afifi 01.12.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Bardzo Ci dziękuję za tak szybka odpowiedź, jestem zdecydowana na wlasnie taką łazienkę. Szczerze mówiąc do momentu jak nie zobaczyłam Twojej łazienki miałam juz wybrane kafle ale zawsze marzyłam o drzewie w łazience tylko boje się trochę jak to wygląda w użytkowaniu o wiesz żeby ktos kto nam to bedzie zakąłdał żeby nie zniszczył i zrobił dobrze. Dalego wole sama troche podpytać. Powiedź mi proszę czy kupowałaś w dlh juz gotowy produkt tz. zaolejowany gotowy do położenia, bo my się kompletnie nie znamy na tym. Jak to się kładzie? Boimy się trochę ale właśnie o czyms takim zawsze myslałam ale z niewiedzy i strachu że DRZEWO W ŁAZIENCE! sie wycofałam. Napisz mi proszę czy kupuje sie to na metry?? na kolekcję PŁYTEK JESTESMY JZU ZDECYDOWANI DZIEI TOBIE! ale bardzo chcemy dodatki z drewna, moze podłoge zrobić jasną z tej kolekcji Braid , jak myślisz??? ja codziennie oglądam Twój domek, jestem w szoku ze sama Go zaprojektowałaś. Bardzo dziękuję za pomoc. POZDRAWIAM SERDECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.12.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 reniu, mam zapytanie od taty Pyta, czy nadal jesteś zainteresowana wyciskarką Alessi i czy ma ją kupować. Dla mnie już kupił To znaczy nie tata, tylko Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2011 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 tak jestem a po ile? i kiedy mam zapłacić, bo jak dzis to nie mam ale w przyszłym tyg jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2011 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 afifi odpowiem wieczorkiem, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.12.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Około 230 złotych, bo są po 45 funtów z wysyłką mniej więcej. Tata chce kupić teraz, bo za 2 tygodnie do PL przyjeżdża więc nie chce zamawiać na ostatnia chwilę, bo wtedy może nie dojść przed jego wyjazdem... Możesz zapłacić w przyszłym tygodniu. Nie ma problemu. Ta cena to oczywiście za dużą wyciskarkę - 29cm. Bo jak chcesz, to są też mniejsze, miniatury, 11,5 cm, wtedy około 120 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2011 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 to zamawiam ale tę dużą, wiec powiedz kiedy mam zrobić przelew , przed gwiazdką będzie u mnie? to będę mieć prezent dla męża pod choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.12.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 reniu, ja Ci podeślę numer konta, a Ty przelew zrobisz, jak będziesz miała kaskę. Nie wiem, czy do świąt dojedzie... Tata przyjeżdża chyba 22 grudnia. Podejrzewam, że jak wyślę, to między świętami a Sylwestrem dojdzie. Dam znać, jak będzie kupiona. A Twój mąż lubi takie prezenty? Bo mój, to by się załamał, jakbym mu wyciskarkę do soku kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2011 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 afifi, podłogę kupuje się na m2, jest to parkiet lity merbau, surowy, po przyklejeniu do podłoża się delikatnie szlifuje a potem dopiero olejuje, i takie olejowanie wykonuje sie co 3-4 miesiące, trwa to około 10 minut na mojej powierzchni a mam 12 m podłogi, jaby by coś jeszcze to pisz anna no w końcu wyciskarka jest prezentem dla domu, podobała mu sie więc mogę ją sprezentować, a sobie kupię coś innego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.12.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Mojemu średnio się podobała (w sumie był obojętny: ani się nią nie zachwycał, ani nie miał nic przeciwko), ale jak już kupiłam, docenił walory użytkowe. Zgadnijcie, kto teraz ZAWSZE chce wyciskać cytrynę do herbaty albo wody? W sumie jeszcze ani razu nie zostałam do niej dopuszczona Czyli prezent dla mężczyzny jak najbardziej trafiony Reni, Ty to jesteś jednak przebiegła bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
afifi 02.12.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Dziękuję Reniu za odpowiedź, powiedź mi ile mnie więcej metr kosztuje takiej deski i jak te deski sie kłądzie, jak parkiet czy na jakiś klej??? czy taki ktos kto kładzie kafle bedzie potrafił to zrobić? Bardzo mi się to podoba, normalnie zachorowałam na taką deskę, po olejowaniu tzreba ileś odczekac zeby ta deska wyschła tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Dziękuję Reniu za odpowiedź, powiedź mi ile mnie więcej metr kosztuje takiej deski i jak te deski sie kłądzie, jak parkiet czy na jakiś klej??? czy taki ktos kto kładzie kafle bedzie potrafił to zrobić? Bardzo mi się to podoba, normalnie zachorowałam na taką deskę, po olejowaniu tzreba ileś odczekac zeby ta deska wyschła tak? ja płaciłam około 140 zł za m2, do tego klej do parkietów musisz liczyć około 30 zł za m2, i robocizna około 30-50 zł za m2, musi to kłaść parkieciarz raczej, podłoga schnie noc po olejowaniu , zawsze to robie późnym wieczorem, jak bedziesz kupować w dlh to zapytaj razem z usługą montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
afifi 02.12.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Dziękuję właśnie jestem na stronie dlh mają cenę za metr 130 zł, myślałam że duzó więcej. Powiedź mi ja jestem z opolskeigo myśłisz ze mogliby mi taka podłogę i obudowe wanny wykonac???? a ten olej 30 zł na metr ? i później jak już robisz sama to też wychodzi tyle tego oleju czy już wtedy mniej? bardzo ci dziekuję za wszsytkie informacje. Obudowa wanny tez na metry tak? Mam na dlh deski naturalne lite merbau style tak? niby metr 130 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 olej kupuję z barlinka i wystarcza mała banieczka nawet na rok, wanna obudowana jest gotowym blatem i jest on sprzedawany w całości na rożne wymiary, Mam na dlh deski naturalne lite merbau style tak? niby metr 130 zł to chyba ta, zwróć uwagę na szerokość lameli, moja ma 15cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.12.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 reniu, tata zakupił wczoraj wyciskarkę dla Ciebie Wysyłam info na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.12.2011 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 aniu super, dziękuję ci ponownie, w poniedziałek, najpóźniej we wtorek robię ci przelew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanah78 04.12.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Witam Reni! trochę pomęczę Cie o podłogówkę. jak chwilkę znajdziesz to proszę o podpowiedzi. Czy w Twoim domku podłogówkę kładłaś pod szafkami kuchennymi? Czy w sypialni też jest, bo gdzieś przeczytałam, że to bez sensu ponieważ łóżko zajmuje dużo miejsca i tu się nie sprawdza. i jeszcze jedno czy słyszałaś o ogrzewaniu w ścianie? Tak jak podłogówka tylko rurki są w ścianie. A deski do salonu też kupowałaś w dlh? Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.12.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Witaj reni1980 Mogłabyś mi napisać jakich wymiarów masz stół w jadalni ? Interesuje mnie długość (stołu oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2011 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Witam Reni! trochę pomęczę Cie o podłogówkę. jak chwilkę znajdziesz to proszę o podpowiedzi. Czy w Twoim domku podłogówkę kładłaś pod szafkami kuchennymi? Czy w sypialni też jest, bo gdzieś przeczytałam, że to bez sensu ponieważ łóżko zajmuje dużo miejsca i tu się nie sprawdza. i jeszcze jedno czy słyszałaś o ogrzewaniu w ścianie? Tak jak podłogówka tylko rurki są w ścianie. A deski do salonu też kupowałaś w dlh? Pozdrawiam serdecznie. hejka , pod meblami kuchennymi nie mam podlogówki ale w sypialni jak najbardziej, nie mam tez podłogówki pod wanną, o ogrzewaniu w ścianie nie słyszałam a moje deski kupowałam w tarkecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2011 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Witaj reni1980 Mogłabyś mi napisać jakich wymiarów masz stół w jadalni ? Interesuje mnie długość (stołu oczywiście ) witam cię, stół ma długości 183cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.12.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 reniu, jak znajdziesz chwilkę to zerknij do mnie i wypowiedz się proszę w temacie paneli Kaindl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts