annNS2 20.03.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 no wlasnie w tej najblizszej szkole jest w miare mloda kadra, poza tym jedna z naszych sasiadek tam uczy szkola jest mala (w sensie budynku) i juz jest przepelniona a co dopiero po przyjeciu calej chmary 6latkow starsze dzieci chodza na 8.00, wiec swietlica rano jest do dyspozycji dla najmlodszych, ktore zaczynaja lekcje 11.30...musze sie jeszcze dokladnie dowiedziec jak jest z ta stolowka, bo nie wyobrazam sobie zeby dziecko nie zjadlo czegos cieplego az do wieczora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.03.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 jak ja będę na etapie przedszkola dziecka to Wy będziecie na wesela zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.03.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 jak ja będę na etapie przedszkola dziecka to Wy będziecie na wesela zbierać jak tak bedziesz sie zbierac 'do roboty' to pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.03.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ja chyba nie będę - nienawidzę "wesel" wsiowych. Przyjęcie dla rodziców conajwyżej . Poza tym aż tak się nie odmładzaj, różnica w weiku naszych dzieci to tylko 6 -7 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.03.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 jak tak bedziesz sie zbierac 'do roboty' to pewnie tak nawet nie mów - ja nie chciałam....ale jak mąż powiedział, żeby "zaczekać" to ja naglę chcę bardzo j . Poza tym aż tak się nie odmładzaj, różnica w weiku naszych dzieci to tylko 6 -7 lat tylko - biorąc pod uwagę, że chłopcy później a ja mam chłopca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.03.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ja bac się nie boję ale na spotkanie z dyr. chce iśc przygotowana - taki typ jestem.Bo ,że ludzie ploty sieją to wiem i się liczę ale ,że inni tez kity do głowy ludziom wcisakają też wiem.U koleżanki na spotkaniu dyr. zaznaczy,ł że klasy będa mieszane 6 latki z 7 latkami bo on klasę tworzy pśtrza c na miejsce zamieszkania. No i własnie o to mi chodzi ,że są jakieś zasady ktore obowiązują i ja je chcę znać a nie że mi ktoś będzie robił po swojemu bo jemu lepiej i łatwiej .Na początku reformy było ,że klasy tylko dla 6 latków , że nauka w formie zabawy itd. więc chce znac te wytyczne wszystkie żeby wiedziec czego mam oczekiwać a czego nie.Zdaję sobie też sprawę że nie na wszystko szkołę stać i wszystkiego te dzieci nie dostaną tak jak im państwo obiecało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.03.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 ja bym się nei zgodziła na mieszane. O to bym się czepiała. So przez 2 miesiące chodziłą z 7-latkami. Przeżyliśmy masakrę. Nie była przygotowana na to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.03.2014 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 hejka Magda co to znaczy chłopcy później, a jak musi szybko bo dziecko zrobił to co, sama laska sobie zrobiła:lol2: u mnie szkoła spoko, co roku jakiś remont, klas jest po dwie z każdego roczniku, wszyscy się znają, dzieci grzeczne, w tym roku zrobili nowe boisko, jedno z lepszych w mieście i nową salę gimnastyczną, boisko dostępne dla dzieci od rana do wieczora, a i nowa bieżnia, ogólnie spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.03.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 No i głównie o to mi chodzi o klasy mieszane , chce mieć konkretny argument że nie mogą mieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.03.2014 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 mirka u mnie będą w tym roku dwie klasy 7 latków (mój wśród nich) podzielone w taki sposób, klasa 1 a to dzieci urodzone od stycznia do czerwca, klasa 1 b to od czerwca do grudnia, osobna klasa 6 latków, nauczyciel z przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 20.03.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Cześć dziewczynki Piękny dzionek, no żyć nie umierać a dodatkowo jutro urlop lalallalaaaaa Mirka ja byłam w zeszłym tygodniu na takim zebraniu i jestem zachwycona, szkoła super , klasy piękne, łazienki czyste i nowoczesne, świetlica od 6.30 do 16.30 , obiady gotowane na miejscu (bo to zespół szkolno - przedszkolny) , pierwsze wrażenie kadry też bardzo dobre. Widać że szkoła kolorowa i przyjazna dzieciom. Jednym słowem super szkoła w mojej dzielnicy Nawet o niej nie miałam pojęcia bo mój starszy syn chodzi do szkoły w centrum miasta a tam bleeeee szkoła stara , ok szkoła z tradycją i reprezentatywna ale serio to szpetna jak 150. Przychodzi tam prezydent miasta, biskup i inne osobistości jak jest rozpoczęcie roku szkolnego czy inne święta oświaty ale tak serio to nie mają sie czym chwalić. Nie podoba mi się tam. Jedyny argument posłania syna tam do szkoły to klasa sportowa koszykarska gdzie chodzi a tak po za tym to fatalnie. DO nowej szkoły mojego 6 latka dzieci do klas dobierane są wg daty urodzenia chodzi także o miesiące nie tylko o roczniki a klasy będą dwie wstępnie po 18 dzieciaczków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.03.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Magda co to znaczy chłopcy później, a jak musi szybko bo dziecko zrobił to co, sama laska sobie zrobiła:lol2: Reni uświadomię swoją synową o zaletach stosowania nouva ring i mogą miłość swoją przelewać również na siebie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.03.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Witam sie! Kurwa pofolgowalam sobie przez ostatnie pare dni - ciasteczka lody kolacyjki alkohol i 3 kg na plusie!!!! Teraz trza będzie sie katować cholera wie ile.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.03.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 fajna - a masz nadwagę ? Ja bym wiele dała ze te 3 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.03.2014 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 ja oddam 6 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.03.2014 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 wiecie co mój syn za pół roku do szkoły a ja go tam wogóle nie widzę taka beksa z niego i mamini synek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.03.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 wrażliwy taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.03.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 No teraz juz mam :lol2:Ale wściekła jestem na siebie jak nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.03.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Reni dzieci w szkole lepiej sobie radzą niż nam sie wydaje.To normalne ze masz obawy jak moja szła do pierwszej klasy to ostatni tydzień sierpnia praktycznie nie spałam.:sick:A okazało sie ze radzi sobie swietnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.03.2014 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 magda nie wiem, o byle co beczy, takie ciepłe kluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts