narendil 07.12.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 O rany, ale kolosy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka9 07.12.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Gdzie taki szczurki można nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.12.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Hi hi, ale fajowe szczurki . Ja obstawiam szczurki numer 3. Odrazu wpadły mi w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.12.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Jeessu no czadowe!!!! Ja bym sobie fundnęła bo nie wiem czy córce się spodobają tzn. mojej, ale ja widzę już je w jej pokoju:p Reniu mi podobają się te co Tobie, czyli te jasne:yes: Dzięki za info:hug: Gdzie je wynalazłaś? Szczury po choinkę....dla dziewczynki! no umarłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.12.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Reni,umarłam na widok szczurzej parki - BOSKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gdzieś Ty je znalazła??? A w ogóle witam się. Piękny dom, fenomenalne okna i kuchnia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.12.2011 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 dziewczyny szczurki można nabyć tu http://sweet-home.net.pl/sklep/szczegoly/duzy-szczur-maly-szczur-459 witaj Sharlotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanah78 09.12.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 moja lodówka to side by side miele Super! elegancja ale wysoka półka! kupiłaś w jakiej super promocji? A pozostały sprzęt też z tej firmy posiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.12.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 świetne te szczurki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 09.12.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Witaj Reni! Myszki fajowe, szczególnie te w jasnym ubranku:) Mam pytanie o beton Oikos, bo z tego co pamiętam pisałaś kiedyś, że właśnie tą firmę masz u siebie. Czy kolor na kominku to popiel z delikatną domieszką koloru niebieskiego, czy to kwestia światła. Podobno są trzy odcienie tych betonów ja kupiłam środkowy popielaty. Jutro zrobie próbkę na płycie, jednak zastanawiam się istnieje możliwość zmiany koloru barwnikiem. I jeszcze jedno jaki kolorek masz w kuchni tego betonu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2011 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Super! elegancja ale wysoka półka! kupiłaś w jakiej super promocji? A pozostały sprzęt też z tej firmy posiadasz? z miele mam jeszcze zmywarkę i pralkę i musze powiedzieć, że z pralki jestem bardzo zadowolona, warta swej ceny, natomiast zmywarka normalna mi się wydaje, ja też nie mam porównania z inną bo to moja pierwsza, na taką lodówkę mąż się uparł, rabat owszem dostaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2011 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Witaj Reni! Myszki fajowe, szczególnie te w jasnym ubranku:) Mam pytanie o beton Oikos, bo z tego co pamiętam pisałaś kiedyś, że właśnie tą firmę masz u siebie. Czy kolor na kominku to popiel z delikatną domieszką koloru niebieskiego, czy to kwestia światła. Podobno są trzy odcienie tych betonów ja kupiłam środkowy popielaty. Jutro zrobie próbkę na płycie, jednak zastanawiam się istnieje możliwość zmiany koloru barwnikiem. I jeszcze jedno jaki kolorek masz w kuchni tego betonu? Pozdrawiam remika ale na kominku nie mam betonu tylko tynk dekoracyjny i moze wpadać tyćkę w niebieski odcień, trochę srebra i szarości, nie wiedziałam że są trzy odcienie tego betonu, więc nie pomogę bo nie wiem który mam w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 11.12.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 szczurki boskie, plus te kubraczki corcia na pewno bedzie zadowolona. juz widze te historie w szkole jak bedzie opowiadac pani jak to ona sie ze szczurkami bawi :D i powodzenia na wywiadowce ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 11.12.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 dziewczyny planuję córce takie szczury kupić na urodziny, dwa szczury mały i duży to komplet, która para ładniejsza? cudne wszystkie prawda? W pierwszej chwili pomyślałam, że sobie jaja robisz Ale jak doczytałam, jakie one są wielkie i sobie z bliska pooglądałam, to podzielam zachwyt Ja wybrałabym te z prawej, w ubrankach czarnych w kratkę. I melduję, że wróciłam, tylko teraz jakoś Ciebie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.12.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Świetne szczury w pierwszej chwili myślałam, że małe na zabawkowej kanapie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.12.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Reni szczurki są cudne... A gdzie zdjęcia choinki ??? proszę szybciutko nam pokazać efekt;) Gratulacje roczku:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.12.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Piękne (naprawdę ) te szczurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.12.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Ja kupiła Sonii zajączki - w tym samym stylu. I niestety tylko ja się nimi zachwycałam . Moja córka nie rozumiała, co ja w nich widze ładnego. A ja ubóstwiam takie rzeczy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2011 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Ja kupiła Sonii zajączki - w tym samym stylu. I niestety tylko ja się nimi zachwycałam . Moja córka nie rozumiała, co ja w nich widze ładnego. A ja ubóstwiam takie rzeczy ! fiu, fiu, dzięki bogu moja je już widziala jakiś czas temu i bardzo je chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2011 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 dziewczyny podładuję aparat i zrobię fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.12.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 dziewczyny podładuję aparat i zrobię fotki Super, nie mogę się doczekać Ja też powoli zaczęłam działać w kierunku świątecznych dekoracji, na razie limonkowe bombki leżą w szklanych wazonach to tu, to tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts