Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja zawsze uważałam ,ze młodsze dzieci gonią starsze - chodzi mi o rozwój

.O szkole teraz dużo czytałam i właśnie pisali ,ze te młodsze dzieci mają problemy jak sa ze starszymi pomieszane, nawet zaciągnęłam opinii znajomych nauczycieli i tez mi mówili żebym kładła nacisk na nie mieszanie klas.

niby tak Woman - ale to takie ograniczanie trochę dzieci bo się urodziły w IV kwartale a kto wie czy takie dziecko sobie świetnie nie poradzi jak się nie da szansy.

Kiedy się wie zrównuje? wydawało mi się, że etap szkoły podstawowej to już nie powinien być problem

przy czym wiesz...ja się znam na 3 latkach :lol2:

nie mów, że też masz narożną :lol2:

bo gorszej niż u mnie się nie da... od różnicy poziomów po wjazd do piwnicy...

myśleć myślę - ogrodzenie u stolarza ale raczej go nie zamontuję - koszt murów... prawie 30 tyś..... wyszło + kostka osobno (sam wjazd) :mad:

z powodu tych murów bym najchętniej sprzedała w pizdu....ehhhh :/

Edytowane przez Magda_lena85

to z ilu stron robisz "zasłaniający" a z ilu zwykłe panele/siatkę?

bo u mnie u mnie ok 23 m + 40 m metrów płotu "ładnego - zasłaniającego" - reszta już jest panel+thuje rosną

edit* doczytałam co napisałaś

ja bym robiła tylko od frontu a z tyłu gdzie ta droga zwykłe metalowe + thuje i jakieś drzewa wysokie.

Edytowane przez Magda_lena85

czy wiecie ,ze jak płot graniczy z droga publiczną to potrzebne jest zezwolenie???Tak samo jeżeli chodzi o wjazd tez coś trzeba w urzędzie załatwiać- dokładnie nie wiem co :).

My nie dajemy siatki ,dookoła ma być wizytowy ,jedynie część która graniczy z sąsiadem zostanie bez zmian.

Edytowane przez mirkamis