Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

tak już myślalam, że to o szary chodzi bo np tylko szare brudzi - na dole w jadalni białe są nietknięte :lol2::lol2::lol2::lol2:

no chyba że przypadkiem.... ma ręce z czekolady idzie po chusteczkę...ale przewróci się i amortyzuje uderzenie palcami o ścianę;)

no ale co.. wczoraj karę miał, rozmowa była - pytam "czemu to zrobił" to on "nie wie"

i dziś też nie wie czemu to zrobił .... coś go pokusiło... masakra

Ciocia Renia :D hahha ok ale ja nie pokrywam szkód przez niego wyrządzonych :D

ubezpieczę go może najpierw przed wysłaniem ;)

Edytowane przez Magda_lena85

No jak to nie pasuje ?

Pasuje idealnie...czysciutko, bez paproszkow, to i dziecko sobie krzywdy nie zrobi...

ja bym mu jeszcze dala paluszki i chipsy... o i sok jablkowy... to sie tak fajnie pozniej klei do skarpetek po wylaniu :lol2:

Renia lubi sprzatac, wiec na nude nie bedzie narzekac :lol2:

Ja pieke buleczki na sniadanko... :D

pewnie, ze sie da dzemem :lol2:

Ja do CH nawet nie moge sie wybrac, chocbym chciala... w niedziele nieczynne :p

w PL jak jestem to tez tak dziwnie sie czuje wiedzac, ze sklepy sa pootwierane :rolleyes:

Latam czasem do kuzyna do Bergen to jak przychodzi niedziela człowiek nie wie gdzie sie podziać bo centra handlowe zamknięte.:lol2::lol2::lol2:

Ale poszalałyście w weekend :)

Dzień dobry :)

JA w piątek jeszcze umeirałam, ale sobota - jak miło się zajechać fizycznie na ogrodzie :)

A w sobotę wieczorem ogladałam CIACHA :). Ann , BAstki - mam coś dla Was, zobaczcie

http://thumbs.eska.pl/common/1/0/s/102598662Lo.jpg/ru-0-r-640,0-n-102598662Lo_materla_vs_silva.jpg:

A mi dzisiaj auto nie zapaliło ..... musiałam z So "cisnąć" rano przed 7 aż 6 km na rowerze.... ale te ptaszki, dzięcioł, bazanty - ma to jednak swoje uroki :).