Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam się bardzo ze wszystkimi, od jakiegoś czasu podczytuję wątek Reni, jako że od dawna fanką i wielbicielką jej wnętrz jestem ogromną. Widzę,że aktualnie na tapecie temat strojów kąpielowych, więc nie wytrzymałam i udzielam się. Niedawno zakupiłam strój z SHE- kobitki, jest bombowy:))) Wybrałam trzy i po przymierzeniu w domu zostawiłam ten jeden idealny. Super odszyty, wszystkie detale precyzyjnie dopracowane-pięknie leży. Polecam, ja wybrałam model GINA, ale STACY też był super. Mam rozmiar 75D i biust w nim wygląda świetnie. Pozdrawiam

u nas 1 wesele - jestem świadkową...ale w Dortmundzie kuzyn 40 lat:lol2::lol2::lol2: czyli to chyba miłość, że się zdecydował w takim wieku

Gajzo - zależy w jakim terminie masz? bo jak lipiec/sierpień to już wyprzedaże będę

No właśnie tak się składa, że jeden pod koniec czerwca, a drugi w końcówce sierpnia... Uspokoiłaś mnie, bo całkiem mi te wyprzedaże... :)

Magda albo nuda.

Nasz znajomy ostatnio brał ślub. Zdeklarowany kawaler po trzydziestce. Nigdy nie chciał mieć żony ani dzieci. I nagle bach: ślub! Szybkie oświadczyny (przechodzili koło jubilera, pomyślał, oświadczył się, weszli kupić pierścionek), jeszcze szybsze wesele. Szok, bo nawet z tą dziewczyną nie chodził ;).

Ale tak na zdrową logikę: wszyscy znajomi pożenieni, dzieciaci, a on sam jak palec - nudził się już po prostu, bo nie miał z kim spędzać czasu, biegać na te swoje imprezy do klubów, itp.

Jeszcze pozostaje kwestia garnitura... Wiecie, że mój facet go nie ma ? :rolleyes: Jakoś tak nie było okazji (ani żeby kupić, ani żeby gdzieś w nim wyjść). Zastanawiam się jak to cenowo wygląda. Zaglądałam na vistule i kuszą tam 50% rabatem... Myślicie, że dobrze u nich z jakością?

Magda albo nuda.

Nasz znajomy ostatnio brał ślub. Zdeklarowany kawaler po trzydziestce. Nigdy nie chciał mieć żony ani dzieci. I nagle bach: ślub! Szybkie oświadczyny (przechodzili koło jubilera, pomyślał, oświadczył się, weszli kupić pierścionek), jeszcze szybsze wesele. Szok, bo nawet z tą dziewczyną nie chodził ;).

.

czy ty Ilonka piszesz o moim zyciorysie? :rolleyes:

Witam sie i znikam zarazem buuuuu....a tu takie fajne tematy....

Suknia z simple booska!!!! tez bym chciala taka...dajcie znac od kiedy mozna kupowac :D

:bye: