anna-maria3 24.11.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Dom piękny, ale atmosfera przy stole wigilijnym mogłaby być cieplejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.11.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Hihi, jak ta dziewczynka przestawiła świeczniki na stole i zobaczyłam minę Wagner, to jakbym siebie widziała Bezdzietne kobiety chyba tak mają Całe szczęście potem zmienia się optyka i rozlany sos albo różowa zabawka nie pasująca do bombek na choince okazuje się błahostką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 24.11.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Całe szczęście potem zmienia się optyka i rozlany sos albo różowa zabawka nie pasująca do bombek na choince okazuje się błahostką Optyka się zmienia, to prawda, ale różowa zabawka niepasująca do bombek nadal nie ma na choince racji bytu To chyba zostaje na zawsze. Normalnie... Aż sobie włączyłam Listy do M. w necie i oglądam. Szkoda, że jakość kiepska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.11.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Optyka się zmienia, to prawda, ale różowa zabawka niepasująca do bombek nadal nie ma na choince racji bytu To chyba zostaje na zawsze. Niestety tak I nie tylko o bombki chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.11.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 A jak Twoje przygotowania? Na choince jeden dominujący kolor czy raczej kolorowo? ja co roku mam podobną choinkę, oczywiscie żywa a kolory srebro, bialy, szklane przeźroczyste anioły, w tym roku dojdzie szary i chyba nawet kilka czarnych bombek, więc tematyka salonu, już nawet moje dzieci nie ogladają kolorowych bombek bo wiedzą że i tak nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.11.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 tez chyba pójdę na ten film, bo wiele z was było i wszyscy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.11.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Rani fajnie z tą oddzielną galerią mi też się czarne bombki podobają - ale reszta rodziny uważa mnie za stuknietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 25.11.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 U mnie choinka też żywa, odkąd "na swoim" jestem. A bombki bordowe i srebrne. reni, film polecam bardzo. W sieci też już jest, ale wiadomo, że to nie to Polecam też Służące. Długi film, ale uważam, że super. A teraz czekam na premierę Wyścigu z czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.11.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Rani fajnie z tą oddzielną galerią mi też się czarne bombki podobają - ale reszta rodziny uważa mnie za stuknietą no to może taka choineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.11.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Elena bardzo ładna, właśnie takie bezbarwne bombki szukam, są na allegro ale boję się że nie dojadą w całości, może dziewczyny wiecie gdzie takie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.11.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 w tym roku dojdzie szary i chyba nawet kilka czarnych bombek mi też się czarne bombki podobają - ale reszta rodziny uważa mnie za stuknietą O, to jest nas więcej A już myślałam, że może jednak ze mną coś nie tak. Tak przynajmniej mi cała rodzina próbuje wmówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.11.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 dziewczyny jak wiecie gdzie kupić bezbarwne bombki to dajcie cynk a ja wam powiem co fajnego z nimi zrobić, dziś już idę spać bo coś się źle czuję, i nie mam takiej przypadłości jak ostatnio Martusia dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.11.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 dziewczyny jak wiecie gdzie kupić bezbarwne bombki to dajcie cynk a ja wam powiem co fajnego z nimi zrobić, dziś już idę spać bo coś się źle czuję, i nie mam takiej przypadłości jak ostatnio Martusia dobranoc Nie ładnie tak się nabijać z kuleżanki, a ja jutro znowu idę tym razem z mężusiem i ze znajomymi na starówkę, w niedzielę znowu będę zdychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.11.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Oj, reni, zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 25.11.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 reni ja mam własnie takie bezbarwne bombki tyle że w pełni zamkniete i z małym szpicem na dole, ale z otwarte też były i jeszcze takie sopelki były..... Kupiłem u mojej znajomej kwiaciarki. Pewnie w tym roku też będzie miała. Jak chcesz to zapytam i podam Ci cenę. Ona prowadzi też pocztę kwiatową więc może bedzie też miała jakieś opakowania do nich. jak będziesz chciała to Ci kupię i jakos to wyślemy. Jutro zrobię zdjęcie tej bombki i wyslę ci na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.11.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Dziewczyny, ja też jestem fanką czarnych bombek, ale również nikt mnie nie rozumie, a mama kategorycznie zabroniła mi takie kupować, chociaż mieszkamy przecież oddzielnie od jakiś 10 lat Co do choinki, to u nas także tylko prawdziwa W zeszłym roku w ogóle nie mieliśmy, bo przeprowadziliśmy się dzień przed Wigilią i w całym tym szale nie miałam głowy do świątecznych ozdób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.11.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Bombkihttp://allegro.pl/listing.php/search?string=bombki+przezroczyste&category=123&sg=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Bombki http://allegro.pl/listing.php/search?string=bombki+przezroczyste&category=123&sg=0 dzięki za linka, ale na allegro też widzialam ale boję się że nie dojadą w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
afifi 30.11.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Wczoraj trafiłam na Twoje forum, jestem zauroczona Twoją łazienką górną, wczoraj przeglądałam prawie wszystkie strony. Mam ogromną prośbę, Twoja łazienka jest inspiracją w tej chwili dla mnie, jeżeli możesz podać mi jakie kafle dokładnie, chodzi mi o te szare i chyba drugie są trochę innego koloru i oczywiście dekor tam gdzie masz deszczownicę. Bardzo proszę jeżeli Ci to nie sprawi kłopotu. Podoba mi się rózwnież podłoga i obudowa wanny ale jeżeli to drzewo to pewnie bardzo drogie???? Pewnie będę miała więcej pytań. Jesteśmy w trakcie urządzania wnętrz naszego domu i starsznie się cieszę, ze trafiłam na Twoją stronę. Dom piękny!!!! Jestem zauroczona. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na odpowiedź, z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.11.2011 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 witaj afifi, płytki szare to tubądzin kolekcja braid a mozaika to pleyades z duna, drewno to merbau, czy było drogie, to sprawa zależna od tego co znaczy drogie, moim zdaniem nie, obudowa wanny to blaty drewniane, witam także na fm i wiedzę, że pierwszy post u mnie:) a i dzięki za komplementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts