Magda_lena85 17.03.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 fryzjerka po zawodówce - jak jest dobra moja kasuje co 4-6 tyg za podcięcie i farbę 200 zł.. za 1.5 godz pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.03.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 taaa... ale zakłąd jej spadł z nieba ? Kto jej dał kredyt jak skończyła tyle co szkołę ? Czy zarobiła na niego jak była zatrudniona gdzieś ? Fajnie to wygląda jak już się rozwinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.03.2014 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 zaklad ma na parterze w domuale jest już na rynku 20 lat...i ciągle się szkoliale Mirela tak jest w każdym zawodzie/branży trzeba chcieć coś zrobić - albo siedzieć na etacie u kogoś ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.03.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 fryzjerka po zawodówce - jak jest dobra moja kasuje co 4-6 tyg za podcięcie i farbę 200 zł.. za 1.5 godz pracy... no ja bym jednak wolala zeby moje dzieci mialy wyzsze wyksztalcenie ale jesli ktores bedzie chcialo miec pozniej zaklad fryzjerski to nie widze przeszkod magda a w koncu na jakiej fryzurze sie skonczylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.03.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 A dom skąd ma ? Od rodziców? Czy na kredyt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.03.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 zarobiła na niego razem z mężem tak samo jak każda z nas na forum - no chyba, że któraś dostała "free" Ann na fryz długi bob od linijki - szkoda mi włosów na Kożuchowską,, podlinkuję Ci czemu szkoda...chociaż może one nie są takie fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.03.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Magda ale kółko się zamyka - zarobiła pracując u kogoś ? Start jest cholernie trudny w takich przypadkach. Dziewczyna kończy szkołe pracuje u kogoś za 1500 pln. Utrzymuje się za tą kase i zbiera na dom/zakład fryzjerski... tak to widzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.03.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 nie - ale ma męża ( nie wiem ile zarabia) pracowała tylko w szkole u kogoś - a później od 1 os stanowiska startowała u siebie. Wydaje mi się, ze akurat w tym zawodzie albo się szkolisz ciągle i jesteś dobra albo się jest całe życie nijaki i każdemu robi te same "pasemka " no i nie wiem jak w Twoim wypadku - ale ja nie tak dawno od 1500 zaczynałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.03.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Ja jeszcze mniej zarabiałam na początku. Ale o tym własnie piszę. Jak nawet jesteś dobra i pracujesz u kogos to zarabiasz grosze. I nie stać Cię na swój zakład. I na jednoczesne utrzymanie się. I nie mówimy o męzu, rozmawiamy jak samemu się utrzymac o drobić. Stary nie jest taki prosty. Choć oczywiście, nie mówię, ze jest niemożłiwy.Ale prawde powiedziawszy ... wolałabym zarabiac jak moja szefowa. O 16:30 zamyka dzrwi i fura służbową jedzie do domu. Nic jej nie interesuje. Jak jedzie na urol to ma zastępców.. niemal zero stresu. A kasa........... ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.03.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 (edytowane) nawet mi nie mów - bo wiesz ile ja mam lat i na jakim "etapie" jestem... dzieci mi pozostało rodzić dobrze, że szefowej nie mam:lol2: qrdę potrzebuję 6 ton stali.. na te mury oporowe http://forum.muratordom.pl/images/smilies/rotfl.gif to chyba będzie wjazd jak na czołg Edytowane 17 Marca 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 17.03.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 to tak jeszcze chciałem skończyć.... No to ja dorzucę od siebie- czuje sie w obowiązku zapewnić dzieciom lepszy start, nie mogę pojąć dlaczego dziecko dorzuca sie rodzicom do życia, zarobić na swoje zachcianki to ok ale dawać rodzicom na prąd czy mieszkanie to dla mnie masakra, uważam to za swój obowiązek, ogólnie zgadzam sie z Ilona, jedno, dwójka dzieci ok ale więcej, moim zdaniem trudno jest wychować więcej niż dwoje i pod względem poświęcenia czasu i finansowym, nie zapominajmy o tym, ze kiedyś w rodzinach wielodzietnych matki nie pracowały, teraz żyje sie inaczej i większość z nas nie pracuje od 6-14 Reni - ale wcale mi nie chodziło o to , żeby dzieci się rodzicom dorzucały... :bye:Jeszcze tak na sam koniec dyskusji chciałam dwa zdania.Nie wiem jak jest u was ale ja zauważyłam we własnym otoczeniu ze teraz osoby po zawodówce i mające fach w ręku są najlepiej zarabiającymi.Przeciez sami wiecie ile sie płaci kafelkarzom tynkarzom hydraulikom itp...Większość bezrobotnych których znam to ludzie z wyższym wykształceniem niestety...Duża grupa nie pracuje rownież zgodnie ze swoim wykształceniem ( jeśli juz w ogóle pracuje) Moja siostra skończyła pedagogikę specjalna a jest krupierka w kasynie w NY brat skończył Zachdniopomorska Szkole Biznesu pracuje w salonie samochodowym.Czy do tego były potrzebne studia? Nie sadze...;)To takie tylko przykłady na szybko z własnego podwórka ale można je mnożyć i mnożyć. ja mam dokładnie takie same odczucia i spostrzeżenia! i podtrzymuję że to kwestia wygody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.03.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 (edytowane) Jezu, u nas się krew leje cały weekend. Mały ząbkuje i krwawi, jakby kota zagryzł . A zębów i tak nie widać . Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 17.03.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Ilona ciesz się, bo ja wiele bym dała, żeby przeżywać teraz o, co Ty. Naprawdę. Reni, jesteś? Mam pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.03.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 (edytowane) i piąte! Tzn ile tylko chcesz:yes: Ilonko ja Cię muszę w cudzych wątkach łapać? u siebie nie bywasz... Mój mały też daje do wiwatu:D Reni pozdrawiam Cię serdecznie i mam prośbę czy gdzieś zamieszczałaś zbliżenie Twoich kuchennych uchwytów? nie odnajdę tego w takich ilościach stron! Żadnych szans. Poratujesz? Edytowane 17 Marca 2014 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.03.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Ilona ciesz się, bo ja wiele bym dała, żeby przeżywać teraz o, co Ty. Naprawdę. . Otóż to........ nie doceniamy tego co mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 17.03.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Zawsze, przezawsze, kiedy mam nerwa na moje dziecko, tak własnie myślę. I od razu odwracam złość o 180 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 17.03.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Magda, coś wymyśliłaś z lampami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.03.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Ja myślę na zasadzie: "Dobrze, że jest zdrowe". Ale teściowa kazała iść do lekarza, bo mówiła, że zdrowe dziecko tak się nie zachowuje . No to jestem w kropce. panna migotka, przybij pionę. To chyba pogoda? Sama się czuję jak wypluta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.03.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Magda, coś wymyśliłaś z lampami? Agata dwa zwisy - a jak nie to przy samym lustrze rząd jakiś małych halogenów ale skierowanych "na lustro" ( dużo sztuk mało Watt) zwisy nie wiem jakie - na pewno musiałyby być w miarę jasne. Teraz mam "akcja mury oporowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 17.03.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Aha, to ja czekam Ilona, to teściowa niech sama idzie do lekarza Zbyt żywe - źle, mało aktywne - źle. No niedobre te dziecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts