mirkamis 30.03.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Hejka! Piękne dzisiaj oby juz tak zostało. Plany na nd były ale się zmyly, muszę cos dla młodej kombinować na szybko żeby się nie nudzila. Moj wozek dalej służy dalam siostrze i młody się wozil teraz czeka na naszą gwiazdę, która może w tym tyg. Opuści mury szpitala ) a później wróci do mnie i może ja go jakoś wykorzystam:) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.03.2014 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 bułki o tej porze? co WY na wakacjach spokój jest... kawka i wertuję sklepy w poszukiwaniu nie wiem czego Renia z jakiego drzewa masz leżak na tarasie? z ikea są z akacji - nie wiem czy calkiem badziew czy nie - ma stać cały sezon na zew My mamy z Ikei z kompozytu cały komplet. Te szare. Teraz będzie trzeci sezon, taras bez zadaszenia (robi się ), nic się nie dzieje z meblami. Trochę kolor się zmienił i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.03.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Dopiero jestem, dziękuję Wam za życzenia bardzo mi miło nam, bo Antoś skończył rok tego samego dnia . Ale się na)(*^%$%^&* przy torcie, masakra ale warto było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.03.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Aniu, wszystkiego naj . Dla Ciebie i Antka . Jezu, jak ten czas leci! Dopiero dzisiaj zasiadłam do komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.03.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Dziękujemy . Noooo cudnie z jednej strony szkoda (dzisiaj byłam na spacerze i chlipałam na widok kilkumiesięcznych dzieci ) a z drugiej fajnie rośnie i się rozwija . Sama radość, jeszcze 11 dni do urodzin Roberta . Jaki torcik się szykuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.03.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 (edytowane) Dziękujemy . Noooo cudnie z jednej strony szkoda (dzisiaj byłam na spacerze i chlipałam na widok kilkumiesięcznych dzieci ) a z drugiej fajnie rośnie i się rozwija . Sama radość, jeszcze 11 dni do urodzin Roberta . Jaki torcik się szykuje? U nas skromnie. Nie mamy do tego głowy. Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.03.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 O rany, przykro mi mam nadzieję, ze mimo wszystko będziecie tego dnia świętować pierwsze urodziny, nawet skromnie, nie trzeba hucznie . U nas była najbliższa rodzina, kilka godzin i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.03.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 O rany, przykro mi mam nadzieję, ze mimo wszystko będziecie tego dnia świętować pierwsze urodziny, nawet skromnie, nie trzeba hucznie . U nas była najbliższa rodzina, kilka godzin i już. U nas będą dziadki - moi rodzice. Na rodzinę męża trudno teraz liczyć. Pojedziemy do nich z drugim tortem w inny dzień, a w urodziny będzie zwykły - no, może trochę bardziej uroczysty - obiad. Miały być urodziny w restauracji (jeszcze z rodzeństwem męża i ich rodzinami), ale odwołaliśmy, bo nie po drodze teraz z takimi imprezami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 31.03.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Hejka!!! Ilonka trzymajcie się. Yokasta tort był mega ,warto było sie tak napracować - otwieraj cukiernię.Magda pierwsza da Ci zlecenie bo właśnie szuka kogoś kto upiecze jej tort:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 31.03.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Reni, dzięki Dobrze wygląda Cały czas tym olejem z Barlinka olejowałaś, tak? yokasta, wszystkiego najlepszego dla Waszej dwójki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 31.03.2014 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Hej Ja dzis wolne i miałam u góry wziąć sie za okna ale cos mi wena już przeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 31.03.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ja czekam z oknami ,chociaż są straszne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 31.03.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ilonka, przykra sytuacja... Yokasta spóźnione życzenia (tort mega!) Okna... Miałam plan, żeby umyć je w miniony weekend i jakoś tak... Nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.03.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Hej Ja dzis wolne i miałam u góry wziąć sie za okna ale cos mi wena już przeszła gdyby za oknami twoimi pracowal na koparce taki przystojniaka jak u mnie obecnie, to na pewno stalabys i myla okno nawet 3krotnie alez on ma zajebisty usmiech (widuje go od tygodnia, codziennie, wiec juz czesc wymieniamy...) Dzien dobry.... Yokasta tort piekny, widzialam rowniez i dla synka rowniez szczere zyczenia z okazji Pierwszych Urodzin http://www.partykiosk.pl/data/gfx/pictures/large/7/0/1407_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.03.2014 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 helloł laski Ilonka przykro mi Agata tak tym z barlinka ale już długo nie olejowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.03.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 DZIĘ-KU-JE-MY ! Tort kosztował dużo pracy i nerwów ale było warto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.03.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ilonka przykro mi rowniez... zycie jest tak kruche Mam nadzieje, ze mimo tych smutnych chwil jakie teraz macie, Roczek bedzie dla dziecka wesolym roczkiem... Wy mozecie sobie spokojnie zasiasc i zjesc tort, a synus bedzie uradowany balonikami i rączkami umazanymi we wlasnym kawalku torta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 31.03.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ilonka przykro mi rowniez... zycie jest tak kruche Mam nadzieje, ze mimo tych smutnych chwil jakie teraz macie, Roczek bedzie dla dziecka wesolym roczkiem... Wy mozecie sobie spokojnie zasiasc i zjesc tort, a synus bedzie uradowany balonikami i rączkami umazanymi we wlasnym kawalku torta Haha, na pewno . Ja nie mam takich zdolności jak yokasta, ale od dawna planuję, że na roczek sama coś upiekę (krem na bazie mascarpone, przepis na sprawdzony biszkopt mam). Jak będzie ładna pogoda, to może zrobimy garden party z kuzynostwem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.03.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 o garden party tez pomyslalam macie taki piekny taras...wiec czemu nie grill, salaty jakies do tego...dzieciom slodkosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 31.03.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 o garden party tez pomyslalam macie taki piekny taras...wiec czemu nie grill, salaty jakies do tego...dzieciom slodkosci... Dokładnie - byle pogoda dopisała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts