek rano była, każdy rozmiar, w sobotę tylko 34 a dzisiaj klapa. ale w Katowicach ... był ostatni 38, i 25% obniżki więc.... MAM ją . MAgda - będę kupować (mam zniżkę, zakolegowałam się z włascicielką sklepu uniernetowego ) zajebistą flaszkę. Jak się rozwinie to pachnie mnie jak Black Afgano. A kosztuje... chyba 1/10 ceny. Nowa marka Dupon http://www.sabbathofsenses.com/2014/01/dym-nie-ugasi-pragnienia-oud-et-santal.html. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.03.2014 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Hejka Mirela będę chętna jak coś będzie a o sensual orchid nic? cisza? mąż mnie zabije jak się dowie, ze mam zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.03.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 (edytowane) Magda - cisza. JAk on rzeczywiscie jest z kfiotkami..... to będzie ciężko. Mogę Ci odlać tego ouda - będę kupować pod koniec miesiąca (p. na wielkanoc). Fotka na chwilę: ten czerwono-różowy przede mną kosztuje własnie 1400 eur.... Edytowane 12 Marca 2014 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.03.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 ok Mirela - wezmę ale na próbę tylko ma kwiatki - ale on nie taki :kwiatek" oczywisty - a tyle kasy za 100 ml....nie no - pójdę za to siedzieć ale masz włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.03.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Magda - są droższe Spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.03.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Magda - są droższe Spokojnie ale to nie chodzi o to żeby mieć "najdroższy" ale powiedz sama ... szkoda kasy i 100 ml może się znudzić jednak... 30-50 ml byłoby ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.03.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Hmmm... wiesz co, te na które wydałam bardzo dużo kasy mi się nie znudziły (zresztą, oszczędzam sobie ). A te które mi się znudziły (ze średniej półki) sprzedała i ... nawet zarobiłam jeszcze na tym . MAgda - mam tam na fotce włosy inne niż zazwyczaj - tutaj sa prostowane na dużych wałkach (przed imprezą akurat byłam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.03.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 JAk chcesz moge podpytać na Face w naszej grupie - czy ktoś nie jest zainteresowany 50 ml... zapytać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.03.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 pytaj pytaj50 wezmędzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.03.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Czerw-lipiec zajść to na zajączka bedzie kinder niespodzianka:) Muszę dojrzeć do drugiego - spontan mnie nie interesuje:) Magda, ja pierniczę drugi raz rodzić w święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia19830323 10.03.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Witam Domek masz piekny.Juz troszkę odgapiłam urządzając salon,a teraz jestem na etapie wykańczania sypialni.Sypialnia jest maleńka,zmieści się tam tylko łóżko i komoda.Na jednej scianie bedzie szara tapeta.Mam problem jaki kolor farby wybrać do tak małego pomieszczenia.Pomóżcie dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts