Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

*......................

szkoda, ze akurat dziś nie mogę wyskoczyć w trakcie...

jest jakiś preparat do mycia schodów?

bo te moje jesionowe po 2 latach... hmm obawiam się, ze zwykłą szczotką je podrapię - a chodzi mi o "porządne" mycie - te "pory-nierówności"

Edytowane przez Magda_lena85

no przeciez pisalam ze talerze :) z serii trendig 2013 :)

do pelni szczescia brakuje mi tylko malych talerzykow ale juz ich nigdzie nie ma :(

ale za to mam male miseczki, 3 duze miski i jeszcze takie najmniejsze talerzyki

trendig 2013.jpg

teraz dokupilam duze obiadowe :)

powoli sie pozbywam staroci i ten komplet ma byc do codziennego uzytku ;)

moje marzenie to marimekko ale chyba nie w tym zyciu ;) :)

My kupiliśmy wczoraj huśtawkę z Ikei.

Wybraliśmy się jak takie łosie, bez telefonów, na szybko, tylko ją obejrzeć. Dowiedzieliśmy się, że w magazynie już nie ma - ściągali na nasze życzenie z wystawy. A że z ekspozycji, to dostaliśmy rabat 150 zł. Więc szybko ją kupiliśmy i okazało się, że nie wchodzi do samochodu :lol2:. Zostałam w Ikei z huśtawką, a mąż zaczął jeździć i szukać znajomego z dużym samochodem. Mały zmęczony, bo wszystko o godzinie 20. Ale udało się ;).

Wiecie co, zrobiłam sobie makijaż, full profeska, bo mam nowe cienie do powiek, ale włosy idiotycznie mi się układają (po basenie, nie miałam mojej suszarki, a nie umiem układać taką basenową suszarą), zastanawiam się, czy ich nie wymyć, ale wtedy makijaż szlag trafi, itp. itd.

Rozterki Matki Polki :rolleyes:.

Wiecie co, zrobiłam sobie makijaż, full profeska, bo mam nowe cienie do powiek, ale włosy idiotycznie mi się układają (po basenie, nie miałam mojej suszarki, a nie umiem układać taką basenową suszarą), zastanawiam się, czy ich nie wymyć, ale wtedy makijaż szlag trafi, itp. itd.

Rozterki Matki Polki :rolleyes:.

a ja sie zastanawiam na jaki kolor pomalowac paznokcie :lol2:

mlode spi, obiad mam bo wczoraj z dziecmi zjadlam kopytka ;) pranie sie suszy na sloneczku ;)