mirkamis 20.03.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ja zawsze uważałam ,ze młodsze dzieci gonią starsze - chodzi mi o rozwój .O szkole teraz dużo czytałam i właśnie pisali ,ze te młodsze dzieci mają problemy jak sa ze starszymi pomieszane, nawet zaciągnęłam opinii znajomych nauczycieli i tez mi mówili żebym kładła nacisk na nie mieszanie klas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 20.03.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 a czemu zamieszanie? myślicie, ze 6 i 7 latek w jednej nie da rady? Magda mój jest z maja w niech siedmiolatek będzie z stycznia to jest 16 miesięcy różnicy wiesz ile przez ten czas można się nauczyć i rozwinąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.03.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 niby tak Woman - ale to takie ograniczanie trochę dzieci bo się urodziły w IV kwartale a kto wie czy takie dziecko sobie świetnie nie poradzi jak się nie da szansy. Kiedy się wie zrównuje? wydawało mi się, że etap szkoły podstawowej to już nie powinien być problem przy czym wiesz...ja się znam na 3 latkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 20.03.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Zaczęliście już jakieś prace ogrodowe Ja na razie intensywnie myślę nad ogrodzeniem i jestem w wielkiej d... Wkurza mnie usytuowanie działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.03.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 (edytowane) nie mów, że też masz narożną bo gorszej niż u mnie się nie da... od różnicy poziomów po wjazd do piwnicy... myśleć myślę - ogrodzenie u stolarza ale raczej go nie zamontuję - koszt murów... prawie 30 tyś..... wyszło + kostka osobno (sam wjazd) z powodu tych murów bym najchętniej sprzedała w pizdu....ehhhh :/ Edytowane 20 Marca 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.03.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 My z płotem w kwietniu ruszamy,wtedy m kończy L4:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.03.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Magda mój jest z maja w niech siedmiolatek będzie z stycznia to jest 16 miesięcy różnicy wiesz ile przez ten czas można się nauczyć i rozwinąć Moja też z maja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 20.03.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 (edytowane) Magda ja mam mniej więcej tak Mam drogę z tyłu domu i z przodu i nie wiem co teraz z ogrodzeniem Czy tylko zrobić od przodu czy z dwóch stron ale wtedy koszty ogromne Edytowane 20 Marca 2014 przez women.beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.03.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 (edytowane) to z ilu stron robisz "zasłaniający" a z ilu zwykłe panele/siatkę? bo u mnie u mnie ok 23 m + 40 m metrów płotu "ładnego - zasłaniającego" - reszta już jest panel+thuje rosną edit* doczytałam co napisałaś ja bym robiła tylko od frontu a z tyłu gdzie ta droga zwykłe metalowe + thuje i jakieś drzewa wysokie. Edytowane 20 Marca 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Moja też z maja:) a moja z 18 grudnia Radzic sobie radzi w szkole, ale jednak patrzac na dzieci urodzone wczesniej widac roznice w rozwoju miedzy nimi..tzn teraz nie az taka jak kiedys... Druga tez z listopada heh... ze tez mi sie trafily dzieci z konca roku:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.03.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 (edytowane) czy wiecie ,ze jak płot graniczy z droga publiczną to potrzebne jest zezwolenie???Tak samo jeżeli chodzi o wjazd tez coś trzeba w urzędzie załatwiać- dokładnie nie wiem co . My nie dajemy siatki ,dookoła ma być wizytowy ,jedynie część która graniczy z sąsiadem zostanie bez zmian. Edytowane 20 Marca 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.03.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 jak chcesz wjazd to niestety trzeba miec projekt - zgłasza się w starostwieprojekt i pozwolenie....przerabiałam to...niestety.Na każdy zjazd trzeba mieć - ale np na furtkę już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.03.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 my przerabialiśmy od strony drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 20.03.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 my przerabialiśmy od strony drogi My zrobiliśmy tak jak wszyscy od wewnątrz działek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 20.03.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 ja bym robiła tylko od frontu a z tyłu gdzie ta droga zwykłe metalowe + thuje i jakieś drzewa wysokie. Tylko u mnie front domu wewnątrz działek a od głównej drogi tył domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.03.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 no to tym bardziej - a wjazd z której strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 20.03.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 no to tym bardziej - a wjazd z której strony? tzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.03.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 garaż albo wjazd na działkę od tej drogi wewnętrznej tak? no to bym robiła "ładny" tam gdzie wjazda z tyłu domu ogród więc tylko siatka/panele i roślinki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 20.03.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 garaż albo wjazd na działkę od tej drogi wewnętrznej tak? no to bym robiła "ładny" tam gdzie wjazd a z tyłu domu ogród więc tylko siatka/panele i roślinki:) Tak wjazd od wewnątrz Kurcze tylko ten tył wszyscy widzą jak przejeżdżają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 20.03.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 My nie dajemy siatki ,dookoła ma być wizytowy ,jedynie część która graniczy z sąsiadem zostanie bez zmian. To kupę kasy na to wydacie a jaki robicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts