gajzo 26.03.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 dlatego normalni ludzie kupuja indukcję i piekarnk z funkcją czyszczenia... albo... jak gotują, to nie siedza na fm wtedy sie nie przypala... jest jezcze jedna grupa ludzi, ktorym sie nie przypala i nie brudzi: niegotujący Jedno głupie zdanie pogania drugie... Mam indukcję i myję ja po każdym użyciu. Piekarnik też mam z funkcja czyszczenia parą, ale muszę potem wytrzeć sprzęt do sucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.03.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 gajzo - nie mówię, ze to Twoja wina. Wiesz czego to jest wina ? To przykre co powiem, bo kocham zwierzęta chyba bardziej niż ludzi..... ale staram się tutaj racjonalnie myśleć .... psiaka ze zjechaną psychiką . I dlatego bałabym się adoptować psiura ze schroniska. MA swoje przyzwyczajenia, które cięzko wyplenić. Dlatego uważam, ze najlepiej kupić szczeniaka, w dodatku z "pozytywnej" hodowli, aby spokojnie można go zsocjalizowac i nauczyć życia w nowym domu. A jeszcze lepiej temat przemyślec pod względem charakteru danej rasy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.03.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 (edytowane) który 3 latek wie jak działa prawdziwa wiertarka? moje dziecko sie bawi srubokretami bo wiertarko wkretarka nam sie zepsuła w ogole baksa z narzedziami to najlepsza zabawka Matko, u nas w domu mozna wszystko, potem sprzatamy. Antek moze zjesc kanapke na bialej sofie. Jak wybrudzi, wypiorę. Młody nawet pomaga. Też sprzątam po gotowaniu, mój mąż nawet częściej niż ja. Lubię wygodę i nigdy nie noszę po domu wyjsciowych ciuchow lubimy sobie w dresach siedzieć. Pamietam wypowiadała się kiedyś jakaś babka, że nigdy się mężowi bez makijażu nie pokaże, tak ją nauczyła matka. Dla mnie to chore, facet nawet nie wie jak żona bez pudru wygląda . Edytowane 26 Marca 2014 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.03.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Jezu, to ja chyba faktycznie jestem dziwna . U mnie śrubokręty, wiertarki, wkrętarki nie mają racji bytu w domu . Tylko w piwnicy/garażu. Próbowałby mąż to wnieść do domu lub nie posprzątać zaraz po skończonej robocie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.03.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Jezu, mi też się nie przypala i mam indukcję. Ale te kropki wokół garnka są zawsze, nawet jak nad garnkiem stoję. Mi to przeszkadza. Mężowi nie i uważa, że nie jestem normalna, bo to czyszczę za każdym razem (co trwa maks. minutę, więc nie widzę problemu). Ja te kropki to nie od razu, zazwyczaj wieczorem. Nie wiem po co bo następnego dnia teść a to coś rozleje, a to chlapnie ale ja mogę spać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 26.03.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 no Tobie nie będzie lepiej. Mi nie jest . Dodatkowo mąż wraca z pracy i na widok mieszkania mówi: "Ale się bałaganiara zrobiłaś!" - a to jego bambocle leżą po całym salonie, tylko już nie zawsze je zbieram. Jemu też nie jest z tym dobrze . Ale jeszcze nie na tyle, żeby wziąć się za siebie . Tak jak pisze Reni, ludzie, którzy mają większy bałagan zawsze wydziwiają u kogoś, kto ma porządek. Tak samo jak ty byś weszła do syfu - od razu by Ci się to dziwne wydało. tylko nie wypada powiedzieć, że ktoś ma bałagan, a o porządku już można "dosrać". Podobnie jest z nieskończonym mieszkaniem, itp. Jedni wprowadzają się na w miarę możliwości gotowe, inni dziesięć lat nie mają gniazdek dokręconych i im to nie przeszkadza . Albo rozwaloną lampę przez pięć lat i nie ma komu naprawić. O to, to... U nas zmywarka jest zawsze pusta, to do niej powinny ladowac brudne naczynia, a mimo to zlew zawsze pełny. Jaki to dla niego problem otworzyć zmywarke i poukładać brudne szklanki. W zlewie też układa... Nawet robi wyrafinowane budowle :/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.03.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Jezu, to ja chyba faktycznie jestem dziwna . U mnie śrubokręty, wiertarki, wkrętarki nie mają racji bytu w domu . Tylko w piwnicy/garażu. Próbowałby mąż to wnieść do domu lub nie posprzątać zaraz po skończonej robocie . U nas też są wynoszone, ale w trakcie prac dziecko pomaga Później jeszcze się pobawi, a na koniec sprzątamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.03.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 http://dawandaimages.s3.amazonaws.com/Product2/55193/55193227/product_l/1393329999-534.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.03.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 moje dziecko sie bawi srubokretami bo wiertarko wkretarka nam sie zepsuła w ogole baksa z narzedziami to najlepsza zabawka Matko, u nas w domu mozna wszystko, potem sprzatamy. Antek moze zjesc kanapke na bialej sofie. Jak wybrudzi, wypiorę. Młody nawet pomaga. Też sprzątam po gotowaniu, mój mąż nawet częściej niż ja. Lubię wygodę i nigdy nie noszę po domu wyjsciowych ciuchow lubimy sobie w dresach siedzieć. Pamietam wypowiadała się kiedyś jakaś babka, że nigdy się mężowi bez makijażu nie pokaże, tak ją nauczyła matka. Dla mnie to chore, facet nawet nie wie jak żona bez pudru wygląda . Ja też łażę w dresach i bez makijażu. Podobam się mężowi jaka jestem. Oczywiście dresy są "ładne", nie jakieś tam powyciągane, nigdy nie chodzę w poplamionym, dziurawym, znoszonym, zniszczonym. Ale malować się, żeby nie zobaczył mnie bez makijażu? To jest chore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.03.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 :D:D Agatha świetne hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.03.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 U nas też są wynoszone, ale w trakcie prac dziecko pomaga Później jeszcze się pobawi, a na koniec sprzątamy Aha, no to dziadkowi pomagał naprawiać lampę. Bardzo mu się to podobało . W ogródku też ładnie pomaga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.03.2014 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 W zlewie też układa... Nawet robi wyrafinowane budowle :/. :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.03.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Aha, no to dziadkowi pomagał naprawiać lampę. Bardzo mu się to podobało . W ogródku też ładnie pomaga . To czemu tego odmawiać? W imię tego, żeby śrubokręt nie leżał? Tylko pilnowac trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.03.2014 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ja też łażę w dresach i bez makijażu. Podobam się mężowi jaka jestem. Oczywiście dresy są "ładne", nie jakieś tam powyciągane, nigdy nie chodzę w poplamionym, dziurawym, znoszonym, zniszczonym. Ale malować się, żeby nie zobaczył mnie bez makijażu? To jest chore. o dokładnie ja nawet wolę topik bez stanika, ładnie wygodnie i sexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.03.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 o dokładnie ja nawet wolę topik bez stanika, ładnie wygodnie i sexi a jaki pozniej maz najarany obok siedzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.03.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 i się poci top bez stanika Reniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! o skórę trzeba dbac chyba, że o tej halce mówisz co kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.03.2014 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 no w domu nigdy nie nosze stanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.03.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 No jak to Magda? Nie nosilas top bez stanika??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.03.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 no w domu nigdy nie nosze stanika serio? hmmm zacznij grawitacja działa:lol2: No jak to Magda? Nie nosilas top bez stanika??? noszę - ale nie codziennie. Po prostu uważam, że odpowiedni rozmiar wymaga traktowania "specjalistycznego" Są takie pod które nie można nic założyć ale są też takie rodzaje bielizny które są prawie niewidoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.03.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Tutaj na poprawe humoru tym co go potrzebuja http://www.fotofaza.pl/upload/ludzie/1_705_53.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts