anna-maria3 31.10.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 No właśnie o to mi chodzi... Jak są same fixy, to ok, ale ja będę też miala fixy obok otwieranych i boję się zgrzytu... Czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.10.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 jadalnia fixy samehttp://img17.imageshack.us/img17/9600/jadalia1.jpg pokój kingi 2 fixy po boku i dwa otwierane na środku, ruchomy słupekhttp://img194.imageshack.us/img194/8265/p1020689b.jpg kuchnia fixhttp://img266.imageshack.us/img266/4677/p1020702r.jpg i hs salonhttp://img411.imageshack.us/img411/1817/p1020573g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.10.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 jak byś chciala jakieś okno bardziej z bliska to jutro chętnie cyknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 31.10.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Dzięki. Jak będzie Ci się chciało, to cyknij proszę z bliska ramę normalną i ramę fix, żeby było widać dobrze różnicę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.10.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 dziś ci zrobiłam to wlaśnie okno u córki bo tylko tak mam połaczenie fixa i otwieranego, mnie to nie denerwuje, jakos uwazam że tak powinno być, fix to fix a otwierane to otwierane http://img39.imageshack.us/img39/511/p1040597x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 31.10.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Dzięki, o to mi chodziło... Chyba nie ma aż takiej różnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniabg 31.10.2011 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 jeSli chcesz kupić tańsze gniazdka a potem wymienić na te szklane to kup gniazdo z berkera a oprawę plastikową, bo potem zmieniasz tylko obudowę a nie wszystko, bo po co wyrzucać ten środek, pólki mam z domino i jestem z nich zadowolona, to jest jedna szuflada i moim zdaniem jest pojemna ale ja mam 3 szt i jedną wiszącą, pewno do jednej bym się nie pomieścila, a tak wiszaca ci dodatkowo nie wejdzie? u mnie w jednej szufladzie sa moje kosmetyki kolorowe, w drugiej dzieciaki a w trzeciej mąż, a w wiszącej tej długiej balsamy, szampony i takie stojace duze kosmetyki, ja nie mam nić na wierzchu bo nie lubię wystawki kosmetykowej na wannie naprzyklad Z gniazdkami tak zrobię jak radzisz U Ciebie dużo szafek, super masz. U mnie w blokowym mieszkaniu łazienka ma całe 3,60m2 wejdzie tylko wanna na wprost wejścia, na lewo wc a na prawo umywalka a pod nią szafka. Nie zmieszcze raczej słupka ....pralkę przeniosłam do kuchni. Szufladę potrzebujemy na żele, szampony itp. Kolorówkę i perfumy trzymam w szafie. Pewnie gdybym trafiła tu do Was w marcu a nie kwietniu i się poradziła to pewnie by się dodatkowa szafka zmieściła a tak niestety już po ptakach a także nie lubię wystawek rodem z drogerii.... Reniu a co masz za stół taki piękny? I jaki to kolor? O wymiary nie pytam nawet, bo ja potrzebuję mały 85x135 ale rozkładany. Wstępnie wybralismy Paged Carina dąb czekoladowy ale jeszcze się waham Przepraszam, ze tak męczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.11.2011 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 renia nie męczysz, jeszcze nie, stół mam z bo concept dąb barwiony na czarno, kiedyś też mi sie podobały stoły z paged ale dziś już mniej, może dlatego że mam bzika na punkcie mebli z bo concept i tak jak mąż mówi kupiłabym tam przysłowiowe g...... zawinięte w papierek, tak to mozna dosłownie przedstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniabg 01.11.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 ojej, to mnie zmartwiłaś....meble z Pagedu są kiepskie? Zależy mi na porządniejszym stole, który się rozkłada i wstępnie wybraliśmy właśnie Carinę byłam święcie przekonana, ze są w miarę porządne i wytrzymają kilka lat....wszystko przez to, ze u mnie w mieście nie ma wyboru tylko zwykłe blaszaki z napisem MEBLOWY i ogólnie musimy jeździć na wycieczki do większych miast. Oprócz Bo Concept i tego sklepu skąd MarJel zamawiała swoje cacko to co byś mi poleciła? To jestem w kropce Pozdrawiam i dzięki serdeczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.11.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 renia ojej nie ja nie mówię że paged robi kiepskie meble , raczej myślę w sensie że są dosyć staromodne niz dizainerskie, jeśli wiesz co mam na mysli a możesz nie kumać, sama nie wiem jak to ująć, kiedyś mi się podobały a dziś bym nie kupiła, Marta to ma superowy stół, także nic innego na myśl mi nie przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniabg 01.11.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Tak, rozumiem mi póki co jeszcze sie podobają ale tylko 4 z kilkudziesięciu modeli. Chciałam kanciasty z w miarę masywnymi nogami. A i rozkładany. Dzięki Reniu. Muszę jeszcze się porozglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 01.11.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 (edytowane) Reni - znowu mam prośbę Tym razem o blat w łazience. Powiedz mi - czy blat jest docięty dokładnie tak jak wymiar szafek ?? Ja też mam do łazienki Koło Domino - ale te głębsze 48,5. x 2. Nie mam jeszcze szafek zamontowanych, ale chciałabym już dociąć blat by go zaolejować, itd. Mam dociąż dokładnie jak wymiar szafek - tj. dł. 120 x 48,5 czy jednak ma coś "wystawać" ?? Jak jest u Ciebie ? Edytowane 1 Listopada 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.11.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 atika jak wrócę z pracy to cyknę fotkę z bliska i zmierzę, wydaje mi się że wystaje ale jest na równi z otwieraną częścią szuflady, bo ona wystaje bardziej niż blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 04.11.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Boze wsiaklam, jestem dopiero na 16 stronie, ale staram sie czytac od deski do deski, aby nie zadawac pytan, ktore juz padly, choc palce na myszce sie rwa, aby szybciej dac sie nacieszyc oczom reni z ogromna przyjemnoscia wczytuje sie, wpatruje w zdjecia i ciesze sie, ze jestes "nasza", dziekuje, ze sie dzielisz swoimi wnetrzami wracam do interesujacej lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.11.2011 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 witaj kjuta ja również witam bardzo serdecznie i podziwiam że chce ci się aż tyle czytać i zapraszam na pogaduchy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.11.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 dziewczyny obejrzyjcie sobie, aż dech w piersiach zapiera http://www.almi-decor.com/browser/index.php?lang=PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.11.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Cuda niesamowite. Piękne, delikatne, eleganckie. Śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.11.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Almi ma obłędne dekoracje świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 05.11.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Reni gdybyś była zainteresowana takimi bombkami jak ma w swojej ofercie almi-decor to mogę zareklamować i polecić moją mamę która robi ( projektuję oraz maluje osobiście) takie same wzory. Które później prawdopodobnie wstawiane są do Almi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.11.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 A ja oglądałam wczoraj te cuda na żywo I już wybrałam co nieco dla siebie Bo przyznam, że od dwóch lat kupuję 4-6 bombek w Almi Decor (przeznaczam na to 100-150 zł) oczywiście co roku w tym samym kolorze, a potem z dumą wieszam je na coraz większej choince Te ozdoby są przepiękne Tylko nikt mnie nie rozumie, jak można kupić jedną bombkę zamiast całego opakowania w tej samej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts