narendil 06.11.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Tylko nikt mnie nie rozumie, jak można kupić jedną bombkę zamiast całego opakowania w tej samej cenie Ja rozumiem I zaraz właśnie jadę oglądać te cuda. Mam nadzieję, że na moją prowincje już dotarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.11.2011 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 ja tez rozumiem bo w przyszly weekend też polecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.11.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 I co? I nic nie obejrzałam! Moja prowincja jeszcze nie jest gotowa Niniejszym obrażam się na białostocki Almi Decor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.11.2011 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 I co? I nic nie obejrzałam! Moja prowincja jeszcze nie jest gotowa Niniejszym obrażam się na białostocki Almi Decor! to istne chamstwo!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka1801 06.11.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Witam. Dziewczyno, dlaczego ja Cię tak późno znalazłam na tym forum!!!!!!!!!! Jesteś niesamowita:) Masz 100% mojego gustu. A Twoje posty i galeria to cud na moje serce:) Mam nadzieję, że pozwolisz mi się dopisać do swoich fanek. Pozdrawiam z Sokołowa Podlaskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.11.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ja bym tą maskę nabyła, ale ta cena . Zawsze marzyłam o takich maskach karnawałowych na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.11.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 reniu, sprawdziłaś mi może te panele ze zdjęcia ze sklepu? Nie pali się, ale przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.11.2011 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 witam majka serdecznie aniu sprawdziłam tyle, że to co widzialaś to co innego, zółty dąb naturalny, twoje na wzorniku nie mam, ale mogę mieć, tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anel111 11.11.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Witam ! Nie bedzie nowoscia jesli powiem, ze udalo Ci sie zbudowac i urzadzic bardzo fajny dom. Gratuluje konsekwencji przede wszystkim ! Bardzo podoba mi sie spojnosc stylistyczna wnetrz, no i oczywiscie niesamowity taras. Dom podoba mi sie tym bardziej, ze my zdecydowalismy sie na budowe Prostego 1 (ktory w sumie jest nieco podobny). W sumie to zaluje, ze juz udalo Ci sie juz prawie wszystko wykonczyc i urzadzic nie bedzie wiecej nowych zdjec, a milo sie ogladalo Twoja galerie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.11.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 anel witam cię z rozkoszą, dlatego że dziś też bym ten dom co ty budowala, dlatego musisz założyć dziennik bo jestem straszliwe ciekawa, kiedy zaczynasz? ania obejrzyj sobie jeśli masz okazję, dąb biały loft z eggera,ma v fugę dwustronną lub nie ma wogóle, bardzo ładna podłoga i myślę że może ci się spodobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.11.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 ania obejrzyj sobie jeśli masz okazję, dąb biały loft z eggera,ma v fugę dwustronną lub nie ma wogóle, bardzo ładna podłoga i myślę że może ci się spodobać Jeśli mogę się wtrącić, to ta podłoga jest naprawdę ładna. Znaczy, mi się podoba Po tym jak wiąz biały z eggera okazał się być różowy, ten dąb jest moim faworytem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.11.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Reni daj znać jak wrócisz z zakupów w tikeju bo zniosę jajo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.11.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 reni, dzięki. Ja już chyba kiedyś na niego zwróciłam uwagę, ale na żywo jeszcze nie wdziałam więc muszę gdzieś wyszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.11.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 myślę, że moze ci sie spodobać, widać usłonienie drewna, jest biały a nie zólty i bardzo delikatny, występuje z v fugą i bez niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anel111 13.11.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 anel witam cię z rozkoszą, dlatego że dziś też bym ten dom co ty budowala, dlatego musisz założyć dziennik bo jestem straszliwe ciekawa, kiedy zaczynasz? Planujemy start w maju 2012. Dziennik juz jest, ale na razie moge sie chwalic zachwaszczona dzialka i stekac na papierologie przedbudowlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.11.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Reni, dziękuje za chęci i pomoc, jutro Madzia się wybiera, zobaczymy...Kupiłaś wczoraj coś ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.11.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Witam sie i wychodze z ukrycia hihihi Podgladam, podgladam...może juz niedługo spełni sie moje marzenie o własnym domku przeczytałam cały wątek..jednak chyba nie za uważnie. Mam pytanko o podłogę w salonie...co to dokładnie jest. wiem ze masz ogrzewanie podłogowe i takie tez u siebie planuje . Bardzo podoba mi sie ta Twoja podłoga...co to ?? jesli gdzies wiecej było na ten temat prosze o wskazanie stronki ktorą przeoczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 14.11.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Bardzo podoba mi sie ta Twoja podłoga...co to ?? Zobacz TUTAJ i dalsze posty (jest wstawione zdjęcie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanah78 15.11.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Reni witam! wiem że rzadko piszę ale może nadgonię troszkę zimą. Chciałam się pochwalić okna wstawione!!! HURA i nowy problem! Reni czy Ty masz jakis parapet na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanah78 15.11.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Myślałam o granitowych szarych ciemnych. U nas będzie na części elewacji i części dachu łupek naturalny. Pomyślałam też o takim wykończeniu okien. Może gdzieś widziałaś taki parapet? Proszę pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts