Magda_lena85 28.03.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 u nas 1 wesele - jestem świadkową...ale w Dortmundzie kuzyn 40 lat:lol2::lol2: czyli to chyba miłość, że się zdecydował w takim wieku Gajzo - zależy w jakim terminie masz? bo jak lipiec/sierpień to już wyprzedaże będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.03.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 miała/ma któraś karnisz ten żyłkowy?np. [ATTACH=CONFIG]251505[/ATTACH]coś niewidocznego potrzebuję i cienkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.03.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Rzadko mi się to zdarza, ale .. zakochałam się w sukience: Piękna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.03.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Ja ostatnio w Simple też mierzyłam bajeczną sukienkę. Idealnie leżała. Ale nie mam gdzie ubrać - no to nie kupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 28.03.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Witam się bardzo ze wszystkimi, od jakiegoś czasu podczytuję wątek Reni, jako że od dawna fanką i wielbicielką jej wnętrz jestem ogromną. Widzę,że aktualnie na tapecie temat strojów kąpielowych, więc nie wytrzymałam i udzielam się. Niedawno zakupiłam strój z SHE- kobitki, jest bombowy:))) Wybrałam trzy i po przymierzeniu w domu zostawiłam ten jeden idealny. Super odszyty, wszystkie detale precyzyjnie dopracowane-pięknie leży. Polecam, ja wybrałam model GINA, ale STACY też był super. Mam rozmiar 75D i biust w nim wygląda świetnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.03.2014 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 hejka laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 28.03.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 http://www.she.pl/produkt/gina/460/43/ to jest ten mój:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.03.2014 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 hejka nilaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 28.03.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 u nas 1 wesele - jestem świadkową...ale w Dortmundzie kuzyn 40 lat:lol2::lol2: czyli to chyba miłość, że się zdecydował w takim wieku Gajzo - zależy w jakim terminie masz? bo jak lipiec/sierpień to już wyprzedaże będę No właśnie tak się składa, że jeden pod koniec czerwca, a drugi w końcówce sierpnia... Uspokoiłaś mnie, bo całkiem mi te wyprzedaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Melatonina 28.03.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Ja ostatnio w Simple też mierzyłam bajeczną sukienkę. Idealnie leżała. Ale nie mam gdzie ubrać - no to nie kupiłam. ja swojemu mężowi czasem zrobię dzień dziecka polecam spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.03.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Magda albo nuda. Nasz znajomy ostatnio brał ślub. Zdeklarowany kawaler po trzydziestce. Nigdy nie chciał mieć żony ani dzieci. I nagle bach: ślub! Szybkie oświadczyny (przechodzili koło jubilera, pomyślał, oświadczył się, weszli kupić pierścionek), jeszcze szybsze wesele. Szok, bo nawet z tą dziewczyną nie chodził . Ale tak na zdrową logikę: wszyscy znajomi pożenieni, dzieciaci, a on sam jak palec - nudził się już po prostu, bo nie miał z kim spędzać czasu, biegać na te swoje imprezy do klubów, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.03.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 ja swojemu mężowi czasem zrobię dzień dziecka polecam spróbować Taaa, ale nie w kiecce za trzy stówy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 28.03.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Jeszcze pozostaje kwestia garnitura... Wiecie, że mój facet go nie ma ? Jakoś tak nie było okazji (ani żeby kupić, ani żeby gdzieś w nim wyjść). Zastanawiam się jak to cenowo wygląda. Zaglądałam na vistule i kuszą tam 50% rabatem... Myślicie, że dobrze u nich z jakością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.03.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 http://www.she.pl/produkt/gina/460/43/ to jest ten mój:rolleyes: już myślalam, że Bastki ma nowy nick - bo wkleiła wczoraj też z tej firmy Cześć Nilaf Magda albo nuda. . albo podatki... wiesz jak w DE liczą singla...niewesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 28.03.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 już myślalam, że Bastki ma nowy nick - bo wkleiła wczoraj też z tej firmy Cześć Nilaf o, nie widziałam, że już coś wklejone z SHE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.03.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 gajzo, na garniakach ja się nie znam, ale warto iść pomierzyć, jakiej firmy dobrze leży, bo każda szyje na kogoś innego. Na szczupłych Bytom leży ok (świetna jakość, z polskich chyba najlepsza, ale cenowo koło tysiaka) i wbrew pozorom Zara . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.03.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Magda albo nuda. Nasz znajomy ostatnio brał ślub. Zdeklarowany kawaler po trzydziestce. Nigdy nie chciał mieć żony ani dzieci. I nagle bach: ślub! Szybkie oświadczyny (przechodzili koło jubilera, pomyślał, oświadczył się, weszli kupić pierścionek), jeszcze szybsze wesele. Szok, bo nawet z tą dziewczyną nie chodził . . czy ty Ilonka piszesz o moim zyciorysie? Witam sie i znikam zarazem buuuuu....a tu takie fajne tematy.... Suknia z simple booska!!!! tez bym chciala taka...dajcie znac od kiedy mozna kupowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.03.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 albo podatki... wiesz jak w DE liczą singla...niewesoło No, no. U nas też był ten podatek za komuny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 28.03.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 O, z tą zarą to mnie zaskoczyłaś . No i ten tysiak... Jestem niestety świadoma, więc od razu założyłam, że mniej nie wydamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.03.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 cześć dziewczynki ja Madzia zostałam przy swoim głupawym nicku , niestety nie da się go łatwo zmienić Mirela a czemu ja nie widzę tej super kiecki ? A tak poza tym fajne słonko u nas wyszło i nie było przymrozków w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts