reni1980 20.03.2014 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 fajna wiem, ale ja mam porównanie, córka wydawawa mi sie taka dojrzała i wogóle a syn to taka maruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 20.03.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Reni mój nie beczy ale za to mały jest, ja wysoka (176) mąż też (1888) a on prawie najmniejszy w grupie przedszkolnej Dlatego nie wyobrażam sobie go jak ten plecak będzie nosił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.03.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 magda nie wiem, o byle co beczy, takie ciepłe kluchy ale od zawsze taki czy wrażliwy czy po prosty teraz "chwilowe" ? mój odwrotność - tak źle i tak źle:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.03.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Moja młoda teraz jest w 3 klasie ale tez mieliśmy schize bo rozpieszczona wychuchana była i obwialismy sie ze sobie nie poradzi a okazało sie ze gdzie tam! Radzi sobie swietnie mimo tego ze jest najniższa w klasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.03.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Bastki - zostawiają co się da w szkole, nie nosza wszystkiego jak my. Ja tez się stresowałam, a obecnie więcej wazą jej zabwaki i inne rupiecie które taszczy do szkoły niż te 3 zeszyty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 20.03.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 no musi dać radę zresztą jeden podręcznik będzie zresztą ja się obawiam bardziej tego że on jak to większość chłopaków, manualnie odstaje zawsze poznam która to jego praca w przedszkolu pani wywiesza je w szatani w gablocie i nawet jakby nie były podpisane to się nie pomylę woli klocki układać, bawić się młotkiem i grabić trawę czy też robić ciapry i błotka a malowanie dla niego jest nudne. No a program zakłada szlaczki, obrazki i same wiecie co :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.03.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 się dowiemy od września... o ile się dostanie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.03.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 W przedszkolu jest troche inne podejście do dzieci panie są bardziej pobłażliwe.W szkole juz panuje jako taka dyscyplina są ławki przerwy tablica wisi i wtedy dzieci sie mobilizują i skupiają na tym co nauczyciel mówi.Nie ma sie co obawiać- poradzą sobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 20.03.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 kurcze dziewczyny cały dzień mnie coś w bucie uwierało, myślałam że to szew od rajtek mi się przesunął ale nagle zaczęło to coś się przesuwać na piętę, teraz ściągnęłam botka a tam 1 zł lata . Kurcze szkoda że nie stówa i tak codziennie hahhahahahaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.03.2014 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 mój odwrotnie, jak wiszą prace to najładniejsza jego, skromna jetem co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.03.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 (edytowane) mój odwrotnie, jak wiszą prace to najładniejsza jego, skromna jetem co ? jak każda matka mój jest też "ahhh" "ohhhhhhh" i naj Bastki nawet za 100 zł w bucie nie założyłabym rajstop Edytowane 20 Marca 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.03.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Magda ale o co ho ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 20.03.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 a bo Magdalena nas pomyliła i to nie pierwszy raz Madzia serio nie chodzisz w rajtuzach ? ja nie cierpię tych cienkich ale grube tzn do 40 den wzwyż uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.03.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 o rajtuzy haha - mam ciarki jak o nich czytam;) 3 tyg temu kupiłam młodemu wiosenne buty - takie na codzień wczoraj zdarła się cała podeszwa... wszystko przez ten biegowy rowerek...on na nim spędza pół dnia aaaaa Bastki/Fajna noooo sorki rozkojarzona jestem hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.03.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ja tam powiem ,że każdy rodzic przeżywa moja jest wszędzie non stop skacze ,gaduła jak jej mama ,nawet Pani w przedszkolu mówi że ona non stop nawija .Wiem ,ze jest mądra i szybko wszystko chwyta ,szlaczki robiła jak miała 2- 3 latka ( uwielbiała po kropeczkach ), teraz jej nie zagonisz:D.Jak ma zryw to literki ćwiczy:D i ostatnio non stop maluje jakieś projekty:D.Czytanie też juz załapała ale my nie ćwiczymy grunt ,ze wie na czym to polega i prosty wyraz sobie sama przeczyta ,resztę będzie w szkole ćwiczyć .dodawanie sama załapała w wieku 4 lat - normalnie geniusz :D ale ja licze się z tym ,ze teraz geniusz a w szkole może mieć problemy i trzeba będzie z nią przysiąść . Znalazłam argument dlaczego klasy maja nie byc mieszane :D:D:D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 20.03.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Mirka mój też umie czytać i liczyć a nawet pisać drukowanymi literkami ale właśnie na tym zebraniu p. Dyrektor powiedziała że są po kontroli z oświaty i jest zakaz uczenia dzieci przez rodziców właśnie pisania i czytania bo po pierwsze to zakłada nowa podstawa programowa w pierwszej klasie i dzieci będą się najnormalniej w świecie nudzić a dodatkowo nie będę mogły od początku się uczyć jak wygląda ich nauka w szkole, później jak przyjdzie trudniejszy materiał to będę zdziwione one lub ich rodzice że sobie nie radzą . Po drugie niektórzy rodzice mają wadę wymowy a to będzie miało ogromny wpływ na ich dziecko przy rozwoju. Powiedziała że pedagodzy są od nauczania i w sumie podobało mi się to co mówiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 20.03.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Witam U nas już po zebraniu odnośnie pójścia do szkoły i 6 latki mają być osobno nie będzie klas mieszanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.03.2014 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 bastki super to podejcie u ciebie w szkole, tez uwazam ze od nauki jest nauczyciel a nie rodzic, ale u mnie podejście odwrotne, wielokrotnie słyszałam od przedszkolanki , ze wszystkie dzieci juz umieją czytać idąc do szkoły a mój syn nie, wiec zaczęłam go uczyć, literki wszystkie poznane teraz czytamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.03.2014 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 ha ha teraz idzie do przedszkola, dzieci poznają literkę "r" a mój syn do tej samej przedszkolanki, ja juz dawno tę literkę poznałem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.03.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 my z naszym siedzimy - tzn ile się da - w ramach pracy i innego ale niania codziennie "coś uczy" i co chwile dokupuję kolejne puzzle, książeczki, gry do nauki itp ale to od małego było - od jakiś logopedycznych zabaw po teraz pisanie literek i liczenie do 15 ale mówi jak rasowy przedszkolak - łącznie z "r" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts