Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja w sumie mogłabym sobie pozwolić, ale zawsze szkoda mi czasu. Tyle jest do zrobienia, itp. Nie chodzi nawet o sprzątanie, gotowanie, itp., ale własne przyjemności: Chodakowska, prysznic, ułożenie włosów, wypicie kawy w ciszy. No potrzebuję tego :yes:.

Jezu, jakby mi ktoś rok temu powiedział, że prysznic można zaliczyć do przyjemności, to bym wyśmiała :lol2:.

Ilona, tylko że ja to wszystko robię z dzieckiem :) kawa, prysznic, włosy.....maluch się bawi a ja mogę coś zrobić. Chodakowskiej nie lubię ;). Natomiast "spanie" z dzieckiem w ciągu dnia to u mnie głównie czytanie książki, a jak sen się przedłuża to sama mam drzemkę, w końcu w nocy swoje odbębniam ;).

No i jeszcze jedno: przy mnie dziecko będzie spało 3h i wtedy odpoczywam. Beze mnie 30-40 minut maksymalnie, nic nie zdążę zrobić i jeszcze dzień mam do luftu.

Dziewczynki kochane poratujcie!!!!!Bylam juz od dłuższego czasu zdecydowana na eamsy do jadalni ale wczoraj pokazałam mężowi pro forma w sklepie na żywo i niestety ale zdecydowanie odmówił :mad:Stwierdził ze to badziewny plastik na gietkich nóżkach i nie zgadza sie na takowe do jadalni.:sick:Muszę sie ratować innymi i znalazłam coś takiego.Powiedzcie czy pasują do tego stołu? Kolor stołu jak na zdjęciu a krzesła kolor jasniutenki popiel

image.jpg

image.jpg

image.jpg

No kurczę z tego zdenerwowania na męża nie pstrykne.am zdjęcia...Kolor coś jak ten.Generalnie opieram sie na 3 kolorach we wnętrzu- biel odcienie szarości i kropla czerni.Blisko stołu będzie kuchnia biały lakier prosta w formie czarne granitowe blaty.image.jpg Edytowane przez fajna kobieta

Ilona, tylko że ja to wszystko robię z dzieckiem :) kawa, prysznic, włosy.....maluch się bawi a ja mogę coś zrobić. Chodakowskiej nie lubię ;). Natomiast "spanie" z dzieckiem w ciągu dnia to u mnie głównie czytanie książki, a jak sen się przedłuża to sama mam drzemkę, w końcu w nocy swoje odbębniam ;).

No i jeszcze jedno: przy mnie dziecko będzie spało 3h i wtedy odpoczywam. Beze mnie 30-40 minut maksymalnie, nic nie zdążę zrobić i jeszcze dzień mam do luftu.

no przy drugim na takie luksusy juz nie bedziesz mogla sobie pozwolic wiec korzystaj ;) hehe :)

Dziewczynki kochane poratujcie!!!!!Bylam juz od dłuższego czasu zdecydowana na eamsy do jadalni ale wczoraj pokazałam mężowi pro forma w sklepie na żywo i niestety ale zdecydowanie odmówił :mad:Stwierdził ze to badziewny plastik na gietkich nóżkach i nie zgadza sie na takowe do jadalni.:sick:Muszę sie ratować innymi i znalazłam coś takiego.Powiedzcie czy pasują do tego stołu? Kolor stołu jak na zdjęciu a krzesła kolor jasniutenki popiel

zamiast eamesow takie tapicerowane? no zdecydowanie nie wiem w jak chcesz urzadzic dom, ale troche te krzesla od siebie odbiegaja ;) :) moze uda sie znalesc jakies tapicerowane ale w bardziej nowoczesnym/uniwersalnym stylu? :)

Hej!!

Dokładnie ,sprzątanie ,gotowanie, włosy i makijaż zawsze robiłam z młodą :) a popołudniu jak ona szła spać to ja razem z nią poczytać książkę :).

MMelisa

jak nadrabiałam zaległości to przeczytałam ,że męża masz na L4 ,mój już drugi miesiąc w domu .

Internetu nie miałam tydzień i myślałam ,że tu ze 200 stron do nadrobienia będzie ale widać ,że dziewczyny ostatnio grzeczne i mało piszą :)

Robimy młodej pokój i szukam jakiś fajnych pojemników na zabawki:) chciałam koszyki białe ale patrząc na ogrom jej "gratów" chyba do bankructwa bym doszła :).Ma ktos jakis pomysł??

I jeszcze jedno pytanie ,ze powodu siły wyższej byłam zmuszona na kominie położyć płytke klinkierową i teraz chcę ją pomalować żeby to jakoś wygladało i mam problem na jaki kolor:) .Meble ma białe ( Hemnes) ściany taki pastelowy brudny róż - bardzo delikatny i przechodzi w szarość,no i niestety się pośpieszyłam i kupiłam białe dodatki.

Jak pomaluje te płytki na kolor ścian będzie ok???Im dłużej się zastanawiam to biały kolor mi odpada a za tym kolorem byłam na początku:)

Edytowane przez mirkamis

Kosze białe... a myślałaś co z syfem ?

One będą "na widoku" ?

Ja problem rozwiązałam garderobą. Tam w pojemnikach zwykłych, plastikowych So trzyma zabawki. Ale jest ich mało (sprzedajemy te, którymi się już nie bawi lub oddajemy biednym). Może zrób remanent ? :lol2:

Tych szmacianych z I tez nie polecam. Mam jasnoróżowe i czarne z I. i kurzu ni cholery z tego nie da się usunąc. Poszłabym w plastiki, ale ładne, takie które można szorować.