reni1980 23.11.2011 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 noo najgorsze co moze być, ale skoro za pierwszym razem się olało i wyszło jak wyszło to trzeba kiedyś poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.11.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 a w łazience pojawił się różowy ręcznik, pasuje? Jasne, że pasuje. Przecież sama o tym wiesz Cześć Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.11.2011 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 cześć rere, myślałam dziś o tobie i nawet na priva miałam pisac co u ciebie, bo nigdzie cie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.11.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Czasem jestem, tylko dalej kiepsko z weną . Chyba mi trochę zapał minoł do budowy przez to ślimaczenie. Teraz mam co innego na głowie. Obmyślam strategię na święta, bo mi rodzice z moim bratem na głowę się zwalają. Już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.11.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Reni, super, w końcu wszystko w jednym miejscu Faktycznie, lubię popatrzeć na Twoje wnętrza i już mnie trochę męczyło ciągłe ich szukanie pośród tylu stron. Wstawiaj szybko saloon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.11.2011 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Reni, super, w końcu wszystko w jednym miejscu Faktycznie, lubię popatrzeć na Twoje wnętrza i już mnie trochę męczyło ciągłe ich szukanie pośród tylu stron. Wstawiaj szybko saloon hejka Ilonka, właśnie wiem ,że było to już nie do przejścia, tyle stron to stanowczo za dużo, mnie też to już bardzo denerwowało, a co u ciebie, dekoracje na święta pewno już upatrzone lub nawet kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.11.2011 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Czasem jestem, tylko dalej kiepsko z weną . Chyba mi trochę zapał minoł do budowy przez to ślimaczenie. Teraz mam co innego na głowie. Obmyślam strategię na święta, bo mi rodzice z moim bratem na głowę się zwalają. Już się nie mogę doczekać no to super że cała rodzinka w komplecie będzie, rere bo tak sobie myślę, nie lepiej by było wynająć prawnika który by reprezentował wasze sprawy, większa wiedza i chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 23.11.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 fajny ręczniczek w fajnym różu. Ja nie przepadam za różem zwłaszcza takim"gaciowym" ale ten jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 23.11.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Witaj Reni!!Ja znowu z prośba o poradę. Widziałam, że masz w sypialni serie malm z ikei łózko i stoliki. Powiedz mi proszę jakie masz zdanie jeśli chodzi o uzytkowanie mebli z ikei chodzi mi o sypialnie? Do ikei jedziemy wpiatek dopiero dzisiaj byliśmy w BRW i mężowi spodobala się seria August. Ale ja słyszałam ze BRW mają kiepskie meble. jak jest z tymi z ikei?Jeśli inne dziewczyny mają coś do powiedzenia mam nadzieję ze się Reni nie obrazisz jak się tu u Ciebie wypowiedzą.PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.11.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) ja na ikea złego słowa nie powiem, jakość zadowalająca przy takiej cenie, moje łóżko mam rok i nie ma żadnych śladów użytkowania no ale też w ciągu dnia tylko stoi, ale nie powiem że jest mało eksploatowane:D w każdym razie każdy wie do czego jest łóżko Edytowane 23 Listopada 2011 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 24.11.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Dzięki Reni!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 24.11.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Dorota, ja mam teraz Malm. Używane jak u Reni, czyli w dzień raczej stoi, bo do sypialni się nie wchodzi... Ma 2 lata i wygląda jak nowe. Wcześniej miałam jakieś inne IKEOwskie łóżko, eksploatowane dość mocno, bo w pokoju studenckim służyło mi za łóżko, stół, biurko więc było w ciągłym użyciu. Potem miałam je w mieszkaniu, następnie przez chwilę w obecnym domu, teraz od dwóch lat koleżanka użytkuje jako "przejsciówkę" w oczekiwaniu na nowe. Łóżko ma jakieś 8-9 lat i jak nowe nie wyglada, ale zdecydowanie jest w świetnym stanie, nic z nim się nie dzieje, a przeżyło kilka przeprowadzek więc kilkakrotnie było rozkręcane i składane. Ja akurat łóżka IKEA polecam. Tak samo materace, ale te droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 24.11.