Ilona Agata 22.03.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Hahaha, grill u mnie też klamot . W pierwszym tygodniu używałam codziennie. Potem... wcale! A wybrałam najlepszy, jaki był w sklepie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2014 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Laski nosz qrwa ekspres mi sie zepsuł,wkurzylam sie niesamowicie, cholera wykrakalam to bo już oglądałam nowe ekspresy i jeszcze mówiłam, ze jak padnie to nie naprawiam tylko kupuje nowy, No szlag by to trafił, co ja teraz zrobię :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.03.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Ja identycznie.:lol2:Przez pierwsze kilka dni katowalam rodzinkę filetami z grilla rybkami krewetkami a jakie dobre są frankfurterkami z grilla.Mniammm....Teraz stoi i sie kurzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.03.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Laski nosz qrwa ekspres mi sie zepsuł,wkurzylam sie niesamowicie, cholera wykrakalam to bo już oglądałam nowe ekspresy i jeszcze mówiłam, ze jak padnie to nie naprawiam tylko kupuje nowy, No szlag by to trafił, co ja teraz zrobię :mad: Zaraz po gwarancji? Pisz szybko, jaka firma, żeby było wiadomo, czego unikać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.03.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Chyba Saeco z tego co widze...Mój pochodził 5-6 lat pózniej padł.Teraz od dwóch lat mamy Nivone i chodzi bez zarzutu.Tfu tfu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2014 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Nie Ilona, mój ekspres ma już siedem lat, kaw zaparzyl wiele, problem w tym ze teraz nie bardzo mam 4 tysięcy na nowy, a chce Jurę, byle czego nie kupie, ale co ja jutro rano poczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.03.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Nie Ilona, mój ekspres ma już siedem lat, kaw zaparzyl wiele, problem w tym ze teraz nie bardzo mam 4 tysięcy na nowy, a chce Jurę, byle czego nie kupie, ale co ja jutro rano poczne No rozumiem, nie wiem, co bym zrobiła, jakby mój ekspres nagle się rozkraczył, trzeba by się na powrót przyzwyczaić do kawy rozpuszczalnej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2014 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 No właśnie, cholera przez najbliższy miesiąc raczej nie kupie:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.03.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Jura fajne są ale fajnie tez kosztują.:bash:Ja przerzuciłam sie ostatnio na kawę zielona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2014 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 A jaka to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.03.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Zdrowsza podobno.:pW smaku niezbyt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2014 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Ech jak niedobra to mi niepotrzebna:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.03.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Reni co patrzę na fotki obojętnie jakie wkleisz i widzę twoje drewniane okna to mnie trafia ze mam pcv i jeszcze dużo "niedorobki" ale mnie one wkurzają te niedorobki .... Ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.03.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Tylko nie piszcie "ogranicz zakupy" dzis na urodziny nie miałam nic letniego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2014 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Nic już widzę to twoje nic:lol2: Co do okien to kocham je i nigdy , przenigdy bym nie zamieniła ich na plastiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.03.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Ja mam jeszcze odkąd sie wprowadziliśmy niewyregulowane... Bo nie ma kiedy wziąć serwisant/. Coraz częściej dochodzę do wniosku ze mi sie nie chce nic w tym domu robić- nawet lampy kupić czy cokolwiek.Jakoś tak przestałam widzieć co brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2014 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Magda to chwilowe, tez miałam takie chwile, ze nic niechcialam robić, maz mi nagadal o nowym domu, ale jak doszłam do wniosku, ze nowy dom jest raczej niemożliwy to i robić mi sie zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.03.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Tylko nie piszcie "ogranicz zakupy" dzis na urodziny nie miałam nic letniego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.03.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 melisko mam do ciebie prośbę, sprwdzisz mi ile u ciebie by kosztował ekspres jura impressa C65 zerkalam ale nie moge na necie duzo znalezc... iii szczegolnie tego oznaczenia symbolem.. tutaj rozni sie troche nr... bo jak zerkalismy np na agd do kuchni to niektore sie roznily oznaczenia... Na przyklad tutaj znalazlam (ceny podziel na pol i bedziesz miala zlotowki ) Tutaj tez jest kilka i TUTAJ (sklep znam bo mamy w okolicy ) I ostatni na necie . Ceny widac sa zblizone do siebie... jeszcze co, to taxfree trzeba wziac pod uwage... wiec cena pojdzie jeszcze w dol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 23.03.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Hej!!! U nas wczoraj pięknie ,cieplutko a dziś szaro i buro:(. Magda a ile już mieszkasz???Nas po 3 latach zaczęło nie wykończone wkurzać i teraz stopniowo w domu doprowadzamy pokoje do jakiegoś wyglądu i kabelki zasłaniamy ,uzupełniamy listwy itp.. Te trzy lata to tylko na dworze działaliśmy więc wiadomo od późnej wiosny do jesieni a potem było lenistwo w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts