Ilona Agata 28.03.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Ale jedno wiem na pewno - jakbym się miała kiedyś budować, to tylko projekt z zadaszonym tarasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.03.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Znowu się pochwalę : Jestem szczęśliwa bo dzisiaj tę kruszynkę o którą drży cała rodzina z inkubatora wyciągnęli ,chyba dostanę najlepszy prezent na urodziny bo coś czuję ,że wtedy ją wypiszą :D:D:D:D:D:D:D .Taka mała rzecz a cieszy . Ostatnio sama 10ml mleka wypiła i też była radość ,że dała radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.03.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Znowu się pochwalę : Jestem szczęśliwa bo dzisiaj tę kruszynkę o którą drży cała rodzina z inkubatora wyciągnęli ,chyba dostanę najlepszy prezent na urodziny bo coś czuję ,że wtedy ją wypiszą :D:D:D:D:D:D:D .Taka mała rzecz a cieszy . Ostatnio sama 10ml mleka wypiła i też była radość ,że dała radę . :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 28.03.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 :0 Reni, czy ty masz filtr odwróconej osmozy? AquaPhor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 28.03.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Znowu się pochwalę : Jestem szczęśliwa bo dzisiaj tę kruszynkę o którą drży cała rodzina z inkubatora wyciągnęli ,chyba dostanę najlepszy prezent na urodziny bo coś czuję ,że wtedy ją wypiszą :D:D:D:D:D:D:D .Taka mała rzecz a cieszy . Ostatnio sama 10ml mleka wypiła i też była radość ,że dała radę . Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 28.03.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Szukam od jakiegoś czasu narożnika ratanowego na balkon z jakimiś beżowymi poduchami ( z myślą, że kiedyś wyląduje w przydomowym ogrodzie ). Widziałam taki w almi decor, ale cena kompletnie nieakceptowalna... Czy to musi tyle kosztować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.03.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 (edytowane) Cześć dziewczyny. Czy któraś z Was jest może z Konina? nie Jjana i nie znam nikogo z FM stamtąd Mirka - dobra wiadomość !! szukam młodemu na urodziny jakiegoś placu zabaw drewnianego - zjeżdżalnia, domek zadaszony przy niej, piaskownica i miejsce na huśtawkę - macie coś sprawdzonego???? Edytowane 28 Marca 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.03.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Jak chcesz porządny to niestety musi . Dzięki dziewczyny za okazaną radość :hug:.Jeszcze tylko jedna rzecz w związku z nią nam sen z powiek spędza więc trzymać kciuki:) Magda u nas dziadek zrobił te sklepowe jakieś słabe mi się wydawały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.03.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 no taki większy - co by starczył na długowidziałam w Castoramie wczoraj ale jakieś takie liche to wszystko... może najlepiej kupić zjeżdżalnię a resztę samemu? Reni Ty masz drewniany domek dla dzieciaków - sami robiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.03.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 no pisałam to nie trudne ,tylko pamiętaj ,że belkę na huśtawkę zrobić dłuższą my mamy za krótką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 28.03.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 no taki większy - co by starczył na długo widziałam w Castoramie wczoraj ale jakieś takie liche to wszystko... może najlepiej kupić zjeżdżalnię a resztę samemu? Reni Ty masz drewniany domek dla dzieciaków - sami robiliście? No w sumie nie głupi pomysł. Muszę się porozglądać po sklepach... Zeszłego lata widziałam głównie małe sofki + 2 fotele i ława, a to za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.03.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Uśmiałam się Puśćcie swoim mężom jak ośmieli się powiedzieć że ,to nic takiego http://babyonline.pl/porod-mezczyzny-czyli-wideo-o-mezczyznach-ktorzy-przekonali-sie-jak-boli-porod,aktualnosci-film,13351,r1.html Magda koleżanka ma z castoramy i masakra.U nas jest jeszcze stolarz ,który robi na zamówienie i też ma porządnie zrobione .Więc może kuzyna poproś. Wczoraj u sąsiadki widziałam taki domek zrobiony na kształt statku pirackiego - SUPER- i tez dziadek wnukowi sam zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.03.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 hmm kuzyn wiesz nie ma czasu na takie "pierdoły" ale myślę sobie - znaleźć w miarę jakieś wymiary/projekt to mi na każdym tartaku wytną... ślizg w LM jest, do bujania z ikea huśtawką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.03.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Mogę wymierzyć nasz .Moze mam zdjęcie to Ci wyśle ,ale zaznaczam on prosty bez wydziwień i polotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.03.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 spoko - już z mężem rozmawiałam bo ma wolne 4 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.03.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Biegałaś już? Ja dzisiaj chcę wypróbować (kupiłam wczoraj wieczorem), nie mogę się doczekać. Pokaż te swoje? nie no...ja nie biegam do cwiczen sobie kupilam czy na silownie no, moze czasami bede biegac za dzieckiem (jak juz wsiadzie na rower biegowy) o takie na zywo wygladaja jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.03.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Znowu się pochwalę : Jestem szczęśliwa bo dzisiaj tę kruszynkę o którą drży cała rodzina z inkubatora wyciągnęli ,chyba dostanę najlepszy prezent na urodziny bo coś czuję ,że wtedy ją wypiszą :D:D:D:D:D:D:D .Taka mała rzecz a cieszy . Ostatnio sama 10ml mleka wypiła i też była radość ,że dała radę . SWIETNA WIADOMOSC!!!!! :D choc dlugo to trwalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.03.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 nie no...ja nie biegam do cwiczen sobie kupilam czy na silownie no, moze czasami bede biegac za dzieckiem (jak juz wsiadzie na rower biegowy) o takie [ATTACH=CONFIG]251549[/ATTACH] na zywo wygladaja jeszcze lepiej Fajne . Ja typowe biegówki, więc nie są aż tak ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.03.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Fajne . Ja typowe biegówki, więc nie są aż tak ładne. tutaj znalazlam szczegolowy opis http://runblog.pl/nike-free-bionic/ niektore biegowki tez sa ladne pokaz te swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.03.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 (edytowane) Mirka super wiadomosc...chociaz nie jestem w temacie Pijemy kawunie?? Magdalena..na forum widzialam super plac zabaw dla dziecka..chyba u Admete.. zaraz poszukam edit: dobrze mowilam znalazlam...fotki od tej strony Edytowane 28 Marca 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts