mirela99 24.03.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Nie wiem Magda, nigdy się nie interesowłam. Zależy jaka gala.....zalezy czy boks czy KSW..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.03.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Metr od siebie to mam na codzień . Innego mi nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.03.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Mirela na Ukrainie ok...zgodze sie. ale u nas?? jak uslyszalam ze Otylia Jedrzejczak jest kandydatka i jeszcze inni sportowcy to za glowe sie zlapalam..z jakiej racji? czy tez ta nasza boskerka.. jak jej na imie ...Iwona Guzowka.. no kurde... polityk, poslanka na sejm:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.03.2014 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 helloł laski mirelcia wiem, ze to u mnie nie bywałe, ale foty wkleiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.03.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 gdzie Reni ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.03.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 wlasnie Reni gdzie? na drugim watku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.03.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Mmelisa - a myslisz że oni mniej zdziałają niż lekarze, adwokacji, czy inni "złodzieje" ? Co mają robic jak mają nazwisko, karierę zakończyli i na tym nazwisku mogą daleko zajechać ? To wyborcy decydują czy ktoś trafi do polityki czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.03.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Mirela to trochę niezrozumiem masz w domy, na metr nie chcesz a do fotki sie "ślinisz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.03.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 mam w domu, a nie tutaj, w pracy . W domu się slinię do swojego Kto Co powiedział, ze swojego nie chcę ? Ekspoatuję ile się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.03.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Mmelisa - a myslisz że oni mniej zdziałają niż lekarze, adwokacji, czy inni "złodzieje" ? Co mają robic jak mają nazwisko, karierę zakończyli i na tym nazwisku mogą daleko zajechać ? To wyborcy decydują czy ktoś trafi do polityki czy nie... Zdziałają, nie zdziałają, wielu nie zdziała nic, bo nie po to idą do polityki. Dla nich to łatwa kasa. Mają znane nazwisko, więc się dostaną. Dla mnie to głupota głosować na kogoś, bo sławny. Np. ten poseł z Big Brothera (Florek chyba), albo ten wysoki z Idola. Codziennie go na siłowni spotykałam. Tu, w Poznaniu, a nie w Warszawie. A niby nauczyciele się opieprzają (nie powiem, że nie, bo też na siłownię miałam czas ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.03.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 a ci co koncza studia to pracy nie maja, bo taki/taka sobie slawna osoba miejsce pracy im odbiera ... sorki ale zdania w tym temacie nie zmienie.. takie osoby nie powinny pracowac jako nasi poslownie itp... skonczyli kariere zawodowa? trudno... taka kolej rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.03.2014 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 mirela na 1406 wkleiłam nowy pled i kwiaty od męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.03.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Mel - ale KTO ICH WYBIERA ??? Przecież mamy DEMOKRACJĘ !!! Demokratyczne wybory. JAki lud tacy politycy ... niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.03.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Ładniutki ten pledzik.... i wiesz co ???? Odwołam to co powiedziałam o ... maszynie Super, podoba mi się tam . Mea culpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.03.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Mirela..no ja nie.. bo mnie nie ma w PL alee samo dopuszczenie ich do kandydatury to juz przegiecie... a to jest zanim sa wybory Reni... kwiaty pieeekne!!! i pled tez mi sie podoba jak chcesz, to mozesz mi tez taki kupic przygarne z radoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.03.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 a ci co koncza studia to pracy nie maja, bo taki/taka sobie slawna osoba miejsce pracy im odbiera ... sorki ale zdania w tym temacie nie zmienie.. takie osoby nie powinny pracowac jako nasi poslownie itp... skonczyli kariere zawodowa? trudno... taka kolej rzeczy... W swoim czasie ładnie zarobili, trzeba było inwestować, a nie rozpieprzać kasę. Otworzyć coś własnego i dalej pracować. A oni chcą jechać na nazwisku. Nie mówię, że wszyscy. Ale poza Kliczko nie znam polityka, który swoje znane nazwisko wykorzystywałby do tego, żeby robić coś pożytecznego. Ja ogólnie uważam, że jak ktoś idzie do polityki, to bardziej w czynie społecznym, a nie żeby mieć ciepłą posadkę. Niestety - takich brak. Bo wybieramy znanych z nazwiska , a nie społeczników. Polityka to ściema, trudno wyłapać i wyeliminować tych, którzy robią tylko dobry PR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.03.2014 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 to się cieszę bo i ja się przekonałam do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.03.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Meli -ale kto ich dopuszcza ? Meliska... poczytaj o tym. To wszystko ludzie, społeczeństwo. Żyjemy w kraju demokratcznym i każdy może spróbować. Jak ma poparcie. Przecież nie można tego zabronić, to podstawa tego ustroju.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.03.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Reni... mi tez sie ta maszyna podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.03.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Fajnie te nogi wyglądają . Też nie byłam przekonana, ale na tej ścianie jest ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts