Mmelisa 24.03.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Mirela... kurde to moze i ja sie zalapie na taka ciepla posade hmm w jakis sposob znana jestem na fm... wiec moze i mi sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.03.2014 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 słuchajcie a ja mam takie zdanie trzeba było tak robić, jeśli ktoś zazdrości górnikowi jego dodatków - moze nim zostać chce sie być sportowcem a potem na nazwisku jechać i być posłem, proszę bardzo, no kurcze wolny kraj każdy decyduje o sobie co nie oznacza, ze pewne rzeczy mnie nie wkurzają, np 13 pensja budżetówki czy dodatki górników, czy 100 % L4 dla policjanta, prokuratora czy wojskowego, wszystkie te dodatki bym pozabierała, i każdy będzie równy, policjant i kasjerka na kasie w społem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.03.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 W Nie mówię, że wszyscy. Ale poza Kliczko nie znam polityka, który swoje znane nazwisko wykorzystywałby do tego, żeby robić coś pożytecznego. Ja ogólnie uważam, że jak ktoś idzie do polityki, to bardziej w czynie społecznym, a nie żeby mieć ciepłą posadkę. Niestety - takich brak. Bo wybieramy znanych z nazwiska , a nie społeczników. Polityka to ściema, trudno wyłapać i wyeliminować tych, którzy robią tylko dobry PR. Się zgadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.03.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Nooo Reni mam podobne zdanie do Ciebie wiem jak to jest,,,bo moim bracia zawodowi strazacy i ciagle marudzenia, ze malo, malo...kurde 13tki tez maja...za brak mieszkania co mc tez kase starzacy otrzymuja.. heh... moj braciak w ubieglym roku przeszedl na emeryture... kurde w wieku 38lat! kasa.. noooo powiem, ze lepiej na tym wyjsc nie mogl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.03.2014 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 38 lat i emerytura no masakra, czyli mąż juz by w domku siedział i to jest taka niesprawiedliwość społeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.03.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 nooo moj w tym roku tez by mogl hahaahah ale coz..taki zawod ze w wieku lat 67 sie zalapie braciak mial odpowiednia ilosc lat przepracowana i sie wahal czy isc czy tez nie... (szczerze ja jego namawialam na tak ) jest happy drugi brat niestety musi dalej pracowac sama bym chciala tak robic.. 24h pracy 48h wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.03.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 hej dziewczęta Fotki widziałam i pikne też podoba mi się ten stoliczek w tym kolorze z tym blatem pasi ci Reni. Kocyk fajowy a poduchy przy nim hahhahaha takie same mam u siebie te dwie z Ikei. Mirelko ciacha no fakt nie zaprzeczam ale tatu na twarzy to hym.... nie wiem nie umiem się określić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.03.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 słuchajcie a ja mam takie zdanie trzeba było tak robić, jeśli ktoś zazdrości górnikowi jego dodatków - moze nim zostać chce sie być sportowcem a potem na nazwisku jechać i być posłem, proszę bardzo, no kurcze wolny kraj każdy decyduje o sobie co nie oznacza, ze pewne rzeczy mnie nie wkurzają, np 13 pensja budżetówki czy dodatki górników, czy 100 % L4 dla policjanta, prokuratora czy wojskowego, wszystkie te dodatki bym pozabierała, i każdy będzie równy, policjant i kasjerka na kasie w społem no to jak się ma to pogrubione na tego co niżej? trzeba było zostać prokuratorem nikt nie bronił...albo siedzieć w budżetówce za 1500 zł :lol2: demokracja sami piszecie... co do prokuratorów sprawa nie ich l4 jest "kłótliwa" bo jednak to co robią po 8 godz, dyżury na telefon i inne ok...niech mają. Ale nie wiem czy wiecie oni nie mają emeryt tylko zawsze 100% pensji w końcu idą w stan spoczynku z pełną pensyjką bez przeliczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.03.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 (edytowane) nogi maszynowe od razu mi się podobaly a każdy prawie był na nie kupiłam 2 paczki selera naciowego w lidlu i teraz szukam przepisu - robiłyście coś z niego na ciepło?? Edytowane 24 Marca 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.03.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 JA tylko do sałatek (bez liści). Zdrowe i smaczne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.03.2014 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 (edytowane) Magda no w tym sensie, niesprawiedliwości społecznej, tylko tyle Edytowane 24 Marca 2014 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.03.2014 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 a ja właśnie sobie zarezerwowałam wczasy nad naszym morzem, a ogrodzenie niech sobie czeka, w końcu bez niego jeszcze nikt nie umarł, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.03.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 ano niesprawiedliwość to nawet w sklepie jest a ja właśnie sobie zarezerwowałam wczasy nad naszym morzem, a ogrodzenie niech sobie czeka, w końcu bez niego jeszcze nikt nie umarł, prawda? prawda a wiesz co mnie w tym roku czeka? wesele w DE., wyprawa całą rodziną, stroje,prezenty..... jestem świadkową... to już wiesz jakie mam wczasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.03.2014 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 no Magda DE piękny kraj, szkoda że bez morza:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.03.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 JA tez na dniach rezerwuję nad naszym morzem W sumie powinnam już dzisiaj zadzwonić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.03.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Reni bylo mowic ze nad polskie morze chcecie sie wybrac.. u mnie miejsca peeelno w domu indukcje bym wam przywiozla i reszte sprzetu...a spanie na materacach..ba nawet na ogrodzie w namiocie mozna do morza nie daleko..co prawda autem aleeee blizej niz dalej KURDE..tarasik, drineczek ahhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.03.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 no Magda DE piękny kraj, szkoda że bez morza:lol2::lol2::lol2: qrw...nawet nie mów wolałabym do NO jechać na weselkicho a nie... no i x4 zł.... nie wypada dać tyle co w złotówkach hahah:/ nie ma mi do śmiechu obym bilet na samolot dorwała w dobrej cenie - bo niestety dziecko płaci od ub. roku też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.03.2014 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Meli to na przyszłe wakacje się wproszę, będziesz już mieszkac w wykończonym domu, prawda?:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.03.2014 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 magda to powiedź , ze świńską grypę masz:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.03.2014 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 a Magda zarabiasz w złotówkach , płacisz w złotówkach taka zasada:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts