Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jeSli chcesz kupić tańsze gniazdka a potem wymienić na te szklane to kup gniazdo z berkera a oprawę plastikową, bo potem zmieniasz tylko obudowę a nie wszystko, bo po co wyrzucać ten środek, pólki mam z domino i jestem z nich zadowolona, to jest jedna szuflada i moim zdaniem jest pojemna ale ja mam 3 szt i jedną wiszącą, pewno do jednej bym się nie pomieścila, a tak wiszaca ci dodatkowo nie wejdzie? u mnie w jednej szufladzie sa moje kosmetyki kolorowe, w drugiej dzieciaki a w trzeciej mąż, a w wiszącej tej długiej balsamy, szampony i takie stojace duze kosmetyki, ja nie mam nić na wierzchu bo nie lubię wystawki kosmetykowej na wannie naprzyklad

Z gniazdkami tak zrobię jak radzisz ;)

U Ciebie dużo szafek, super masz. U mnie w blokowym mieszkaniu łazienka ma całe 3,60m2 ;) wejdzie tylko wanna na wprost wejścia, na lewo wc a na prawo umywalka a pod nią szafka. Nie zmieszcze raczej słupka ....pralkę przeniosłam do kuchni. Szufladę potrzebujemy na żele, szampony itp. Kolorówkę i perfumy trzymam w szafie.

Pewnie gdybym trafiła tu do Was w marcu a nie kwietniu i się poradziła to pewnie by się dodatkowa szafka zmieściła a tak niestety już po ptakach :) a także nie lubię wystawek rodem z drogerii....

Reniu a co masz za stół taki piękny? I jaki to kolor? O wymiary nie pytam nawet, bo ja potrzebuję mały 85x135 ale rozkładany. Wstępnie wybralismy Paged Carina dąb czekoladowy ale jeszcze się waham :)

Przepraszam, ze tak męczę :rolleyes:

renia nie męczysz, jeszcze nie, stół mam z bo concept dąb barwiony na czarno, kiedyś też mi sie podobały stoły z paged ale dziś już mniej, może dlatego że mam bzika na punkcie mebli z bo concept i tak jak mąż mówi kupiłabym tam przysłowiowe g...... zawinięte w papierek, tak to mozna dosłownie przedstawić

ojej, to mnie zmartwiłaś....meble z Pagedu są kiepskie? Zależy mi na porządniejszym stole, który się rozkłada i wstępnie wybraliśmy właśnie Carinę :( byłam święcie przekonana, ze są w miarę porządne i wytrzymają kilka lat....wszystko przez to, ze u mnie w mieście nie ma wyboru tylko zwykłe blaszaki z napisem MEBLOWY ;) i ogólnie musimy jeździć na wycieczki do większych miast.

Oprócz Bo Concept i tego sklepu skąd MarJel zamawiała swoje cacko to co byś mi poleciła? To jestem w kropce :)

Pozdrawiam i dzięki serdeczne!

renia ojej nie ja nie mówię że paged robi kiepskie meble , raczej myślę w sensie że są dosyć staromodne niz dizainerskie, jeśli wiesz co mam na mysli a możesz nie kumać, sama nie wiem jak to ująć, kiedyś mi się podobały a dziś bym nie kupiła, Marta to ma superowy stół, także nic innego na myśl mi nie przychodzi

Reni - znowu mam prośbę ;) Tym razem o blat w łazience. Powiedz mi - czy blat jest docięty dokładnie tak jak wymiar szafek ??

Ja też mam do łazienki Koło Domino - ale te głębsze 48,5. x 2.

Nie mam jeszcze szafek zamontowanych, ale chciałabym już dociąć blat by go zaolejować, itd.

Mam dociąż dokładnie jak wymiar szafek - tj. dł. 120 x 48,5 czy jednak ma coś "wystawać" ?? Jak jest u Ciebie ?

Edytowane przez atika

Boze wsiaklam, jestem dopiero na 16 stronie, ale staram sie czytac od deski do deski, aby nie zadawac pytan, ktore juz padly, choc palce na myszce sie rwa, aby szybciej dac sie nacieszyc oczom :lol:

reni z ogromna przyjemnoscia wczytuje sie, wpatruje w zdjecia i ciesze sie, ze jestes "nasza", dziekuje, ze sie dzielisz swoimi wnetrzami :D

wracam do interesujacej lektury :D

A ja oglądałam wczoraj te cuda na żywo :lol2: I już wybrałam co nieco dla siebie :lol2:

Bo przyznam, że od dwóch lat kupuję 4-6 bombek w Almi Decor (przeznaczam na to 100-150 zł) oczywiście co roku w tym samym kolorze, a potem z dumą wieszam je na coraz większej choince :D Te ozdoby są przepiękne :) Tylko nikt mnie nie rozumie, jak można kupić jedną bombkę zamiast całego opakowania w tej samej cenie :(