yokasta 21.03.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Jak zwykle spóźniona, ale odnośnie żywopłotu: żywotniki brabanty nadają się na żywopłot, bo zrosną się ze sobą tworząc ścianę, potem można je ściąć na równo po kilku latach itd. szmaragdy są ładniejsze, ale mają pokrój kolumnowy i powinny być stosowane w kompozycjach, abstrahując od tego że ludzie właśnie z nich robią żywopłoty ich przeznaczene jest inne . Posadzenie brabantów z zamierzeniem przycięcia w klasyczny żywopłot + kompozycja potrafi bardzo fajnie wyglądać, chociaż ja jestem zwolenniczką mieszania gatunków. Ogród wygląda wtedy naturalnie, zasłania tak samo a jest piękniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.03.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 My o tańcu drinkach seksapilu a Yokasta z brabantami wjechała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.03.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Tylko brabant często robią sie sino- brunatne Melcia dzis z nudów w pracy oglądałam the voice of Australia także... R.Martin tam kręci dupcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.03.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Yokasta kurna nie zmieniaj tematu rob drinka i ogladaj z nami TzG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.03.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 My o tańcu drinkach seksapilu a Yokasta z brabantami wjechała. Chyba jest na godz 13:00 dajmy chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.03.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Nie mam tv sorry dopiero doczytałam heheh. Magda, trafiłaś . Zdążyłam pooglądać facetów (Lubomirski mi się podoba ), zobaczyć gardenarium po raz kolejny, przypomnieć sobie dwa poprzednie odcinki TzG i obczaić ofertę ikei . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.03.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Haha, ja nigdy nie czytam wstecz . Wskakuję w aktualny temat. O facetach dzisiaj gadałyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.03.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Lubię to!!! Wprawdzie w dyskusji nie uczestniczyłam ale zawsze można wrócić do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.03.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Poszły smsy wysyłać na Nataly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.03.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ja pierdziele jednym łykiem wypiłam Redsa zurawinowego.:eek:Pyyychaaaa!!!! Pyyycha . Pamiętam, że jak wprowadzili to miałam okazję upić koledze kilka łyków (miałam inne piwo i dał mi posmakować), potem zaszłam w ciążę i nie było okazji (a tak chciałam!), a potem zapomniałam . Muszę to nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.03.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ilona pytanie do Ciebie mam bo Ty dzieciata.Moj chrzesniak 10 miesięcy jeszcze nie siedzi sam jedynie podparty poduszkami.Czy juz mam sie niepokoić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.03.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Pyyycha . Pamiętam, że jak wprowadzili to miałam okazję upić koledze kilka łyków (miałam inne piwo i dał mi posmakować), potem zaszłam w ciążę i nie było okazji (a tak chciałam!), a potem zapomniałam . Muszę to nadrobić. Ja pierwszy raz piłam.:oTeraz juz wiem ze nie ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.03.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ten reds pewnie słodki? Ja jutro kupuje gin+tonic to tak po męsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.03.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Piwo smakowe to nie piwo . Fajna kobieto, a robi inne rzeczy? Raczkuje/pełza? Wstaje? Czasem dzieci chodzą, a nie potrafią usiąść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.03.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Nic nie robi.Siedzi podparte poduszkami a po chwili jak bańka - wstanka sie przewraca na bok.:confused:Troche mnie to niepokoi....Za miesiąc będę jego chrzestną martwię sie ale moze przesadzam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.03.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 No właśnie, a pełza/raczkuje?Nasz najpierw pełzał, potem raczkował, potem wstał, potem usiadł (w dziesiątym miesiącu), a teraz powoli chodzi przy meblach. Ogólnie u mnie w rodzinie wszystkie dzieciaki najpierw wstały koło 10/12 miesiąca życia, a dopiero potem usiadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.03.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 A jak leży, to co się dzieje? Podnosi głowę? Przewraca się z brzucha na plecy i odwrotnie? Dużo leżał na brzuszku jak był mniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.03.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Nie leżał bo nie lubił.W ogóle to on dość potężny jest 12 kg wazy moze dlatego?:oOna go cały czas na rękach nosi praktycznie leży tylko jak śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.03.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Nie leżał bo nie lubił.W ogóle to on dość potężny jest 12 kg wazy moze dlatego?:oOna go cały czas na rękach nosi praktycznie leży tylko jak śpi. To szybciutko do rehabilitanta (prywatnie, bo na kasę chorych może być za późno). Pokaże i nauczy, bo przewroty już dawno powinny być robione . W ogóle trzeba zachęcać dziecko do leżenia na brzuszku. Nie każde lubi, no ale jednak bez tego mięśnie się nie wzmocnią i ciężko usiąść/wstać. Kłaść na moment, zabawkę kłaść, zawieszać coś nad główką. Są takie poduszki-rogale ułatwiające dźwiganie główki, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.03.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Tylko jak jej to powiedziec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts