reni1980 22.03.2014 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 O Jezus, ja dziś na ogrodzie, drzewka przycięte, ogródek na warzywa przekonany, meble zaolejowane, schody i brama umyte, krzesła ratunkowe umyte, tuhje ostrzyżone, padam z nóg, a dzieci chcą babkę, u mnie piękne słońce, w słońcu to chyba 25 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.03.2014 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Ooooo Renia to tylko poklony w Twoja strone... o ile wszystko sama zrobilas wlasnymi raczkami bo zawsze moglas stac i paluszkiem mezowi pokazywac tu, teraz tu, to tak, a tutaj tak Magdalena... zaczyna sie ojjj boj sie co to bedzie sie dzialo latem, jak bedzie sie dziecku nudzic.... u moich rodzicow dzieci tynk obrywaly... dobrze ze stary...ale i tak widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.03.2014 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Ja właśnie posprzątałam w mieszkaniu, chłopaki na wygnaniu (tzn. w ogrodzie) i tak się właśnie zastanawiam, czy ich wołać, czy jednak w spokoju wypić kawkę i wtedy zawołać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.03.2014 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 pij kawe w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2014 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 obiecane fotki kwiaty od męża i pled z westa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.03.2014 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Mel ale on urwał w domu na samym środku... Wchodzisz i widzisz:/ przy schodach- wkleję foty wieczorem Reni u Ciebie błysk zawsze! Swietnie wszystko wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.03.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Wow Reni, zwłaszcza te wysokie kwiaty są piękne . Pled tez fajny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.03.2014 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Reni, dwa miliony stuknęły . Czas na bloga :yes: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.03.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 My calydzien w ogrodzie, wszystko przystrzyzone, auto umyte . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.03.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 A u mnie cały dzień wiało padało i zimno jak cholera.:sick:Tez miałam w planach ogród ogarnąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.03.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 reni kwiatki przecudne a ten kocyk tez bym przygarnęła z chęcią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2014 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 melisko mam do ciebie prośbę, sprwdzisz mi ile u ciebie by kosztował ekspres jura impressa C65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.03.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 A u mnie cały dzień wiało padało i zimno jak cholera.:sick:Tez miałam w planach ogród ogarnąć.... U nas też nie było pogody na prace ogrodowe . Co prawda deszcz dopiero wieczorem, ale nie było przyjemnie, chociaż mąż coś tam porobił, poprzycinał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.03.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Jezu, nakupowałam form i foremek do ciast w Ikei, teraz już nie ma przebacz, zaczynam pieczenie na wielką skalę (znaczy: raz w tygodniu dla rodziny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.03.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Trzymam kciuki! Ja niestety nie pieke...nie umiem i nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.03.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Trzymam kciuki! Ja niestety nie pieke...nie umiem i nie lubię To jak ja. Tzn. jak upiekę, to jest ok (ze sprawdzonym przepisem od mamy, z netu nigdy nie wychodzi, nie mam tej wiedzy, że lepiej coś zamiast czegoś, a biszkopt tak, itp.), już w podstawówce coś tam piekłam: babkę, serniki, u mnie w domu co sobotę było świeże ciasto i to było super. Ale mój mąż nie tknie ciasta . Po drożdżowym brzuch go boli, innego nie lubi. A chciałabym piec dla rodziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.03.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Napalilam sie na KA a kiedy siora mi przysłała odsprzedalam kumpli po cenie zakupu.:lol2:Stwierdzilam ze nie będę piekła bo przecież nie lubię to po co ma stać kolejny klamot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.03.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Napalilam sie na KA a kiedy siora mi przysłała odsprzedalam kumpli po cenie zakupu.:lol2:Stwierdzilam ze nie będę piekła bo przecież nie lubię to po co ma stać kolejny klamot. Ale śmietanę szybko ubija, haha. Ja na razie używam do naleśników i ubijania śmietany (3 minuty). Raz drożdżówkę upiekłam. Dałam ciała, bo nie zostawiłam do wyrośnięcia w misce, dopiero na blaszce (nie było napisane w przepisie, a ja ciemna masa . To jest właśnie to - żeby dobrze piec, pewne rzeczy trzeba po prostu wiedzieć. Z gotowaniem jest łatwiej ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2014 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 fajna mówisz na KA klamot, no nieźle:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.03.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 No w moim przypadku juz kilka takich klamotow stoi bezużytecznych w kuchni - grill elektryczny frytownica parowar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts