Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ja tez mam dziś dobry humor

sprawy finansowe troszkę się porzadkują, choć jeden prezes odłożył mi słuchawkę jak dzwoniłam o płatność, dzięki bogu mało zostało do zapłaty, ale oddaję do windykacji, z chamem gadać nie będę

no i te wakacje ale się cieszę, w zeszłym roku nie byłam a tak kocham nasze morze

już all od pół godz męczę dzięki Magdalena :)

sprawdzone mam z tupperware - nie wylewa się z nich nic no i nie łapią tak szybko zapachu - poprzednie miałam prawie 5 lat :)

Renia jak miałam wolną 4 k na express to kupiłam zwykły ręczny ciśnieniowy hahah:)

kawę piję 3x w tygodniu maks w domu...przekalkulowałam.

Ale wiem temat już był poruszany - może się kiedyś skuszę na automat wypasiony.

taaaa to to mnie tez dziwi jak w PL jestem

tutaj nie mam do tego az takiego podejscia z cenami..chociaz...ceny bluzek powalaja mnie na lopatki i tylko czaje sie jak sa jakies promocje ;)

ostatnio manekiny zaczely do mnie szeptac... i gdyby nie to ze mlodsza corka ze mna w domu dzisia,j to na pewno na pol dnia wybylabym do centrum :D

ostatnio zakupy mialam udane i chce wiecej :lol2:

W sobotę byłam na baletach w klubie :) i kurde na wielkim telebimie lecia viva a tam program z Natalią Siwiec tzn jej reality show , nosz kurna chata masakra :sick: kto to ogląda ? po jakiego grzyba telewizja sponsoruje takie coś ? ma z tego tytułu jakieś profity reklamowe? za taką szmirę ?

o matulu nie chciałam na to patrzeć ale samo oko mi uciekało :x boziu jak ta dzisiejsza młodzież bierze z tego przykład to klękajcie narody ale strach pomyśleć co to będzie. Ktoś z was to ogląda ? może mi wtedy opowie co nieco i zmienię zdanie ;)