reni1980 17.03.2014 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 helloł ponownie jjana ściskam:) migotko moje uchwyty to listwy we frontach, mogę ci zrobic focie z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.03.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 (edytowane) jjana, bardzo mi przykro. Ilona, mądra babka jesteś, masz fajne zdrowe dziecko Olej teściową Namówiłam męża na huśtawkę do ogrodu . Ale będzie zabawa! Mały w sklepie - zachwycony . U nas już trawnik przygotowany, po agregacji, ale pogoda taka, że nic się w ogrodzie nie chce robić . Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 17.03.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Reni powiedz mi proszę, czy drewno na Twojej elewacji to modrzew syberyjski? Pamiętasz gdzie kupowałaś i ile kosztował montaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.03.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 cześć dziewczęta Mirka buuu co teraz oglądać w poniedziałki ? hahahahahhaa jak ci sie podobało zakończenie , bo ja czuję lekką irytację. W czoraj za to byłam w kinie na "Witaj w klubie" z Matju i tam zagrał rewelacyjnie wg mnie Oskar za tą rolę mu się należał. Za to mi całą noc się śniło że miałam AIDS , o matko taki sen Jak tam przygotowania wiosenno - ogródkowe? mój trawnik już po wertykulacji i aeracji w piątek zdążyliśmy jeszcze posypać go nawozem no a za darmochę go podlewało cała sobotę Bastki - pisałam jakiś czas temu że kicha . Schrzanili tą końcówkę. No i gdzie się ta filozofia podziała ? Buuu... Tak, ja chcę go zobaczyć. I Leto w tym filmie chyba tez ajebisty. Schudł bardzo dużó, depilował się, nawet czytała, ze tak sie bardzo zaangażował i wczuł w rolę, ze w damskich fatałaszkach np wychodził na zakupy. Ciągle ćwiczył rolę . Pamiętasz go z reqwiem dla snu ? Fajny facet z drugiej strony, choc goguś i laluś... U nas trawnik... jest niszczony. Ściągamy darń pod rabaty. Ścięłam gigantusa, pościnałam carexy, molinie, wydmuchrzycę. Został mi cukrowy. Posadziłam nowe the beatlesy i lawendę (to wszystko od malkul). A... i byłam u malkul na wódce. Ale się spiłam . Więc w weekend odpoczywałam. Siałam jedynie tą stipę, pomidorki, pora i sałatę. Na razi etyle. Kupic po wypłacie musze ekobordy. Ja ogladam dalej the Wire. . Wciaga teraz bardzo. No i house mi został 2 sezon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.03.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 A aeracją czekam, mysze potem pisakować. Chcę gościa wynając z maszyną, bo małym aeratorem nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 17.03.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Mirka i wtedy się cieszę że mam tylko 1000m, jedno popołudnie i trawnik z głowy. Leto - tu tez się należy Oskar, REWELACYJNIE zagrał może nawet lepiej niż Matju . Pamiętam go "Reqwiem" i z "Pan Życia i śmierci", teraz będzie koncert jego zespołu w Rybniku i codziennie widzę go na bilbordzie . Ładny jest nie pisze przystojny albo seksi tylko/aż ładny wygląda jak chłopiec , ma coś w sobie - oczy na pewno. Odnośnie Detektywa to szkoda że tak zakończyli jego filozoficzne rozważania w momencie kiedy zaczęło się dziać wszystko na żywo. ale jak będzie drugi sezon to chętnie zobaczę nowych aktorów i nowy wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.03.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Tak, ja tam 30 second nie lubię. Ale moja So szaleje. I kminię, komu by ją wcisnąc, bo mi szkoda kasy na koncert na tak "syf". O Leto czytałam już dawno, że przeżywa bardzo. Potrafi przytyc bardzo do roli czy schudnac. Odbija mu się to potem na zdrowiu (słyszałas jak przeżywała swoją rolę Biork u Triera ?). Czytałam o czym będzie kolejny sezon... Tymczasem scenarzysta serialu wypowiedział się już o drugim sezonie: "Twarde kobiety, źli mężczyźni, sekretna okultystyczna historia związana z narodzinami publicznego transportu w USA" NA razie ufam jeszcze twórcom, ze dobrze dobiora aktorów.. byle nie jakis sexy lalusiów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.03.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Ilonko ale zerknij do siebie plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.03.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Ilonko ale zerknij do siebie plisss Już . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.03.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Ilona i lepiej nie będzie. Moja 4-latka to żywe srebro. Naprawdę. My z mężem padamy z nóg po całym dniu zakupów, a Ona jeszcze podskakuje idąc do samochodu. Potrafi urządzić karczemną awanturę z niczego. Niedawno obcięła sobie pół grzywki i pięknego loka. Ma pomysły, które mnie przyprawiają o zawał. A mimo to chciałam drugie. Miałam taką potrzebę. Tydzień temu ciążę straciłam. I odżałować nie mogę. Tak mi przykro...:hug:A nie wiesz dlaczego tak sie stało? Moja siostra poroniła kilka lat temu i lekarze po przebadania stwierdzili ze miała wirus cytomegalii.To taka choroba odzwierzeca nie daje żadnych praktycznie objawów a jest niebezpieczna dla kobiet w ciąży.Nie podawaj sie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.03.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Ilona wyluzuj...każde dziecko rozwija sie indywidualnie a teściowa swoje dobre rady niech sobie wsadzi....wiesz gdzie.:pOstatnio spotkałam dziewczynę której syn skończył 9 miesięcy i nie ma ani jednego zęba! Teściowa pewnie jz u jakiegoś znachora szukała porady a ona pełen spokój- pierwszemu synowi dopiero kiedy skończył 11 miesięcy zaczęły wychodzić zeby.:yes:Tak ma i juz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.03.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Moje dziecko przespało 3h. Mąż wraca za 2,5. Jestem jak młody bóg. Bogini znaczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.03.2014 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 hehe - spioch moje mlodsze wczoraj zasnelo przed 19 i obudzilo sie po 7 (bylismy na ur. kolegi starszaka i mlodzinka sie troche wyszalala) dzisiaj popoludniu nie chciala zasnac, ale w koncu padla i spi juz od 1,5h wiec wiem co czujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.03.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Mój za to szaleje . Od 6 rano. Zasnął o 22. Nie wiem, skąd on czerpie energię. W sumie to jej nie ma, ale spać też nie chce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.03.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Antek się wczoraj wyszalał na urodzinach kuzynki i u dziadków, cały tydzień miał bardzo aktywny. Dzisiaj spałam z nim i tak mi dobrze . Nie wiem tylko kto za mnie teraz zrobi obiad . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.03.2014 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Yokasta...zawsze mozna zamowic katering Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.03.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Antek się wczoraj wyszalał na urodzinach kuzynki i u dziadków, cały tydzień miał bardzo aktywny. Dzisiaj spałam z nim i tak mi dobrze . Nie wiem tylko kto za mnie teraz zrobi obiad . aaa...bo wy razem spicie no ja jak mloda spi to mam 'czas wolny' - jeszcze mi sie nie zdarzylo zebym mogla sobie pozwolic na drzemke w ciagu dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.03.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Mój za to szaleje . Od 6 rano. Zasnął o 22. Nie wiem, skąd on czerpie energię. W sumie to jej nie ma, ale spać też nie chce . za to przedwczoraj wstala o 4.40, tak tak, 4.40! - najpierw bylo tato siusiu (bo od 3ch tyg bez pieluchy chodzi, na noc zakladamy ale jak chce przed spaniem czy rano siku to wola), potem tato piciu i standardowo tato jajo...no i tato smigal z mloda a ja smacznie spalam do po 8 a do 12 mialam w ogole wolne bo nawet na chwile nie chciala do mnie przyjsc wiec mialam czas na kapiel, malowanie paznokci i inne zabiegi pielegnacyjne potem obiad u dziadkow, zakupy, spotkanie z sasiadami ktore jakos tak sie przeciagnelo do grubo po polnocy hihi lubie wolne soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.03.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 aaa...bo wy razem spicie no ja jak mloda spi to mam 'czas wolny' - jeszcze mi sie nie zdarzylo zebym mogla sobie pozwolic na drzemke w ciagu dnia Ja w sumie mogłabym sobie pozwolić, ale zawsze szkoda mi czasu. Tyle jest do zrobienia, itp. Nie chodzi nawet o sprzątanie, gotowanie, itp., ale własne przyjemności: Chodakowska, prysznic, ułożenie włosów, wypicie kawy w ciszy. No potrzebuję tego . Jezu, jakby mi ktoś rok temu powiedział, że prysznic można zaliczyć do przyjemności, to bym wyśmiała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.03.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Jezu, jakby mi ktoś rok temu powiedział, że prysznic można zaliczyć do przyjemności, to bym wyśmiała . Podobnie traktuję ostatnio zakupy spożywcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts