Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja szukam właśnie butów do biegania. Nie wiem jakim cudem dotychczas biegałam w zwykłych adidasach. Okazuje się, że bez takich butów ani rusz :p.

A tak całkiem serio - mam ochotę założyć coś różowego na nogi ;).

a ja takich do cwiczen ;) nike performance free bionic :cool: tylko ze u nas dwa kolory na krzyz :mad: :)

W Lidlu mają być buty do biegania. Spoko na początek....

ann... bo ja się nie łapię, czy Chodakowską czy innego czorta ćwiczysz :).

chodakowska * lub inne czorty ;) bez przesadyzmu ale codziennie (oprocz nd) plus minus 40min ;)

*choc nikt jej nie lubi jakos mi podchodza jej 'zestawy', nawet ostatnio przezylam 'turbo spalanie'...no moze pierwsze 25 min :lol2: pozniej musialam wprowadzic 'modyfikacje' bo poki co omijam to cwicznie ;)

5808_z5a5085retojqaz.jpg

W Lidlu mają być buty do biegania. Spoko na początek....

ann... bo ja się nie łapię, czy Chodakowską czy innego czorta ćwiczysz :).

a mi te lidlowe nie pasowaly...kupilam jak poprzednio byly w sprzedazy i zaraz oddalam ;) i od tamtej pory nie moge sie na nic zdecydowac ;)

Nikt jej nie lubi, a wszyscy ćwiczą ;).

Bez przesady z tym "nielubieniem". Jak chcesz wycisk, a nie możesz sobie pozwolić na siłownię czy bieganie (bo dziecko tylko pod Twoją opieką, a samego w domu nie zostawisz), to tylko Chodakowska - innego wyjścia nie widzę.

dlatego zostala moja idolka :lol2:

A ile kosztują te z Lidla? I jakiej marki?

Mam outlet, gdzie profesjonalne buty do biegania (Nike, Adidas) kosztują +- 200 zł. Dobierali mi wczoraj buty do stopy (jak zbudowana, jakie podbicie, itp.), do terenu, po którym biegam, itp. A ja na końcu im powiedziałam: "Najważniejsze, żeby były różowe" :rotfl:.

Edytowane przez Ilona Agata

A ile kosztują te z Lidla? I jakiej marki?

Mam outlet, gdzie profesjonalne buty do biegania (Nike, Adidas) kosztują +- 200 zł. Dobierali mi wczoraj buty do stopy (jak zbudowana, jakie podbicie, itp.), do terenu, po którym biegam, itp. A ja na końcu im powiedziałam: "Najważniejsze, żeby były różowe" :rotfl:.[/quote

jeszcze w tchibo sa buty do biegania ;)

Nie buty są wazne ale zapał. Jak się go nie jest pewnym, to lepiej kupić takie z lidla za 70 pln. A po pół roku biegania zmienić. Przynajniej ja z takiego ząłożenia wychodzę.

Koleżanka z pracy kupuje jakies specjalne z bieznikiem na ile tysięcy kilometrów :).

A druga ( do maratonu Gór Stołowych się przygotowuje) biega w zwyklakach. I daje rade co tydzień 30-40 km robić w jedna niedzielę. Tylko czesto zmienia.