Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nie buty są wazne ale zapał. Jak się go nie jest pewnym, to lepiej kupić takie z lidla za 70 pln. A po pół roku biegania zmienić. Przynajniej ja z takiego ząłożenia wychodzę.

Koleżanka z pracy kupuje jakies specjalne z bieznikiem na ile tysięcy kilometrów :).

A druga ( do maratonu Gór Stołowych się przygotowuje) biega w zwyklakach. I daje rade co tydzień 30-40 km robić w jedna niedzielę. Tylko czesto zmienia.

mirela, ja biegam od kilu lat. Teraz przygotowuje się do półmaratonu. Nie szukam butów na początek.

Nie jest to też chwilowe "widzimisię". Dotychczas biegałam w zwykłych adidasach. Bolą mnie kolana. Czas na profesjonalne.

Swojego zapału jestem pewna ;).

Mnie też kobieta drazni. A ta cała otoczka wokół niej. Idolka normalnie.

idola nie idolka - ale codziennie wieczorem 'marze' o porannym spotkaniu ewy na you tube :lol2:

nie no...jaja sobie robie...juz pisalam ze za nia nie przepadam, ale nie chce mi sie poswiecac calych godzin na szukanie innej idealnej 'domowej instruktorki' ;)

z tych popularnych to jeszcze mel b, ale jakos jej 'entuzjazm' powoduje u mnie niechec do cwiczen ;)

idola nie idolka - ale codziennie wieczorem 'marze' o porannym spotkaniu ewy na you tube :lol2:

nie no...jaja sobie robie...juz pisalam ze za nia nie przepadam, ale nie chce mi sie poswiecac calych godzin na szukanie innej idealnej 'domowej instruktorki' ;)

z tych popularnych to jeszcze mel b, ale jakos jej 'entuzjazm' powoduje u mnie niechec do cwiczen ;)

Słyszałam ze krąży gdzieś w sieci jej anty funpage?:p

Podobno Asics robi najbardziej profesjonalne obuwie do biegania.Wiem co mowię mój maź biega w maratonach.:p

Mi w Monachium w sklepie sportowym je polecano i kupilam...ale bylo to 8 lat temu :D

Słyszałam ze krąży gdzieś w sieci jej anty funpage?:p

Moge do nich dolaczyc :D

Witam :)

Lolek, masz racje...jakas cisza...dziwne nie?

Ja w koncu wracam do swiata zywych...

Milego dnia:bye: