mirela99 18.03.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Mnie też kobieta drazni. A ta cała otoczka wokół niej. Idolka normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.03.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Ale RÓŻOWE??? aaa...bo 'pańcia' ma wymagania no to tylko adidas/nike/puma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.03.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Mnie też kobieta drazni. A ta cała otoczka wokół niej. Idolka normalnie. Ostatnio bylo na jej temat w TV jak to sprytnie dorobila sie kasiury spoko biznes is biznes...ale to co czytam jak dziewczynom siadaja kolana od jej cwiczen, to mnie normalnie skreca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.03.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 jakie? bo ja na nike freerun 5.0 róż ok spadam do boba budowniczego mury omawiać - tzn strukturę betonu - robię wersja surowy beton nosz pisalam ze li jedynie nike performance free bionic kolor...yyy....czanry? no dobra...czarne z rozowa podeszwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.03.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Nie buty są wazne ale zapał. Jak się go nie jest pewnym, to lepiej kupić takie z lidla za 70 pln. A po pół roku biegania zmienić. Przynajniej ja z takiego ząłożenia wychodzę. Koleżanka z pracy kupuje jakies specjalne z bieznikiem na ile tysięcy kilometrów . A druga ( do maratonu Gór Stołowych się przygotowuje) biega w zwyklakach. I daje rade co tydzień 30-40 km robić w jedna niedzielę. Tylko czesto zmienia. mirela, ja biegam od kilu lat. Teraz przygotowuje się do półmaratonu. Nie szukam butów na początek. Nie jest to też chwilowe "widzimisię". Dotychczas biegałam w zwykłych adidasach. Bolą mnie kolana. Czas na profesjonalne. Swojego zapału jestem pewna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.03.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 aaa...bo 'pańcia' ma wymagania no to tylko adidas/nike/puma jeszcze Asics Gel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.03.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Ostatnio bylo na jej temat w TV jak to sprytnie dorobila sie kasiury spoko biznes is biznes...ale to co czytam jak dziewczynom siadaja kolana od jej cwiczen, to mnie normalnie skreca az tak sie nie katuje znam swoje (marne) mozliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.03.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Mnie też kobieta drazni. A ta cała otoczka wokół niej. Idolka normalnie. idola nie idolka - ale codziennie wieczorem 'marze' o porannym spotkaniu ewy na you tube nie no...jaja sobie robie...juz pisalam ze za nia nie przepadam, ale nie chce mi sie poswiecac calych godzin na szukanie innej idealnej 'domowej instruktorki' z tych popularnych to jeszcze mel b, ale jakos jej 'entuzjazm' powoduje u mnie niechec do cwiczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.03.2014 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Ann sorry cos czytam dzis "blond" rozkojarzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.03.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Mam buty do biegania Adidasa, jak na sprężynach . Ale ani różowe ani najpiękniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.03.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Mam buty do biegania Adidasa, jak na sprężynach . Ale ani różowe ani najpiękniejsze. bo róż najmniej ważny ja nie mam z kim młodego zostawić wieczorem jak mam czas....ehhh zostaje orbitrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.03.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 jeszcze Asics Gel Podobno Asics robi najbardziej profesjonalne obuwie do biegania.Wiem co mowię mój maź biega w maratonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.03.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 idola nie idolka - ale codziennie wieczorem 'marze' o porannym spotkaniu ewy na you tube nie no...jaja sobie robie...juz pisalam ze za nia nie przepadam, ale nie chce mi sie poswiecac calych godzin na szukanie innej idealnej 'domowej instruktorki' z tych popularnych to jeszcze mel b, ale jakos jej 'entuzjazm' powoduje u mnie niechec do cwiczen Słyszałam ze krąży gdzieś w sieci jej anty funpage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 19.03.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Co tu tak cicho?? Aż napisać musialem..... WITAJCIE To może kawa was pobudzi?? http://blogs.sfu.ca/departments/studyabroad/wp-content/uploads/2012/02/cafe_latte__screen1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.03.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Podobno Asics robi najbardziej profesjonalne obuwie do biegania.Wiem co mowię mój maź biega w maratonach. Mi w Monachium w sklepie sportowym je polecano i kupilam...ale bylo to 8 lat temu Słyszałam ze krąży gdzieś w sieci jej anty funpage? Moge do nich dolaczyc Witam Lolek, masz racje...jakas cisza...dziwne nie? Ja w koncu wracam do swiata zywych... Milego dnia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.03.2014 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 hejka:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.03.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Hej jestem i ja co tu taka cisza??? przesilenie Was wzięło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.03.2014 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 ja jestem mimo iż ostatnio mało byłam, czekam na kuriera z lampą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.03.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 do mnie wczoraj doszły Karolkowe zające Reni no właśnie coś "nieobecna" jesteś! teraz oby było po ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.03.2014 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 jakie zające? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts