Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Całe szczęście potem zmienia się optyka i rozlany sos albo różowa zabawka nie pasująca do bombek na choince okazuje się błahostką :)

Optyka się zmienia, to prawda, ale różowa zabawka niepasująca do bombek nadal nie ma na choince racji bytu ;) To chyba zostaje na zawsze.

Normalnie... Aż sobie włączyłam Listy do M. w necie i oglądam. Szkoda, że jakość kiepska...

A jak Twoje przygotowania? Na choince jeden dominujący kolor czy raczej kolorowo?

ja co roku mam podobną choinkę, oczywiscie żywa a kolory srebro, bialy, szklane przeźroczyste anioły, w tym roku dojdzie szary i chyba nawet kilka czarnych bombek, więc tematyka salonu, już nawet moje dzieci nie ogladają kolorowych bombek bo wiedzą że i tak nie kupię

w tym roku dojdzie szary i chyba nawet kilka czarnych bombek

mi też się czarne bombki podobają - ale reszta rodziny uważa mnie za stuknietą;)

O, to jest nas więcej :)

A już myślałam, że może jednak ze mną coś nie tak.

Tak przynajmniej mi cała rodzina próbuje wmówić :p

dziewczyny jak wiecie gdzie kupić bezbarwne bombki to dajcie cynk a ja wam powiem co fajnego z nimi zrobić, dziś już idę spać bo coś się źle czuję, i nie mam takiej przypadłości jak ostatnio Martusia:D

dobranoc

Nie ładnie tak się nabijać z kuleżanki:lol2:, a ja jutro znowu idę tym razem z mężusiem i ze znajomymi na starówkę, w niedzielę znowu będę zdychać :rolleyes::lol:

reni ja mam własnie takie bezbarwne bombki tyle że w pełni zamkniete i z małym szpicem na dole, ale z otwarte też były i jeszcze takie sopelki były..... Kupiłem u mojej znajomej kwiaciarki. Pewnie w tym roku też będzie miała. Jak chcesz to zapytam i podam Ci cenę. Ona prowadzi też pocztę kwiatową więc może bedzie też miała jakieś opakowania do nich. jak będziesz chciała to Ci kupię i jakos to wyślemy. Jutro zrobię zdjęcie tej bombki i wyslę ci na priva

Dziewczyny, ja też jestem fanką czarnych bombek, ale również nikt mnie nie rozumie, a mama kategorycznie zabroniła mi takie kupować, chociaż mieszkamy przecież oddzielnie od jakiś 10 lat :rolleyes:

Co do choinki, to u nas także tylko prawdziwa :) W zeszłym roku w ogóle nie mieliśmy, bo przeprowadziliśmy się dzień przed Wigilią i w całym tym szale nie miałam głowy do świątecznych ozdób :oops:

Wczoraj trafiłam na Twoje forum, jestem zauroczona Twoją łazienką górną, wczoraj przeglądałam prawie wszystkie strony. Mam ogromną prośbę, Twoja łazienka jest inspiracją w tej chwili dla mnie, jeżeli możesz podać mi jakie kafle dokładnie, chodzi mi o te szare i chyba drugie są trochę innego koloru i oczywiście dekor tam gdzie masz deszczownicę. Bardzo proszę jeżeli Ci to nie sprawi kłopotu. Podoba mi się rózwnież podłoga i obudowa wanny ale jeżeli to drzewo to pewnie bardzo drogie???? Pewnie będę miała więcej pytań. Jesteśmy w trakcie urządzania wnętrz naszego domu i starsznie się cieszę, ze trafiłam na Twoją stronę. Dom piękny!!!! Jestem zauroczona. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na odpowiedź, z góry dziękuję

witaj afifi, płytki szare to tubądzin kolekcja braid a mozaika to pleyades z duna, drewno to merbau, czy było drogie, to sprawa zależna od tego co znaczy drogie, moim zdaniem nie, obudowa wanny to blaty drewniane, witam także na fm i wiedzę, że pierwszy post u mnie:)

a i dzięki za komplementy