gajzo 28.03.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Drewniany stelaż, na to jakąś płachtę nawiniemy wodoszczelną. To pochwal się jak już zadaszenie będzie gotowe . Ostatnio przeglądałam inspiracje i... No zazdraszczam Ci tej huśtawki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.03.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Hejka!!! Mój mąż przerabiał już duzo garniturów i niestety u nas BYTOM się nie sprawdził , ostatnie3 kupił w chyba nieistniejącym już SUNSET SUITS te były jak szyte idealnie dla niego .Firma chyba zmieniła nazwę ale na 100% pewna nie jestem . Sukienka boska - szkoda,ze ja liliput ILONKA daj później linka gdzie tę płachtę wodoszczelną kupujesz,mój m do tej pergotendy potrzebuje .Chociaz go ostatnio opieprzyłam ,że ją chce robić kurcze kasy to łyknie sporo a w Ikea sa te pawilony za 500 zł i mu policzyłam że co roku nowy sobie kupi i tak ma spokój na 8 lat albo i dłużej No co Ty! U nas wyszło taniej niż w Ikei, a będzie ładniejsze (te z Ikei mi nie leżą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 28.03.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 No nie da się. Trzeba trochę firm poprzymierzać. Po jakimś czasie faceci garniturowi mają swoją ulubioną firmę i wtedy wchodzą, mierzą, kupują, ale zanim ją znajdą . Mój chyba obmierzył wszystko, co było w sklepach. W wielu sklepach we wszystkich centrach handlowych. Trwało to... tygodniami. Szukał garniaka dłużej niż ja sukienki ślubnej . Nie załamuj mnie... Myślałam, że załatwimy to bezstresowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.03.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Mirka, tylko drewno prosto z tartaku, nie z Castoramy czy innych Obi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.03.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 To pochwal się jak już zadaszenie będzie gotowe . Ostatnio przeglądałam inspiracje i... No zazdraszczam Ci tej huśtawki! Taaa. Huśtawka... Za moment piaskownicę postawimy, plastikowe wywrotki już są . Gumowy basen. Ogródek przestaje należeć do mnie. Przynajmniej mam huśtawkę i leżak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.03.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 My też z tartaku ,jeszcze nam z wieźby dużo zostało i to chcemy wykorzystać dokładnie tak jak Ilonka pisze trzeba różne firmy przymierzyć aż się na ten idealny trafi ,jednym pasuje taki drugim inny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.03.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Ilona a ta płachta to nie żagiel? teraz "moda na żagle" coś takiego: http://aderostudio.pl/uploads/default/files/image0256.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.03.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Nam podesłała jedna firma próbki tkanin żaglowych i na 6 tylko 1 mogłaby się sprawdzić reszta strasznie cienka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.03.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 mój sąsiad ma muszę iść "pomacać" w tym roku - nie przeciekał i miał go tak pod kątem zamontowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.03.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 jak pomacasz to daj znać może będzie wiedział co to za rodzaj tkaniny:D straszy mnie w domu ,drukarka się sama włączyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.03.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 pamiętasz jak pisałam, że coś mam na strychu? w każdym bądź razie to "coś" ożyło 3 dni temu - i wraca ok 23 albo się uruchamia i drapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.03.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 myszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.03.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 jak to Tosia pisała "zrobiłam im już szwedzki stół" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.03.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 u mnie myszki drukarki nie włączyły . Mnie tak kiedyś kuny straszyły:D Dobra ja spadam ,muszę posprzątać . Jeszcze napiszę ,że jestem bardzo zadowolona z pokoju młodej.Brakuje jeszcze paru dodatków ale już mi się podoba:D.Doszliśmy z mężem do wniosku ,że teraz widać jak duzo jeszcze musimy włożyć i kasy i wysiłku w nasz dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.03.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Trochę późno doszliście do takiego wniosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.03.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 ale jakiego niby? przecież byłam na strychu i wiem, że to myszy już od roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 28.03.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Cześć dziewczyny. Czy któraś z Was jest może z Konina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.03.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Nie późno ,wiedzieć to wiedzieliśmy ale teraz na oczy sie zobaczyło:D.Za to wkoło domu wszystko już prawie gotowe teraz tylko płot na który materiał już zakupiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.03.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Mój P. się łapie, jak mu o ogrodzie opowiadam. Słuszę, ze to moje "w cholerę drogie hobby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.03.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Ilona a ta płachta to nie żagiel? teraz "moda na żagle" coś takiego: http://aderostudio.pl/uploads/default/files/image0256.jpg Magda, świetna ta Twoja inspiracja. Taka lekka. Szkoda, że wcześniej jej nie widziałam. U nas będzie stabilniejsze użebrowanie, bo huśtawka musi się utrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts