Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Laski nosz qrwa ekspres mi sie zepsuł,wkurzylam sie niesamowicie, cholera wykrakalam to bo już oglądałam nowe ekspresy i jeszcze mówiłam, ze jak padnie to nie naprawiam tylko kupuje nowy, No szlag by to trafił, co ja teraz zrobię :mad::mad:

Zaraz po gwarancji?

Pisz szybko, jaka firma, żeby było wiadomo, czego unikać ;).

Nie Ilona, mój ekspres ma już siedem lat, kaw zaparzyl wiele, problem w tym ze teraz nie bardzo mam 4 tysięcy na nowy, a chce Jurę, byle czego nie kupie, ale co ja jutro rano poczne

No rozumiem, nie wiem, co bym zrobiła, jakby mój ekspres nagle się rozkraczył, trzeba by się na powrót przyzwyczaić do kawy rozpuszczalnej :bash:.

melisko mam do ciebie prośbę, sprwdzisz mi ile u ciebie by kosztował ekspres jura impressa C65

zerkalam ale nie moge na necie duzo znalezc...

iii szczegolnie tego oznaczenia symbolem.. tutaj rozni sie troche nr... bo jak zerkalismy np na agd do kuchni to niektore sie roznily oznaczenia...

Na przyklad tutaj znalazlam (ceny podziel na pol i bedziesz miala zlotowki :) )

Tutaj tez jest kilka i TUTAJ (sklep znam bo mamy w okolicy )

I ostatni na necie .

Ceny widac sa zblizone do siebie... jeszcze co, to taxfree trzeba wziac pod uwage... wiec cena pojdzie jeszcze w dol :)

Hej!!!

U nas wczoraj pięknie ,cieplutko a dziś szaro i buro:(.

Magda a ile już mieszkasz???Nas po 3 latach zaczęło nie wykończone wkurzać i teraz stopniowo w domu doprowadzamy pokoje do jakiegoś wyglądu i kabelki zasłaniamy ,uzupełniamy listwy itp.:D. Te trzy lata to tylko na dworze działaliśmy więc wiadomo od późnej wiosny do jesieni a potem było lenistwo w domu :D