reni1980 21.03.2014 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 raczej szlag trafi:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.03.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 A taką: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20238138/ Ratanowa, do ogrodu, wielka. Mąż robi zadaszenie w tym roku (w końcu!), to sobie powieszę huśtawę przy tarasie . aaaale faaaajna a kiedy ty sie bedziesz tam wylegiwac? ps. na balkon nie wlezie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2014 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 fajna ann na różowy?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.03.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 fajna ann na różowy?:lol2: a zebys wiedziala ze mam nawet rozowy taki blady, ale rozowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.03.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Mamy do wykorzystania kupon na 600 zł w Ikei do soboty, mieliśmy kupić huśtawkę i drewnianego łosia dla małego do bujania (prezent na roczek), ale dali nam ten rabat przy kasach i znowu trzeba jechać wydać 150 zł . Na balkon raczej nie, duża jest . Z małym będę się wylegiwać, lubi się bujać, huśtać, ostatnio zbiera skarby po całym ogrodzie i układa w rządku: kamyk, obok kupka ziemi, obok listek, obok patyk, a na końcu garść trawy. Zajęcie na godzinę, zanim to wszystko uzbiera i ułoży w równym rządku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 21.03.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 jezusie zapodajcie jaki fajny temat co? możecie mi wyjaśnić, czy stopka mirelli o kobietach to tak na serio? ...bo chyba nie ma racji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.03.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Wiadomo, o co chodzi Mireli. Cytat autentyk. do teraz wielu księży tak myśli . To nie znaczy, że ona tak myśli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 21.03.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Wiadomo, o co chodzi Mireli. Cytat autentyk. do teraz wielu księży tak myśli . To nie znaczy, że ona tak myśli . ufff... kamień z serca! myślałem, że rozważa zmianę płci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.03.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ann może opcja dla dzieci wejdzie na balkon http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90056455/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2014 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 No to Ilona kolejna godzina luzu ci się znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 21.03.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 No to Ilona kolejna godzina luzu ci się znalazła a Ty cos ostatnio w ikei wypatrzyłaś dla siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2014 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Dawno oj dawno nie byłam, nie ma kasy to na dupie się siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.03.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 No to Ilona kolejna godzina luzu ci się znalazła Tak, chociaż muszę stać nad nim jak kat nad dobrą duszą, bo on trawę i ziemię zjada, kamyki też, więc trzeba w porę wyjąć z ręki/buzi. No i trafiają się u nas grzyby w trawie, więc lepiej, żeby tego akurat nie dotykał . Luz mam w sumie jak śpi. Jak nie śpi, to nawet się ubrać nie mogę. Tak go głupio przyzwyczaiłam, że jest w centrum i koniec. Prowadząc wózek, trzeba go trzymać za rękę rozmawiać. Ubierając buty (sobie, na spacer), trzeba go trzymać pod pachą i śpiewać lub gilgotać. Na kibelku trzeba go trzymać na kolanach i owijać papierem albo czytać mu gazetę lub podrzucać do góry. Ech, nie będę opowiadać dalej, bo to kabaret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.03.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Tak, chociaż muszę stać nad nim jak kat nad dobrą duszą, bo on trawę i ziemię zjada, kamyki też, więc trzeba w porę wyjąć z ręki/buzi. No i trafiają się u nas grzyby w trawie, więc lepiej, żeby tego akurat nie dotykał . Luz mam w sumie jak śpi. Jak nie śpi, to nawet się ubrać nie mogę. Tak go głupio przyzwyczaiłam, że jest w centrum i koniec. Prowadząc wózek, trzeba go trzymać za rękę rozmawiać. Ubierając buty (sobie, na spacer), trzeba go trzymać pod pachą i śpiewać lub gilgotać. Na kibelku trzeba go trzymać na kolanach i owijać papierem albo czytać mu gazetę lub podrzucać do góry. Ech, nie będę opowiadać dalej, bo to kabaret. nosz zartujesz niech w koncu zacznie chodzic, jest szansa ze takie zabawy szybko mu sie znudza i najfajniejsza bedzie uciekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.03.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Dawno oj dawno nie byłam, nie ma kasy to na dupie się siedzi ja tez nie bylam ale (o zgrozo!) jest online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2014 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ann ale ty do Krakowa jeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 21.03.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Dawno oj dawno nie byłam, nie ma kasy to na dupie się siedzi nie przesadzaj; pewnie byś weszła i wyszła z pełną torbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.03.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 A teraz jeszcze weekend zniżek.:pKurcze...poszłabym poszaleć zakupowo bo kuszą 20-30% na większość ale tez ostatnio z kasa krucho:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.03.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ale towar specjalnie przeceniony o 10 zł zeby nie szło zniżki zastosować - cwaniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.03.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Poważnie!? Dranie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts