Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeessu no czadowe!!!! Ja bym sobie fundnęła bo nie wiem czy córce się spodobają:rolleyes: tzn. mojej, ale ja widzę już je w jej pokoju:p

Reniu mi podobają się te co Tobie, czyli te jasne:yes:

Dzięki za info:hug: Gdzie je wynalazłaś?

Szczury po choinkę....dla dziewczynki! no umarłam :rotfl:

Witaj Reni! Myszki fajowe, szczególnie te w jasnym ubranku:) Mam pytanie o beton Oikos, bo z tego co pamiętam pisałaś kiedyś, że właśnie tą firmę masz u siebie. Czy kolor na kominku to popiel z delikatną domieszką koloru niebieskiego, czy to kwestia światła. Podobno są trzy odcienie tych betonów ja kupiłam środkowy popielaty. Jutro zrobie próbkę na płycie, jednak zastanawiam się istnieje możliwość zmiany koloru barwnikiem. I jeszcze jedno jaki kolorek masz w kuchni tego betonu? Pozdrawiam

Super! elegancja ale wysoka półka! kupiłaś w jakiej super promocji? A pozostały sprzęt też z tej firmy posiadasz?

z miele mam jeszcze zmywarkę i pralkę i musze powiedzieć, że z pralki jestem bardzo zadowolona, warta swej ceny, natomiast zmywarka normalna mi się wydaje, ja też nie mam porównania z inną bo to moja pierwsza, na taką lodówkę mąż się uparł, rabat owszem dostaliśmy

Witaj Reni! Myszki fajowe, szczególnie te w jasnym ubranku:) Mam pytanie o beton Oikos, bo z tego co pamiętam pisałaś kiedyś, że właśnie tą firmę masz u siebie. Czy kolor na kominku to popiel z delikatną domieszką koloru niebieskiego, czy to kwestia światła. Podobno są trzy odcienie tych betonów ja kupiłam środkowy popielaty. Jutro zrobie próbkę na płycie, jednak zastanawiam się istnieje możliwość zmiany koloru barwnikiem. I jeszcze jedno jaki kolorek masz w kuchni tego betonu? Pozdrawiam

remika ale na kominku nie mam betonu tylko tynk dekoracyjny i moze wpadać tyćkę w niebieski odcień, trochę srebra i szarości, nie wiedziałam że są trzy odcienie tego betonu, więc nie pomogę bo nie wiem który mam w kuchni

dziewczyny planuję córce takie szczury kupić na urodziny, dwa szczury mały i duży to komplet, która para ładniejsza? cudne wszystkie prawda?

W pierwszej chwili pomyślałam, że sobie jaja robisz ;) Ale jak doczytałam, jakie one są wielkie i sobie z bliska pooglądałam, to podzielam zachwyt :yes: Ja wybrałabym te z prawej, w ubrankach czarnych w kratkę.

I melduję, że wróciłam, tylko teraz jakoś Ciebie nie ma :wiggle: