nicol21 15.11.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Reni- zglaszam sie przyznac ze zupelnie odgapilam ostietlenie nad stolem. Udalo mi sie kupic 3 pojedyncze light eye. takze dzieki za zdjecia i pomoc przy w krytycznych momentach poki co lamp nawet nei wypakowalam z przesylki ale na pewno beda fajne z tego co widzilam w koncu w sklepie. Dalam je co 50cm, czyli o 10cm odstepy mniejsze niz u Ciebie. a z ciekawosci -czy masz w salonie wypoczynek i czy masz tam dopasowana jakas lampe pod te light eye czy moze cos w innym stylu. jak najbardziej kojarze kominek i fajny fotel w fajnym kolorze i rozmoewe o lampie ale nie pamietam na czym stanelo i czy lampa w czesci wypoczynkowej juz wisi Ja chyba nad wypoczynek nie dam potrojnego czy poczwornego light eye, jakos juz tam mi sie nie widzi, ale zupelnie nie mam pomyslu na swiatlo kolo wypoczynku :/ Ale - dzieki wielkie za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.11.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Reni przeczytalam na razie do 40 strony dawkuje sobie przyjemnosci w miedzyczasie doszlam do zdjec z komuni, coreczka slicznie wygladala w sukience, wstazka doskonale podkreslala urode i corki i sukienki mam nadzieje ze sie nie powtorze, wiem ze w salonie masz Dab winter, a jakie masz ogrzewanie ? do str 40 nie przyuwazylam kaloryferow, jestem ciekawa Twojego rozwiazania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.11.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 hanah to bardzo się cieszę z twoich okien, pamiętam jak ja się cieszyłam , parapet mam w domu aż jeden w kuchni bo to reszta okien do ziemi, kupilam granit stagate, jest on delikatnie szarawy, i uważam że wyglada bardzo elegancko nicol ja do salonu planuję cabochę, tych light eye było by za dużo, bo ja mam w sumie 5 szt, mojej do salonu jeszcze nie kupiłam bo kasy brak, myślalam ze do grudnia kupię ale już taka pewna nie jestem kjuta ja w salonie mam podłogowkę i wbrew dawnym przkonaniom, deska warstwowa sprawdza się idealnie na podłogowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.11.2011 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 hanah a wyglada tak, ma 2cm http://img528.imageshack.us/img528/6631/p1030268z.jpg http://img576.imageshack.us/img576/2413/p1030269y.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.11.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 kjuta ja w salonie mam podłogowkę i wbrew dawnym przkonaniom, deska warstwowa sprawdza się idealnie na podłogowce ucieszyla mnie Twoja wiadomosc! dziekie wielkie mozesz mi napisac jeszcze, czy w calym domu masz podlogowke ? na pietrze tez ? i czym ogrzewacie ? dziekuje Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.11.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 reniu, czy Ty jutro będziesz/wybierasz się może do Krakowa? Albo miałabyś możliwość być? Mam interes A w sumie może Ciebie też zainteresuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.11.2011 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 kjuta wszędzie mam podłogowkę i ogrzewam ekogroszkiem aniu ja nie ale mój mąż mąż jest od dziś codziennie prawie w krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.11.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 aniu ja nie ale mój mąż mąż jest od dziś codziennie prawie w krakowie Nie, nie, mąż się nie nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.11.2011 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 aniu ja rzadko w krakowie bo w tyg po pracy do domu, obiad,lekcje, pranie a wieczorem to mi się nie chce, jak cos kupić to sie nada ale jak coś oblookać i powiedzieć jakie to cos jest to nie bardzo, a o co chodzi bom ciekawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.11.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 na prv napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 16.11.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Reni tak pięknie u Ciebie, że napatrzeć się nie mogę. Ja jestem jeszcze daleko w polu z urządzaniem (a raczej wykańczaniem). Mam pytanko, widziałam u Ciebie w wiatrołapie - w tej wnęce z ozdobą - 3 malutkie białe "halogeniki". Pamiętasz jeszcze gdzie je kupiłaś? Ja bym czegoś takiego potrzebowała i też w ilości 3 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.11.2011 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Reni tak pięknie u Ciebie, że napatrzeć się nie mogę. Ja jestem jeszcze daleko w polu z urządzaniem (a raczej wykańczaniem). Mam pytanko, widziałam u Ciebie w wiatrołapie - w tej wnęce z ozdobą - 3 malutkie białe "halogeniki". Pamiętasz jeszcze gdzie je kupiłaś? Ja bym czegoś takiego potrzebowała i też w ilości 3 szt. witam cię u siebie, te halogeniki kupiłam w BRW i były z philipsa ale były przecenione i nie wiem czy mozna je jeszcze kupic, moze na stronie philipsa poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 16.11.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Dziękuję. Szkoda, ale nie widzę ich na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 16.11.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Reni, a czy to nie są te? http://allegro.pl/philips-massive-attiki-komplet-led-59023-31-10-i1939722010.html http://allegro.pl/zestaw-3-opraw-led-massive-philips-attiki-i1886973973.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 16.11.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Reni ja znów z prośbą. A może i dziewczyny czytajace pomogą. Chodzi mi o podłogę. Chcę połączyć gres z deską trójwarstową korkiem. Ale jak się do tego zabrać?Najpierw trzeba położyć gres. Mój gres ma 9,5 mm, deska 14 mm. Pod deskę klej 1 mm wystarczy? Klej z deską 15 mm. Glazurnik mówi, że za dużo kleju pod gres 5,5 mm. Podpowiedzcie proszę jak do tego podejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.11.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 ariado troszkę masz problem, bo do korka deska i płytka musi być na równi, czyli na 14 mm lub 9,5 mm, klej pod deskę jest niewyczuwalny i nie da się określić jego grubości bo klejąc podłogę ilośc kleju zależy od tego czy wylewka jest chropowata czy nie ale nie moze byc wiecej kleju ma m2 niż 1,4 kg. w twojej sytuacji powinieneś deskę od spodu scheblować i przyblizyć do grubości płytki, zostawia się szczeline i daje wyciagnięty z goracej wody pasek korka, potem się go przycina i maluje, jesli płytki nie połozone to spokojnie pod nie mozna dac więcej kleju, to niczemu nie przeszkadza, ale poziom najlepiej wyrównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.11.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 aha najpierw kładziesz gres, idealnie przycięty bo korek niczego nie zasłoni, najlepiej zacząć od od całej plytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 16.11.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 nicol ja do salonu planuję cabochę, tych light eye było by za dużo, bo ja mam w sumie 5 szt, mojej do salonu jeszcze nie kupiłam bo kasy brak, myślalam ze do grudnia kupię ale już taka pewna nie jestem czyli to co jakis czas temu przymierzalas do salonu kurcze, mam mieszane uczucia co do tej lampy. z jednej strony fajna, z drugiej czasme nie jestem pewna czy tak mysle i czy da fajne oswietlenie w kacik wypoczynkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 16.11.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Dzięki Reni, nie mam jeszcze deski, mogę kupić 11 mm. Chyba bezpieczniej deskę 11 mm kupić, wychodzi 1,5 mm różnicy. Wtedy pod gres klej 2,5-3,5 mm, a pod deskę 1-2 mm i będzie równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanah78 17.11.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Reni bardzo dziękuję za zdjęcia parapetu! u mnie też w sumie tylko trzy będą, tak jak u ciebie pod oknem w kuchni i dwa pod oknami w pokojach dzieci. okna są do ziemi ale parapet potrzebny bo tam nie będzie balkonu tylko taka szklana barierka do połowy okna. twój jest właśnie taki jak sobie wymyśliłam i raczej będzie granit. Zazdroszczę wam dziewczyny,że już macie tak ładnie w swoich domkach przed nami jeszcze dużoooooooo pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts