Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hejka!

Piękne dzisiaj oby juz tak zostało. Plany na nd były ale się zmyly, muszę cos dla młodej kombinować na szybko żeby się nie nudzila.

Moj wozek dalej służy dalam siostrze i młody się wozil teraz czeka na naszą gwiazdę, która może w tym tyg. Opuści mury szpitala :)) a później wróci do mnie i może ja go jakoś wykorzystam:) :) :) :) :) :)

bułki o tej porze? co WY na wakacjach ;)

spokój jest... kawka i wertuję sklepy w poszukiwaniu nie wiem czego :)

Renia z jakiego drzewa masz leżak na tarasie?

z ikea są z akacji - nie wiem czy calkiem badziew czy nie - ma stać cały sezon na zew

My mamy z Ikei z kompozytu cały komplet. Te szare. Teraz będzie trzeci sezon, taras bez zadaszenia (robi się ;)), nic się nie dzieje z meblami. Trochę kolor się zmienił i tyle.

Dziękujemy :). Noooo cudnie :rolleyes: z jednej strony szkoda (dzisiaj byłam na spacerze i chlipałam na widok kilkumiesięcznych dzieci :p) a z drugiej fajnie rośnie i się rozwija :D. Sama radość, jeszcze 11 dni do urodzin Roberta :D. Jaki torcik się szykuje?

U nas skromnie. Nie mamy do tego głowy.

Edytowane przez Ilona Agata

O rany, przykro mi :( mam nadzieję, ze mimo wszystko będziecie tego dnia świętować pierwsze urodziny, nawet skromnie, nie trzeba hucznie :hug:.

U nas była najbliższa rodzina, kilka godzin i już.

U nas będą dziadki - moi rodzice. Na rodzinę męża trudno teraz liczyć. Pojedziemy do nich z drugim tortem w inny dzień, a w urodziny będzie zwykły - no, może trochę bardziej uroczysty - obiad. Miały być urodziny w restauracji (jeszcze z rodzeństwem męża i ich rodzinami), ale odwołaliśmy, bo nie po drodze teraz z takimi imprezami.

Hej

Ja dzis wolne i miałam u góry wziąć sie za okna ale cos mi wena już przeszła :)

gdyby za oknami twoimi pracowal na koparce taki przystojniaka jak u mnie obecnie, to na pewno stalabys i myla okno nawet 3krotnie :lol2:

alez on ma zajebisty usmiech :rolleyes: (widuje go od tygodnia, codziennie, wiec juz czesc wymieniamy...)

Dzien dobry.... :D

Yokasta tort piekny, widzialam rowniez :D

i dla synka rowniez szczere zyczenia z okazji Pierwszych

Urodzin :wave:

http://www.partykiosk.pl/data/gfx/pictures/large/7/0/1407_1.jpg

Ilonka przykro mi rowniez... zycie jest tak kruche :(

Mam nadzieje, ze mimo tych smutnych chwil jakie teraz macie, Roczek bedzie dla dziecka wesolym roczkiem... Wy mozecie sobie spokojnie zasiasc i zjesc tort, a synus bedzie uradowany balonikami i rączkami umazanymi we wlasnym kawalku torta :D

Ilonka przykro mi rowniez... zycie jest tak kruche :(

Mam nadzieje, ze mimo tych smutnych chwil jakie teraz macie, Roczek bedzie dla dziecka wesolym roczkiem... Wy mozecie sobie spokojnie zasiasc i zjesc tort, a synus bedzie uradowany balonikami i rączkami umazanymi we wlasnym kawalku torta :D

Haha, na pewno ;).

Ja nie mam takich zdolności jak yokasta, ale od dawna planuję, że na roczek sama coś upiekę (krem na bazie mascarpone, przepis na sprawdzony biszkopt mam). Jak będzie ładna pogoda, to może zrobimy garden party z kuzynostwem :).