Magda_lena85 18.03.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Yokasta mówisz o tych w paski?jak one są robione i z czego stelaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.03.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Hmmm... Ja za dużo nie zrobię jak mały nie śpi . W sumie to nic nie zrobię . Całe szczęście dużo śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 18.03.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Magda na bloga od Ani wszystko opisała:D:D ,to są kartony po pampersach Aniu też już żałowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.03.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 (edytowane) aaaaaaaa to idę na bloga tylko ja już pampersów nie kupuję.... albo "jeszcze" nie edit: ok i szyć umiem ....zszywaczem biurowym :/ Yokasta pomysł na pokój extra - taki "ciepły" jest Edytowane 18 Marca 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.03.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Dzięki Magda. Na kartony pokrowce uszyłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.03.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Hej!! Dokładnie ,sprzątanie ,gotowanie, włosy i makijaż zawsze robiłam z młodą a popołudniu jak ona szła spać to ja razem z nią poczytać książkę . MMelisa jak nadrabiałam zaległości to przeczytałam ,że męża masz na L4 ,mój już drugi miesiąc w domu . Internetu nie miałam tydzień i myślałam ,że tu ze 200 stron do nadrobienia będzie ale widać ,że dziewczyny ostatnio grzeczne i mało piszą Robimy młodej pokój i szukam jakiś fajnych pojemników na zabawki:) chciałam koszyki białe ale patrząc na ogrom jej "gratów" chyba do bankructwa bym doszła .Ma ktos jakis pomysł?? I jeszcze jedno pytanie ,ze powodu siły wyższej byłam zmuszona na kominie położyć płytke klinkierową i teraz chcę ją pomalować żeby to jakoś wygladało i mam problem na jaki kolor:) .Meble ma białe ( Hemnes) ściany taki pastelowy brudny róż - bardzo delikatny i przechodzi w szarość,no i niestety się pośpieszyłam i kupiłam białe dodatki. Jak pomaluje te płytki na kolor ścian będzie ok???Im dłużej się zastanawiam to biały kolor mi odpada a za tym kolorem byłam na początku:) Ja kupiłam takie zwykłe drewniane skrzynki na allegro, można je przemalować: http://stolarstwo.decodrew.pl/wp-content/uploads/2011/12/skrzyneczka-prosta.jpg dużo tańsze niż koszyki. W TKMaxx są duże kosze (chyba na pranie, ale ja kupiłam na zabawki do salonu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.03.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 drewniane nie za ciężkie?mój by wył non stop w trakcie noszenia/wrzucania/ jak się wywali itp...ale mój rozrabiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.03.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 drewniane nie za ciężkie? mój by wył non stop w trakcie noszenia/wrzucania/ jak się wywali itp...ale mój rozrabiaka Nie wiem, nie używa ich jeszcze. Na razie stoją na półce w pokoju. Ale to na zasadzie wrzucania tam zabawek nieużywanych w tym momencie, bo te, którymi się bawi, są w salonie w lnianym koszu z TKMaxxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.03.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Reni - jak fitness wiosną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.03.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 zamiast eamesow takie tapicerowane? no zdecydowanie nie wiem w jak chcesz urzadzic dom, ale troche te krzesla od siebie odbiegaja moze uda sie znalesc jakies tapicerowane ale w bardziej nowoczesnym/uniwersalnym stylu? :bye:Witam! Jeszcze pomecze troche z tymi krzesłami.A gdyby tak były bez tych gwoździ ozdobnych moze mniej glamour by wyglądały? Zastanawiam sie nad zrobieniem u tapicera bo w sklepie cena powala( prawie 1000zl) :(Innych niż eamsy nie brałam do tej pory pod uwagę a tu klops- małżonek kategorycznie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.03.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Reni where are you?????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.03.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 qrwa wiecie co była w sklepie i mam auto obklejonie "zaJEBISTYMI" naklejkami... myjnia nie chciała "tego" domyć co tu taka cisza?????????? nie mówcie, ze PRACUJECIE?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.03.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 A dobrze zaparkowałas? Czasem naklejaja takie naklejki za złe parkowanie np na miejscu dla inwalidów itp dziadostwo nie schodzi nawet na myjni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.03.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 no właśnie takie miałam na każdej szybie.... zaparkowałam "na ukos" tak jak ktoś obok.... a trzeba było prostopadle...zmyły się ale jaka siara..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.03.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Nauczka na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.03.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 1 raz... tzn ok ja staję wszędzie ale zazwyczaj tak jak ktoś obok..tylko ktoś obok odjechał i zostało moje krzywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.03.2014 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 hejka no nieźle z tymi naklejkami, aż dziw , ze ja nigdy nie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.03.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 musisz do forum przyjechać... ja też nie miałam do tej pory:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 18.03.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Reni czy możesz napisać czy drewno na elewacji to modrzew syberyjski? Pamiętasz ile płaciłaś za montaż i gdzie kupowałaś? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 18.03.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 hejka no nieźle z tymi naklejkami, aż dziw , ze ja nigdy nie miała http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=249062&d=1395142899 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts