Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Reni, od początku podczytuje Twoje zmagania z urządzaniem i jestem pod wrażeniem pięknych wnętrz jakie stworzyłaś. Postanowiłam się wreszcie ujawnić bo mam do Ciebie malutki biznes;)

Czy możesz mi powiedzieć, albo najlepiej pokazać (może być na meila) zdjęcia pokoiku Twojej córeczki??

Szukam mebelków dla swojej 10 latki (nie mogą być białe) a wiem, że Ty kiedyś pokazywałaś jakieś zdjęcie ale tylko łóżka i o ile dobrze pamiętam było czarne. Jaka jest reszta mebli i dodatków??

Będę wdzięczna za podpowiedź, bo znalezienie fajnych mebli innych niż białe graniczy z cudem.

A faktycznie, jakoś utkwiło mi w pamięci tylko czarne łóżko.

Dziękuję bardzo, poprzyglądam się dokładnie, chociaż czarne to druga skrajność której moja latorośl nie zaakceptuje.

A powiedz jeszcze co to za lampy sufitowe?

Reniu zdecydowaliśmy sie na 100% na kafle takiej ak u Cibie, nie przekonałam niestety męza do drewna w łazience ale....doradź proszę. Łazienkę mam mniej więcej układ takjak Ty. kafle na ścianach dałabym tak jak u Cibie ale gdybym na podłoge dała jasne kafle z tej samej kolecji Braid i do tego wannę , umywali z kafli drewnopodobnych Paradyż http://www.paradyz.com.pl/Collection/living-room/rovere/rovere-rosso , prosze o porade. Bardzo mi zalezy na akcencie drewna, wiem ze to nie to samo co prawdziwe drewno no ale cóż...... jak myślisz, pasowałyby te z tej kolekcj Rover Rosso do tych kafli. Bardzo dziękuje za pomoc o pozdrawiam w dzisiejszy Mikołajkowy Dzień!:

Reniu a jeszcze dzisiaj znalazłam słuchaj Teak szary DO ŁAZIENEK QUICK STEP, może na podłoge coś takiego, zawsze to lepsze od kafli, jak myslisz, proszę o poradę. Przepraszam, że marudzę. Pozdrawima jeszcze raz.

jeśli nie moze być naturalne drewno to quick step uwazam za bardzo dobry pomysł, natomiast nie polecam kafli drewnopodobnych bo ich nie lubię ale to oczywiscie subiektywna opinia, ja nie lubię i już, napewno na twoim miejscu wzięłabym tego quick stepa

hanah78 - u mnie jest ogrzewanie ścienne - co chcesz wiedzieć ?

mirela chciałam te ogrzewanie ścienne w sypialni i u dzieci w pokojach dodatkowo z podłogówką. Podłogówki nie kładłabym pod meblami i pomyślałam, że może być za zimno. Nie chcę mieć grzejników. A gdzie masz u Siebie położone i czy po jakim czasie widać na ścianie jakieś przebarwienia.