Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

jjana, bardzo mi przykro.

Ilona, mądra babka jesteś, masz fajne zdrowe dziecko :)

Olej teściową :)

Namówiłam męża na huśtawkę do ogrodu :D. Ale będzie zabawa! Mały w sklepie - zachwycony :yes:. U nas już trawnik przygotowany, po agregacji, ale pogoda taka, że nic się w ogrodzie nie chce robić :no:.

Edytowane przez Ilona Agata

cześć dziewczęta :)

Mirka buuu co teraz oglądać w poniedziałki ? hahahahahhaa jak ci sie podobało zakończenie , bo ja czuję lekką irytację. W czoraj za to byłam w kinie na "Witaj w klubie" z Matju i tam zagrał rewelacyjnie wg mnie Oskar za tą rolę mu się należał. Za to mi całą noc się śniło że miałam AIDS , o matko taki sen :sick:

Jak tam przygotowania wiosenno - ogródkowe? mój trawnik już po wertykulacji i aeracji w piątek zdążyliśmy jeszcze posypać go nawozem no a za darmochę go podlewało cała sobotę :D

Bastki - pisałam jakiś czas temu że kicha :(. Schrzanili tą końcówkę. No i gdzie się ta filozofia podziała ? Buuu...

Tak, ja chcę go zobaczyć. I Leto w tym filmie chyba tez ajebisty. Schudł bardzo dużó, depilował się, nawet czytała, ze tak sie bardzo zaangażował i wczuł w rolę, ze w damskich fatałaszkach np wychodził na zakupy. Ciągle ćwiczył rolę :). Pamiętasz go z reqwiem dla snu ? Fajny facet z drugiej strony, choc goguś i laluś...

U nas trawnik... jest niszczony. Ściągamy darń pod rabaty. Ścięłam gigantusa, pościnałam carexy, molinie, wydmuchrzycę. Został mi cukrowy. Posadziłam nowe the beatlesy i lawendę (to wszystko od malkul). A... i byłam u malkul na wódce. Ale się spiłam ;). Więc w weekend odpoczywałam. Siałam jedynie tą stipę, pomidorki, pora i sałatę. Na razi etyle. Kupic po wypłacie musze ekobordy.

Ja ogladam dalej the Wire. . Wciaga teraz bardzo. No i house mi został 2 sezon :).

Mirka i wtedy się cieszę że mam tylko 1000m, jedno popołudnie i trawnik z głowy.

Leto - tu tez się należy Oskar, REWELACYJNIE zagrał może nawet lepiej niż Matju :rolleyes:. Pamiętam go "Reqwiem" i z "Pan Życia i śmierci", teraz będzie koncert jego zespołu w Rybniku i codziennie widzę go na bilbordzie :). Ładny jest nie pisze przystojny albo seksi tylko/aż ładny wygląda jak chłopiec , ma coś w sobie - oczy :yes: na pewno.

Odnośnie Detektywa to szkoda że tak zakończyli jego filozoficzne rozważania w momencie kiedy zaczęło się dziać wszystko na żywo. :( ale jak będzie drugi sezon to chętnie zobaczę nowych aktorów i nowy wątek.

Tak, ja tam 30 second nie lubię. Ale moja So szaleje. I kminię, komu by ją wcisnąc, bo mi szkoda kasy na koncert na tak "syf".

O Leto czytałam już dawno, że przeżywa bardzo. Potrafi przytyc bardzo do roli czy schudnac. Odbija mu się to potem na zdrowiu (słyszałas jak przeżywała swoją rolę Biork u Triera ?).

Czytałam o czym będzie kolejny sezon...

Tymczasem scenarzysta serialu wypowiedział się już o drugim sezonie: "Twarde kobiety, źli mężczyźni, sekretna okultystyczna historia związana z narodzinami publicznego transportu w USA"

NA razie ufam jeszcze twórcom, ze dobrze dobiora aktorów.. byle nie jakis sexy lalusiów....

Ilona i lepiej nie będzie. Moja 4-latka to żywe srebro. Naprawdę. My z mężem padamy z nóg po całym dniu zakupów, a Ona jeszcze podskakuje idąc do samochodu. Potrafi urządzić karczemną awanturę z niczego. Niedawno obcięła sobie pół grzywki i pięknego loka. Ma pomysły, które mnie przyprawiają o zawał. A mimo to chciałam drugie. Miałam taką potrzebę. Tydzień temu ciążę straciłam. I odżałować nie mogę.

Tak mi przykro...:hug:A nie wiesz dlaczego tak sie stało? Moja siostra poroniła kilka lat temu i lekarze po przebadania stwierdzili ze miała wirus cytomegalii.To taka choroba odzwierzeca nie daje żadnych praktycznie objawów a jest niebezpieczna dla kobiet w ciąży.Nie podawaj sie !!! :yes:

Ilona wyluzuj...każde dziecko rozwija sie indywidualnie a teściowa swoje dobre rady niech sobie wsadzi....wiesz gdzie.:pOstatnio spotkałam dziewczynę której syn skończył 9 miesięcy i nie ma ani jednego zęba! Teściowa pewnie jz u jakiegoś znachora szukała porady a ona pełen spokój- pierwszemu synowi dopiero kiedy skończył 11 miesięcy zaczęły wychodzić zeby.:yes:Tak ma i juz!

Antek się wczoraj wyszalał na urodzinach kuzynki i u dziadków, cały tydzień miał bardzo aktywny. Dzisiaj spałam z nim i tak mi dobrze ;). Nie wiem tylko kto za mnie teraz zrobi obiad ;).

aaa...bo wy razem spicie ;) no ja jak mloda spi to mam 'czas wolny' - jeszcze mi sie nie zdarzylo zebym mogla sobie pozwolic na drzemke w ciagu dnia ;)

Mój za to szaleje ;). Od 6 rano. Zasnął o 22. Nie wiem, skąd on czerpie energię. W sumie to jej nie ma, ale spać też nie chce :no:.

za to przedwczoraj wstala o 4.40, tak tak, 4.40! - najpierw bylo tato siusiu (bo od 3ch tyg bez pieluchy chodzi, na noc zakladamy ale jak chce przed spaniem czy rano siku to wola), potem tato piciu i standardowo tato jajo...no i tato smigal z mloda a ja smacznie spalam do po 8 ;) a do 12 mialam w ogole wolne bo nawet na chwile nie chciala do mnie przyjsc wiec mialam czas na kapiel, malowanie paznokci i inne zabiegi pielegnacyjne ;) potem obiad u dziadkow, zakupy, spotkanie z sasiadami ktore jakos tak sie przeciagnelo do grubo po polnocy ;) hihi lubie wolne soboty ;)

aaa...bo wy razem spicie ;) no ja jak mloda spi to mam 'czas wolny' - jeszcze mi sie nie zdarzylo zebym mogla sobie pozwolic na drzemke w ciagu dnia ;)

Ja w sumie mogłabym sobie pozwolić, ale zawsze szkoda mi czasu. Tyle jest do zrobienia, itp. Nie chodzi nawet o sprzątanie, gotowanie, itp., ale własne przyjemności: Chodakowska, prysznic, ułożenie włosów, wypicie kawy w ciszy. No potrzebuję tego :yes:.

Jezu, jakby mi ktoś rok temu powiedział, że prysznic można zaliczyć do przyjemności, to bym wyśmiała :lol2:.