Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

czesc Ania,

faktycznie nie ma co nawet komentowac wczorajszego. Goldnym to tylko chleb na mysli :rolleyes:

oj tak...dla was bochenek to malo ;) chyba ze taki w rozmiarze xxl albo raczej F :p ;)

a u mnie z rana kawa, grzanki i jajecznica ;) od godziny przegladam zakurzone blogi ;)

zapowiada sie cudowny dzien!!~za oknem piekne slonce~!! :D w domu burdello ;) a maz co?! chory :p goraczka, dreszcze i inne atrakcje...wszystkie plany poszly...nei powiem gdzie :/

hej...jestem znow...mlodzinka spi, bo sie wyszalala na placyku ;)

jak stary nie wydobrzeje to ja nie wiem co mu jutro zrobie *&^@!*& bo nie dosyc ze lazi i steka i jeczy to jeszcze rano musialam nastawic rosol, dzieciom sniadanie, drugie sniadanie, jeszcze na zakupy i do jarzyniaka w miedzy czasie poleciec, potem z dzieciarami na placyk (juz jakos po 10tej), jak wrocilam to nawet makaron nie byl wstawiony :mad: teraz mysle co na obiad, jeszcze trzeba 'ciut' posprzatac, na okna nawet nie patrze bo po co mam sie denerwowac (zaluzje zaslonilam - przynajmniej mam przyjemny chlodek w domu i nie widze brudu) ;) a dzisiaj musze jeszcze z dziecmi po buty pojechac bo sie okazalo ze mlodemu stopa urosla i w nic sie nie miesci, młodzinka tez nie ma zadnych nawet trampeczek...mi tez by cie jakies przydaly ;) ehh

madziu - pokaz bratki :D