Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dziendoberkowo! Powiedzcie dziewczyny ile sie teraz kasy daje na chrzciny? Nieuchronnie zbliża sie ten dzień a będę chrzestną i za cholerę nie wiem ile kasy szykować :confused:Idę z mężem i córka, syn z dziewczyna jeszcze myślą...

przewaznie jest tak, ze chrzestna ubiera dziecko... ja tak nie chcialam u siebie :p wiec moje dziewczynki dostawaly kase.. zalezy ile mozesz Ty przeznaczyc na to... za zebrane pieniazki chcialam kupic zloty lancuszek :) jeszcze nie kupilam:rolleyes: ale kupie! :D

u mnie bylo po 200, 300zl od chrzestnych ;) przy komunii idzie znacznie wiecej :sick: a wesele... chyba padne jak bede musiala sama cos chrzesniakowi dac :bash:

Moja juz po chrzcinach ale bez udziału chrzestnych :) teraz czekam na powtórkę i wtedy dostanie prezent ,teraz ciocia nakupiła ciuszków bo w tym tygodniu wychodzi ze szpitala:wave::wave::wave:.Teraz kwarantanna i musi zaznajomić się z nowym środowiskiem więc na imprezę gdzieś koło czerwca lipca pójdę:).Już nie mogę się doczekać aż wyściskam moją kruszynkę :) Edytowane przez mirkamis

Reni ja dziś pucowałam moją...qrka wywaliłam taborecik młodego z domu bo na jego wysokości mam 2 rysy jak przysuwa... dałam taką podstawkę z ikea plastikową do wc....

no i w szufladzie gdzie gary... tzn nad nią odprysknięcia....ehhh no ale ja nie WFM:lol2:

w każdym bądź razie dom odgruzowany prawie cały już

Przy okazji tematu kuchni. Wplacilismy zaliczkę na meble kuchenne 10 tys podobno są juz gotowe tyle tylko ze facet chce żebyśmy wpłacili pozostała kasę przed montażem.:sick:Czy to normalna procedura??? Z góry zapowiada ze montaż moze nastąpić dopiero pod koniec kwietnia a bliżej maja.Czy tez tak mialyscie ze najpierw trzebabylo wpłacić resztę kasy a dopiero montaż? :mad:

Przy okazji tematu kuchni. Wplacilismy zaliczkę na meble kuchenne 10 tys podobno są juz gotowe tyle tylko ze facet chce żebyśmy wpłacili pozostała kasę przed montażem.:sick:Czy to normalna procedura??? Z góry zapowiada ze montaż moze nastąpić dopiero pod koniec kwietnia a bliżej maja.Czy tez tak mialyscie ze najpierw trzebabylo wpłacić resztę kasy a dopiero montaż? :mad:

:yes:

Jeśli chodzi o studio, to wszystkie tak robią. Jeśli o stolarza - nasz chciał pieniądze po robocie.

Reni, a ja wolałabym mieć szersze, bardziej kobiece biodra. Bo mam jak dziewczynka. Mąż się śmieje, że nasze dziecko ma większą dupkę ode mnie ;).