reni1980 31.03.2014 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ilonka jak zadaszenie, zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 31.03.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Dziendoberkowo! Powiedzcie dziewczyny ile sie teraz kasy daje na chrzciny? Nieuchronnie zbliża sie ten dzień a będę chrzestną i za cholerę nie wiem ile kasy szykować :confused:Idę z mężem i córka, syn z dziewczyna jeszcze myślą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 31.03.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Jak tu dzisiaj spokojnie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.03.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Dziendoberkowo! Powiedzcie dziewczyny ile sie teraz kasy daje na chrzciny? Nieuchronnie zbliża sie ten dzień a będę chrzestną i za cholerę nie wiem ile kasy szykować :confused:Idę z mężem i córka, syn z dziewczyna jeszcze myślą... przewaznie jest tak, ze chrzestna ubiera dziecko... ja tak nie chcialam u siebie wiec moje dziewczynki dostawaly kase.. zalezy ile mozesz Ty przeznaczyc na to... za zebrane pieniazki chcialam kupic zloty lancuszek jeszcze nie kupilam:rolleyes: ale kupie! u mnie bylo po 200, 300zl od chrzestnych przy komunii idzie znacznie wiecej a wesele... chyba padne jak bede musiala sama cos chrzesniakowi dac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 31.03.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Rodzice sami ubierają ja kupuje tylko szatke.Myslalam dać 500 zł wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 31.03.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 My dajemy 500:) No i chrzestna kupuje białą szatkę a chrzestny swieczkę tak słyszałam .Moja siostra sama sobie kupowała i ja młodej też sama,ale wiem że u niektórych chrzestny kupuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 31.03.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Tez dam 500. Rozumiem żeby robili przyjęcie w lokalu to czulabym sie zobowiązana dać wiecej ma być skromnie tylko obiad w domu wiec myśle ze tyle wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 31.03.2014 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 (edytowane) Moja juz po chrzcinach ale bez udziału chrzestnych teraz czekam na powtórkę i wtedy dostanie prezent ,teraz ciocia nakupiła ciuszków bo w tym tygodniu wychodzi ze szpitala:wave::wave:.Teraz kwarantanna i musi zaznajomić się z nowym środowiskiem więc na imprezę gdzieś koło czerwca lipca pójdę.Już nie mogę się doczekać aż wyściskam moją kruszynkę Edytowane 31 Marca 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 31.03.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ilonka jak zadaszenie, zrobione? Jeszcze nie, ale robi się, robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 31.03.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ilonka widziałam zdjęcia w krótkich włosach - moim zdaniem wielki PLUS - przypominasz mi teraz Felicjańską w krótkich ciemnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 31.03.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ilonka widziałam zdjęcia w krótkich włosach - moim zdaniem wielki PLUS - przypominasz mi teraz Felicjańską w krótkich ciemnych Tylko nie Felicjańską! To jeszcze nie jest obcięcie, które lubię, ale też lepiej się czuję w krótkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 31.03.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 chciałam pozytywnie a tak szczerze to 1wsza Twoja fota i miałam skojarzenie z nią - gdzieś ona ma podobne ujęcie na jakimś "kozaczku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.03.2014 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Kurde Ilona ale masz dupcie w tych czarnych getrach, No boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 31.03.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 [ATTACH=CONFIG]251813[/ATTACH] Migotko dla ciebie uchwyt Reni dziękuję Ci serdecznie. A pisałaś gdzieś skąd były Twoje meble kuchenne? Jesteś zadowolona po takim okresie użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.03.2014 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ja mam kuchnie WFM, nie mam żadnych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 31.03.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Reni ja dziś pucowałam moją...qrka wywaliłam taborecik młodego z domu bo na jego wysokości mam 2 rysy jak przysuwa... dałam taką podstawkę z ikea plastikową do wc....no i w szufladzie gdzie gary... tzn nad nią odprysknięcia....ehhh no ale ja nie WFM:lol2: w każdym bądź razie dom odgruzowany prawie cały już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.03.2014 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Magda ja tez mam rysy i jedna wielka, syn otworzył jeden front niezamykajac wcześniejszej szuflady:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 31.03.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 podobno można zanieść do lakierowania jak samochód...ale wiesz co mnie dobiło nie rysy w kuchni... ale fiordy po 2 latach wyglądają przy dziecku okropnie.............+ ta pianka zdrapana przeze mnie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 31.03.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Przy okazji tematu kuchni. Wplacilismy zaliczkę na meble kuchenne 10 tys podobno są juz gotowe tyle tylko ze facet chce żebyśmy wpłacili pozostała kasę przed montażem.:sick:Czy to normalna procedura??? Z góry zapowiada ze montaż moze nastąpić dopiero pod koniec kwietnia a bliżej maja.Czy tez tak mialyscie ze najpierw trzebabylo wpłacić resztę kasy a dopiero montaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 31.03.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Przy okazji tematu kuchni. Wplacilismy zaliczkę na meble kuchenne 10 tys podobno są juz gotowe tyle tylko ze facet chce żebyśmy wpłacili pozostała kasę przed montażem.:sick:Czy to normalna procedura??? Z góry zapowiada ze montaż moze nastąpić dopiero pod koniec kwietnia a bliżej maja.Czy tez tak mialyscie ze najpierw trzebabylo wpłacić resztę kasy a dopiero montaż? Jeśli chodzi o studio, to wszystkie tak robią. Jeśli o stolarza - nasz chciał pieniądze po robocie. Reni, a ja wolałabym mieć szersze, bardziej kobiece biodra. Bo mam jak dziewczynka. Mąż się śmieje, że nasze dziecko ma większą dupkę ode mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts