Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tylko nikt mnie nie rozumie, jak można kupić jedną bombkę zamiast całego opakowania w tej samej cenie :(

Ja rozumiem :)

I zaraz właśnie jadę oglądać te cuda.

Mam nadzieję, że na moją prowincje już dotarły :rotfl:

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam ! Nie bedzie nowoscia jesli powiem, ze udalo Ci sie zbudowac i urzadzic bardzo fajny dom. Gratuluje konsekwencji przede wszystkim ! Bardzo podoba mi sie spojnosc stylistyczna wnetrz, no i oczywiscie niesamowity taras.

Dom podoba mi sie tym bardziej, ze my zdecydowalismy sie na budowe Prostego 1 (ktory w sumie jest nieco podobny).

W sumie to zaluje, ze juz udalo Ci sie juz prawie wszystko wykonczyc i urzadzic ;) nie bedzie wiecej nowych zdjec, a milo sie ogladalo Twoja galerie.

anel witam cię z rozkoszą, dlatego że dziś też bym ten dom co ty budowala, dlatego musisz założyć dziennik bo jestem straszliwe ciekawa, kiedy zaczynasz?

ania obejrzyj sobie jeśli masz okazję, dąb biały loft z eggera,ma v fugę dwustronną lub nie ma wogóle, bardzo ładna podłoga i myślę że może ci się spodobać

ania obejrzyj sobie jeśli masz okazję, dąb biały loft z eggera,ma v fugę dwustronną lub nie ma wogóle, bardzo ładna podłoga i myślę że może ci się spodobać

Jeśli mogę się wtrącić, to ta podłoga jest naprawdę ładna. Znaczy, mi się podoba :)

Po tym jak wiąz biały z eggera okazał się być różowy, ten dąb jest moim faworytem.

anel witam cię z rozkoszą, dlatego że dziś też bym ten dom co ty budowala, dlatego musisz założyć dziennik bo jestem straszliwe ciekawa, kiedy zaczynasz?

Planujemy start w maju 2012. Dziennik juz jest, ale na razie moge sie chwalic zachwaszczona dzialka i stekac na papierologie przedbudowlana ;)

Witam sie i wychodze z ukrycia hihihi

Podgladam, podgladam...może juz niedługo spełni sie moje marzenie o własnym domku :-)

przeczytałam cały wątek..jednak chyba nie za uważnie.

Mam pytanko o podłogę w salonie...co to dokładnie jest. wiem ze masz ogrzewanie podłogowe i takie tez u siebie planuje . Bardzo podoba mi sie ta Twoja podłoga...co to ?? jesli gdzies wiecej było na ten temat prosze o wskazanie stronki ktorą przeoczyłam :-)