reni1980 18.03.2014 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 jjana ja na elewacji mam tataszubę, to egzotyk, płaciłam około 4500 za te 2 elementy za towar, montaż mój mąż, kupowałam w dlh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.03.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 qrwa wiecie co była w sklepie i mam auto obklejonie "zaJEBISTYMI" naklejkami... myjnia nie chciała "tego" domyć co tu taka cisza?????????? nie mówcie, ze PRACUJECIE?! dobre, ale co - dostalas 'karnego kutasa'? czy inna wlepke? ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.03.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Reni - jak fitness wiosną ?? reni, reni...a o moje wygibasy juz nikt nie zapyta? dzisiaj w 'lidelu' majciory i biustonosze sportowe (tzn chyba od wczoraj, ale sobie zapomnialam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.03.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Ja szukam właśnie butów do biegania. Nie wiem jakim cudem dotychczas biegałam w zwykłych adidasach. Okazuje się, że bez takich butów ani rusz . A tak całkiem serio - mam ochotę założyć coś różowego na nogi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.03.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 dobre, ale co - dostalas 'karnego kutasa'? czy inna wlepke? ' mniej drastyczną - ale zorientowałam się na parkingu w pracy...i uciekłam na myjnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.03.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Ja szukam właśnie butów do biegania. Nie wiem jakim cudem dotychczas biegałam w zwykłych adidasach. Okazuje się, że bez takich butów ani rusz . A tak całkiem serio - mam ochotę założyć coś różowego na nogi . a ja takich do cwiczen nike performance free bionic tylko ze u nas dwa kolory na krzyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.03.2014 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 boze jaka jestem niewyspana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.03.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 W Lidlu mają być buty do biegania. Spoko na początek.... ann... bo ja się nie łapię, czy Chodakowską czy innego czorta ćwiczysz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 18.03.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Były... wczoraj Niezłe są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.03.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 W Lidlu mają być buty do biegania. Spoko na początek.... ann... bo ja się nie łapię, czy Chodakowską czy innego czorta ćwiczysz . chodakowska * lub inne czorty bez przesadyzmu ale codziennie (oprocz nd) plus minus 40min *choc nikt jej nie lubi jakos mi podchodza jej 'zestawy', nawet ostatnio przezylam 'turbo spalanie'...no moze pierwsze 25 min pozniej musialam wprowadzic 'modyfikacje' bo poki co omijam to cwicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.03.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 W Lidlu mają być buty do biegania. Spoko na początek.... ann... bo ja się nie łapię, czy Chodakowską czy innego czorta ćwiczysz . a mi te lidlowe nie pasowaly...kupilam jak poprzednio byly w sprzedazy i zaraz oddalam i od tamtej pory nie moge sie na nic zdecydowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.03.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Nikt jej nie lubi, a wszyscy ćwiczą . Bez przesady z tym "nielubieniem". Jak chcesz wycisk, a nie możesz sobie pozwolić na siłownię czy bieganie (bo dziecko tylko pod Twoją opieką, a samego w domu nie zostawisz), to tylko Chodakowska - innego wyjścia nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.03.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Nikt jej nie lubi, a wszyscy ćwiczą . Bez przesady z tym "nielubieniem". Jak chcesz wycisk, a nie możesz sobie pozwolić na siłownię czy bieganie (bo dziecko tylko pod Twoją opieką, a samego w domu nie zostawisz), to tylko Chodakowska - innego wyjścia nie widzę. dlatego zostala moja idolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.03.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 (edytowane) A ile kosztują te z Lidla? I jakiej marki? Mam outlet, gdzie profesjonalne buty do biegania (Nike, Adidas) kosztują +- 200 zł. Dobierali mi wczoraj buty do stopy (jak zbudowana, jakie podbicie, itp.), do terenu, po którym biegam, itp. A ja na końcu im powiedziałam: "Najważniejsze, żeby były różowe" . Edytowane 18 Marca 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.03.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 A ile kosztują te z Lidla? I jakiej marki? Mam outlet, gdzie profesjonalne buty do biegania (Nike, Adidas) kosztują +- 200 zł. no ja tez musze sie wybrac do outletu...choc poluje na te 'moje upragnione' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.03.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 jakie? bo ja na nike freerun 5.0 róż ok spadam do boba budowniczego mury omawiać - tzn strukturę betonu - robię wersja surowy beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.03.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 A ile kosztują te z Lidla? I jakiej marki? Mam outlet, gdzie profesjonalne buty do biegania (Nike, Adidas) kosztują +- 200 zł. Dobierali mi wczoraj buty do stopy (jak zbudowana, jakie podbicie, itp.), do terenu, po którym biegam, itp. A ja na końcu im powiedziałam: "Najważniejsze, żeby były różowe" .[/quote jeszcze w tchibo sa buty do biegania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.03.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 jeszcze w tchibo sa buty do biegania Ale RÓŻOWE??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.03.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Nikt jej nie lubi, a wszyscy ćwiczą . . Ja jej nie lubie i nie cwicze... Jeszcze tego brakuje zeby sie na mnie dorabiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.03.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Nie buty są wazne ale zapał. Jak się go nie jest pewnym, to lepiej kupić takie z lidla za 70 pln. A po pół roku biegania zmienić. Przynajniej ja z takiego ząłożenia wychodzę. Koleżanka z pracy kupuje jakies specjalne z bieznikiem na ile tysięcy kilometrów . A druga ( do maratonu Gór Stołowych się przygotowuje) biega w zwyklakach. I daje rade co tydzień 30-40 km robić w jedna niedzielę. Tylko czesto zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts