Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hejka!!!

Mój mąż przerabiał już duzo garniturów i niestety u nas BYTOM się nie sprawdził , ostatnie3 kupił w chyba nieistniejącym już SUNSET SUITS te były jak szyte idealnie dla niego .Firma chyba zmieniła nazwę ale na 100% pewna nie jestem :).

Sukienka boska - szkoda,ze ja liliput :D

ILONKA daj później linka gdzie tę płachtę wodoszczelną kupujesz,mój m do tej pergotendy potrzebuje :D.Chociaz go ostatnio opieprzyłam ,że ją chce robić:D kurcze kasy to łyknie sporo a w Ikea sa te pawilony za 500 zł i mu policzyłam że co roku nowy sobie kupi i tak ma spokój na 8 lat albo i dłużej :D

No co Ty! U nas wyszło taniej niż w Ikei, a będzie ładniejsze (te z Ikei mi nie leżą).

No nie da się. Trzeba trochę firm poprzymierzać. Po jakimś czasie faceci garniturowi mają swoją ulubioną firmę i wtedy wchodzą, mierzą, kupują, ale zanim ją znajdą :bash:. Mój chyba obmierzył wszystko, co było w sklepach. W wielu sklepach we wszystkich centrach handlowych. Trwało to... tygodniami. Szukał garniaka dłużej niż ja sukienki ślubnej ;).

Nie załamuj mnie... Myślałam, że załatwimy to bezstresowo :rolleyes:

To pochwal się jak już zadaszenie będzie gotowe :D. Ostatnio przeglądałam inspiracje i... No zazdraszczam Ci tej huśtawki!

Taaa. Huśtawka... Za moment piaskownicę postawimy, plastikowe wywrotki już są :yes:. Gumowy basen. Ogródek przestaje należeć do mnie. Przynajmniej mam huśtawkę i leżak.

:D u mnie myszki drukarki nie włączyły :D.

Mnie tak kiedyś kuny straszyły:D

Dobra ja spadam ,muszę posprzątać :(.

Jeszcze napiszę ,że jestem bardzo zadowolona z pokoju młodej.Brakuje jeszcze paru dodatków ale już mi się podoba:D.Doszliśmy z mężem do wniosku ,że teraz widać jak duzo jeszcze musimy włożyć i kasy i wysiłku w nasz dom :(

Ilona a ta płachta to nie żagiel? teraz "moda na żagle" coś takiego:

http://aderostudio.pl/uploads/default/files/image0256.jpg

Magda, świetna ta Twoja inspiracja. Taka lekka. Szkoda, że wcześniej jej nie widziałam.

U nas będzie stabilniejsze użebrowanie, bo huśtawka musi się utrzymać.