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Ja też serię Malm mogę pochwalić. Użytkuję co prawda dopiero od września, ale dość intensywnie . Z ikeowskiego materaca też jesteśmy zadowoleni. Reni, nad jakiś doradcą prawnym właśnie się zastanawiamy. Najlepiej żeby był to człowiek, który siedzi w prawie budowlanym nie od dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 24.11.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 super pomysl z osoba galeria spojrzalam jeszcze raz na Twoja kuchnie super.... zmienilam zdanie co do otwartych polek - u Ciebie swietnei to wyglada powiesz mi moze co to za kanapa i jej wymiary? bo w ramach myslenia w przyszlosc mysle o kanapie. chcialabym naroznik. i myslalam o takiej z szezlongiem, ael kurka ta Twoja tez fajnie wyglada. i tez myslalam o tym zeby dluzsze ramie dac pod okno, bo na drugiej scianie mam kominek wiec chyba z 2.8m max dlugosci mamy.... ehhhhhhh i znow sobie pomarzylam w pracy.... piekny domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.11.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 ale dość intensywnie rere starasz się o 3 dziecko? nicol moja kanapa jest z ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/series/12538/ jestem bardzo zadowolona biorąc pod uwagę że zaplaciłam 30 % wartości ceny, używam bez stresu , że się zniszczy, choć jedyna bezstresowa rzecz w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 24.11.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Reni - super pomysl z tym osobnym-zdjeciowym watkiem. P.S. Szukam watku w ktorym pare dni temu ktoras z Was zamiescila linka do strony z ktorej mozna pobrac darmowe plakaty do wydrukowania.Szukam i nie moge znalezc gdzie to bylo.Ktos pomoze???Dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.11.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 hejka Ilonka, właśnie wiem ,że było to już nie do przejścia, tyle stron to stanowczo za dużo, mnie też to już bardzo denerwowało, a co u ciebie, dekoracje na święta pewno już upatrzone lub nawet kupione? Na razie nieśmiało się rozglądam, bo ja ogólnie w dekoracjach tematycznych nie gustuję, poza tym całe święta i tak spędzamy z dala od domu, więc chyba będzie tylko choinka. I tu mam niezły zgryz, ponieważ byliśmy wczoraj na "Listach do M" (mieliśmy kupon, więc trochę z musu, bo komedii romantycznych programowo nie trawię, ale tu byłam pozytywnie zaskoczona) i zachorowałam na białą choinkę Nie z białymi ozdobami, ale całą białą (chodzi o gałązki). Wiem, wiem, trochę kiczowata, ale za taki efekt jak w filmie - nie było w tym niczego kiczowatego - wiele bym oddała A jak Twoje przygotowania? Na choince jeden dominujący kolor czy raczej kolorowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.11.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 PS Właśnie wróciłam z Twojej galerii, salon to mistrzostwo, ale chyba już się powtarzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 24.11.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 ale za taki efekt jak w filmie - nie było w tym niczego kiczowatego - wiele bym oddała W tym domu było wiele fajnych rzeczy... Ja zauważyłam na przykład, jak się w meblach lampa dandelion odbijała. I jaką frajdę miałam, że znam i wiem co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.11.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Kurcze Aniu, tak naprawdę to był dom z moich marzeń Na zewnątrz i w środku. Bryła z płaskim dachem, te ogromne okna, ta kuchnia, ten salon, ta jadalnia, drzwi Rozmarzyłam się. Mąż pomógł mi zrobić print screen, więc pozwolę sobie zaśmiecić, żeby było wiadomo, o co mniej więcej chodzi (niestety w zwiastunie wnętrze pojawia się tylko raz ): http://desmond.imageshack.us/Himg51/scaled.php?server=51&filename=biaachoinka.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts