yokasta 17.03.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Ja w sumie mogłabym sobie pozwolić, ale zawsze szkoda mi czasu. Tyle jest do zrobienia, itp. Nie chodzi nawet o sprzątanie, gotowanie, itp., ale własne przyjemności: Chodakowska, prysznic, ułożenie włosów, wypicie kawy w ciszy. No potrzebuję tego . Jezu, jakby mi ktoś rok temu powiedział, że prysznic można zaliczyć do przyjemności, to bym wyśmiała . Ilona, tylko że ja to wszystko robię z dzieckiem kawa, prysznic, włosy.....maluch się bawi a ja mogę coś zrobić. Chodakowskiej nie lubię . Natomiast "spanie" z dzieckiem w ciągu dnia to u mnie głównie czytanie książki, a jak sen się przedłuża to sama mam drzemkę, w końcu w nocy swoje odbębniam . No i jeszcze jedno: przy mnie dziecko będzie spało 3h i wtedy odpoczywam. Beze mnie 30-40 minut maksymalnie, nic nie zdążę zrobić i jeszcze dzień mam do luftu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.03.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 helloł ponownie jjana ściskam:) migotko moje uchwyty to listwy we frontach, mogę ci zrobic focie z bliska Byłabym wdzięczna . A kuchnię robiłaś w jakiejś konkretnej firmie czy u stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.03.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 z tego co kojarzę to Reni robiła w WFM meble kuchenne:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.03.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Dziewczynki kochane poratujcie!!!!!Bylam juz od dłuższego czasu zdecydowana na eamsy do jadalni ale wczoraj pokazałam mężowi pro forma w sklepie na żywo i niestety ale zdecydowanie odmówił :mad:Stwierdził ze to badziewny plastik na gietkich nóżkach i nie zgadza sie na takowe do jadalni.:sick:Muszę sie ratować innymi i znalazłam coś takiego.Powiedzcie czy pasują do tego stołu? Kolor stołu jak na zdjęciu a krzesła kolor jasniutenki popiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.03.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 hmm stół taki "uniwersalny" ale krzesła ciut zbyt glamour moim zdaniem podobny stół ma Gumisiowa i krzesła do niego zmieniała chyba 3x teraz ma piękne proste białe z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.03.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 W jasnej szarości nie wyglądają aż tak glamour...A gdzie można podglądnac stół Gumisiowej? No mój cholernie nie zgadza sie ani na eamsy ani na panthony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.03.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 galerii już nie ma - w wątku o kuchniach wklejała kiedyś ( szukam...i wkleję jak znajdę) Fajna może glamour wg mnie - zależy gdzie/do czego innego mają pasować masz jakieś zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.03.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 645 post http://forum.muratordom.pl/showthread.php?34474-St%C3%B3%C5%82-i-krzes%C5%82a-w-jadalni&p=6281539&viewfull=1#post6281539gdzieś jeszcze wiem, ze wstawiała fotki - wg mnie uniwersalnie i pasują do stołu - zamiast emsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.03.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 (edytowane) No kurczę z tego zdenerwowania na męża nie pstrykne.am zdjęcia...Kolor coś jak ten.Generalnie opieram sie na 3 kolorach we wnętrzu- biel odcienie szarości i kropla czerni.Blisko stołu będzie kuchnia biały lakier prosta w formie czarne granitowe blaty. Edytowane 17 Marca 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.03.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 a będzie miejsce w kuchni na szybkie śniadanie?bo jak nie to obawiałabym się tego obicia "welurowego" - tzn. hmm u nas by się nie sprawdziło ze wzgl na Młodego. idę prasować...pewnie godzinę mi zejdzie:mad: ehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.03.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Tak będzie wyspa z miejscem na spożywanie posiłków.:pUdanego prasowanka( dla mnie najgorsze zajęcie z prac domowych brrrr....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.03.2014 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Ilona, tylko że ja to wszystko robię z dzieckiem kawa, prysznic, włosy.....maluch się bawi a ja mogę coś zrobić. Chodakowskiej nie lubię . Natomiast "spanie" z dzieckiem w ciągu dnia to u mnie głównie czytanie książki, a jak sen się przedłuża to sama mam drzemkę, w końcu w nocy swoje odbębniam . No i jeszcze jedno: przy mnie dziecko będzie spało 3h i wtedy odpoczywam. Beze mnie 30-40 minut maksymalnie, nic nie zdążę zrobić i jeszcze dzień mam do luftu. no przy drugim na takie luksusy juz nie bedziesz mogla sobie pozwolic wiec korzystaj hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.03.2014 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Dziewczynki kochane poratujcie!!!!!Bylam juz od dłuższego czasu zdecydowana na eamsy do jadalni ale wczoraj pokazałam mężowi pro forma w sklepie na żywo i niestety ale zdecydowanie odmówił :mad:Stwierdził ze to badziewny plastik na gietkich nóżkach i nie zgadza sie na takowe do jadalni.:sick:Muszę sie ratować innymi i znalazłam coś takiego.Powiedzcie czy pasują do tego stołu? Kolor stołu jak na zdjęciu a krzesła kolor jasniutenki popiel zamiast eamesow takie tapicerowane? no zdecydowanie nie wiem w jak chcesz urzadzic dom, ale troche te krzesla od siebie odbiegaja moze uda sie znalesc jakies tapicerowane ale w bardziej nowoczesnym/uniwersalnym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.03.2014 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 18.03.2014 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 (edytowane) Hej!! Ilona, tylko że ja to wszystko robię z dzieckiem kawa, prysznic, włosy.....maluch się bawi a ja mogę coś zrobić. Chodakowskiej nie lubię . Natomiast "spanie" z dzieckiem w ciągu dnia to u mnie głównie czytanie książki, a jak sen się przedłuża to sama mam drzemkę, w końcu w nocy swoje odbębniam . No i jeszcze jedno: przy mnie dziecko będzie spało 3h i wtedy odpoczywam. Beze mnie 30-40 minut maksymalnie, nic nie zdążę zrobić i jeszcze dzień mam do luftu. Dokładnie ,sprzątanie ,gotowanie, włosy i makijaż zawsze robiłam z młodą a popołudniu jak ona szła spać to ja razem z nią poczytać książkę . MMelisa jak nadrabiałam zaległości to przeczytałam ,że męża masz na L4 ,mój już drugi miesiąc w domu . Internetu nie miałam tydzień i myślałam ,że tu ze 200 stron do nadrobienia będzie ale widać ,że dziewczyny ostatnio grzeczne i mało piszą Robimy młodej pokój i szukam jakiś fajnych pojemników na zabawki:) chciałam koszyki białe ale patrząc na ogrom jej "gratów" chyba do bankructwa bym doszła .Ma ktos jakis pomysł?? I jeszcze jedno pytanie ,ze powodu siły wyższej byłam zmuszona na kominie położyć płytke klinkierową i teraz chcę ją pomalować żeby to jakoś wygladało i mam problem na jaki kolor:) .Meble ma białe ( Hemnes) ściany taki pastelowy brudny róż - bardzo delikatny i przechodzi w szarość,no i niestety się pośpieszyłam i kupiłam białe dodatki. Jak pomaluje te płytki na kolor ścian będzie ok???Im dłużej się zastanawiam to biały kolor mi odpada a za tym kolorem byłam na początku:) Edytowane 18 Marca 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.03.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Mirka ja jestem jak facet - muszę widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.03.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Kosze białe... a myślałaś co z syfem ? One będą "na widoku" ? Ja problem rozwiązałam garderobą. Tam w pojemnikach zwykłych, plastikowych So trzyma zabawki. Ale jest ich mało (sprzedajemy te, którymi się już nie bawi lub oddajemy biednym). Może zrób remanent ? Tych szmacianych z I tez nie polecam. Mam jasnoróżowe i czarne z I. i kurzu ni cholery z tego nie da się usunąc. Poszłabym w plastiki, ale ładne, takie które można szorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 18.03.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 ja tez przekazuję dalej i remanent co 2 miesiace robię a te graty i tak nie maleją .Chyba kupie plastiki w I były takie jasno różowe ( młoda dalej na etapie tego koloru). Magda ja mam tak samo jak nie zobaczę to nie wiem co powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.03.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Mirka, szkoda że już pampersów nie używaciebo byś mogła zrobić takie jak ja . Co to mi je Venus kazała wyprasować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.03.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 no przy drugim na takie luksusy juz nie bedziesz mogla sobie pozwolic wiec korzystaj hehe Wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts