reni1980 26.03.2014 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 dobre:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.03.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 :lol2::lol2::lol2: no jak nie jak tak :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.03.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 a Młody zdziwiony... jak to w życiu bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.03.2014 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 wiesz ten może byc zdziwiony widokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.03.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 To czemu tego odmawiać? W imię tego, żeby śrubokręt nie leżał? Tylko pilnowac trzeba Ja nie odmawiam . Nawet zachęcam, tzn. zabieram go w miejsce, gdzie ktoś coś robi i pokazuję. No ale po skończonej pracy - śrubokręt do piwnicy. Nie zdzierżę w domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 26.03.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 (edytowane) Jedno głupie zdanie pogania drugie... Mam indukcję i myję ja po każdym użyciu. Piekarnik też mam z funkcja czyszczenia parą, ale muszę potem wytrzeć sprzęt do sucha. przecież to oczywista oczywistość, jak mawia klasyk, wiec po co sie z tym afiszować na forum... poza tym wiemy, ze wy, tam, w warszawie, macie wszystko najlepsze nie znaczy to, że reszta kraju ma chlew w kuchni Edytowane 26 Marca 2014 przez Hippek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.03.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ja przed ciążą nie nosiłam stanika po domu . Teraz czuję się w obowiązku nosić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.03.2014 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ilonka ty lepiej nic nie mów, masz świetną figurę, piękne piersi, piękną talię i buźkę, widziałam cię w stroju i nie mogłam się napatrzeć, więc siedź cicho:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 26.03.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 przecież to oczywista oczywistość, jak mawia klasyk, wiec po co sie z tym afiszować na forum... poza tym wiemy, ze wy, tam, w warszawie, macie wszystko najlepsze nie znaczy to, że reszta kraju ma chlew w kuchni Zauważyłam, że od jakiegoś czasu masz ze sobą problem. Niekiedy te Twoje uszczupliwości są całkowicie nie na miejscu, nie wspominając o tym, że często gęsto są nie w temacie... Nikt tu nie napisał(a bynajmniej nie ja), że reszta kraju ma chlew. Swoją drogą najmocniej dementuje ten kto go ma ... Wiesz, czasem warto przeczytać od a do z o czym mowa, niż męczyć klawiaturę. Kwestie Warszawy mogłabym przemilczeć, bo z Warszawy nie jestem, raczej z malutkiego miasta pod Wrocławiem, więc wzmianka o stolicy ni grzeje mnie, ni ziębi. Jak masz kompleks warszawiaka, to... Twoja brocha. A sprzęt AGD... Byś się zdziwił, ale to jeden z tańszych sprzętów, który zamiast pyrolizy ma funkcję pary. W ogóle to wiesz co... Zjedz snickersa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 26.03.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ilonka ty lepiej nic nie mów, masz świetną figurę, piękne piersi, piękną talię i buźkę, widziałam cię w stroju i nie mogłam się napatrzeć, więc siedź cicho:P Właśnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 26.03.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 gajzo - nie mówię, ze to Twoja wina. Wiesz czego to jest wina ? To przykre co powiem, bo kocham zwierzęta chyba bardziej niż ludzi..... ale staram się tutaj racjonalnie myśleć .... psiaka ze zjechaną psychiką . I dlatego bałabym się adoptować psiura ze schroniska. MA swoje przyzwyczajenia, które cięzko wyplenić. Dlatego uważam, ze najlepiej kupić szczeniaka, w dodatku z "pozytywnej" hodowli, aby spokojnie można go zsocjalizowac i nauczyć życia w nowym domu. A jeszcze lepiej temat przemyślec pod względem charakteru danej rasy..... Ja niby miałam tego świadomość, ale gdy go adoptowaliśmy miał ledwie 2 miesiące... Widać to zachowanie siedzi gdzieś głębiej w psychice. Ten pies ma potrzebę chronić swojego właściciela. Gdy rozmawiam z drugą osobą głośniej, lub gdy wydam jakiś głośny dźwięk, to on staje między mną, a moim rozmówcą i chce skupić na sobie całą uwagę, żebym czuła się bezpiecznie. Sęk w tym, że robi to w dziwny sposób. Zamienia się w szczeniaka, liże i popiskuje jak gdyby dawał mi do zrozumienia: ja odwrócę jego uwagę, a Ty uciekaj, biorę to na siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.03.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 sAsiad ma mieszańca, a'la owczarek niemiecki. Pozwala mi do siebie podejść (zza płotu) i sie daje głaskać. Uwielbia to, widać. Kładzie się na plecach, pokazuje brzuszek (boi się) i pozwala się pieścić Jak skończę, kąsa. I to mocno. Kiedy rozmawiamy z sąsiadem i chcemy mu coś dać, piec bez ostrzeżenia gryzie (musimy uważać). W ostatnią sobotę byłam uwazna, ale sasiadka (właścicielka psa) już nie. Jak ja odsunęłam swoją rękę, on się wkurzył ugryzł właścicielkę. Dziwne zachowanie. Broni swojego terenu niemiłosiernie. ale nie daje znać, ze się wkurza. Nie zmienia wyrazu mordy, nie jezy się, nie warczy. Od razu atak. Okazało się, że młodego matke rozjechało auto. I człowiek go wychowywał. I pies ni epotrafi zachowywac jak pies. Nie warczy, nie jeży się itd. Te zachowania kopiuije od matki. A jak ją wczesnie stracił.... to potem jest problem.Szczeniaka nie nauczymy psich odruchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 26.03.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 sAsiad ma mieszańca, a'la owczarek niemiecki. Pozwala mi do siebie podejść (zza płotu) i sie daje głaskać. Uwielbia to, widać. Kładzie się na plecach, pokazuje brzuszek (boi się) i pozwala się pieścić Jak skończę, kąsa. I to mocno. Kiedy rozmawiamy z sąsiadem i chcemy mu coś dać, piec bez ostrzeżenia gryzie (musimy uważać). W ostatnią sobotę byłam uwazna, ale sasiadka (właścicielka psa) już nie. Jak ja odsunęłam swoją rękę, on się wkurzył ugryzł właścicielkę. Dziwne zachowanie. Broni swojego terenu niemiłosiernie. ale nie daje znać, ze się wkurza. Nie zmienia wyrazu mordy, nie jezy się, nie warczy. Od razu atak. Okazało się, że młodego matke rozjechało auto. I człowiek go wychowywał. I pies ni epotrafi zachowywac jak pies. Nie warczy, nie jeży się itd. Te zachowania kopiuije od matki. A jak ją wczesnie stracił.... to potem jest problem. Szczeniaka nie nauczymy psich odruchów. Jest w tym dużo prawdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.03.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Hejka! Chyba nie obędzie sie bez wizyty u bechawiorysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 26.03.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Hejka! Chyba nie obędzie sie bez wizyty u bechawiorysty. Już była . Teraz będziemy z nim pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 26.03.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Zauważyłam, że od jakiegoś czasu masz ze sobą problem. Niekiedy te Twoje uszczupliwości są całkowicie nie na miejscu, nie wspominając o tym, że często gęsto są nie w temacie... a to dziwne, bo na pw inaczej piszecie p.s. skoryguj więc pod awatarem warszawę na tę Małą Miejscowość pod Wrocławiem - chyba, że masz umiejętność bilokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 26.03.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 a to dziwne, bo na pw inaczej piszecie p.s. skoryguj więc pod awatarem warszawę na tę Małą Miejscowość pod Wrocławiem - chyba, że masz umiejętność bilokacji. Ale ja mieszkam w Warszawie, więc nic nie będę dla Ciebie zmieniać... To, że nie dotyka mnie Twój warszawski kompleks, to inna para kaloszy. Mieszkam tu, bo mieszkam. Nie czuję z tego powodu większej ekscytacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 26.03.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 W ogóle to wiesz co... Zjedz snickersa. Problem w tym że tu snikers nie pomoże :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.03.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 hahha Woman gdzieś Ty była ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 26.03.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Problem w tym że tu snikers nie pomoże :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts