mirkamis 01.04.2014 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Hello!!!! Jeżeli chodzi o prezenty na chrzest ,urodziny itp. my mamy umowę wewnątrz rodzinna . Fajna ja tak wpłaciłam ,fakt nie za kuchnię ale do teraz kasy na oczy nie widziałam i materiału tez nie .Od tego czasu kategorycznie mówię ,że płacę po . Można kuchnie lakierować jak się zadrapie ,ja niestety lakierowanej nie mam bo kasy brakło ale w temacie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Cześć ale mi się nie chciało wstawać dziś - masakra:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.04.2014 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Magda mój m po 2 miesiącach wrócił dziś do pracy ,jeszcze dzisiaj miał luz bo wstawał o 7 i już ledwo kumał co wkoło sie dzieje a od jutra pobudka o 4.50- będę mieć ciężki tydzień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Czesc.. ja wstalam po 2 drzemkach zawsze tak budzik ustawiam, dla oszukania samej siebie u mnie domowy szpital...obie panny sie zarazily ode mnie i polegly..buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 qrka ja to się dziwie Wam - ok rozumiem dzieci do przedszkola..ale ja bym je zaprowadzała na 10:lol2: gdzie tam pobudka o 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Madzia ja musze o 7 wstac zeby o 8 Starsza byla gotowa do szkoly... nie mam wyjscia..a ze jade ja zawiezc, to przy okazji odwoze mlodsza... na godz 9:30 dziecko musi byc najpozniej przyprowadzone...w kazdym przedszkolu tak jest u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.04.2014 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 o dziiiizessss Mirela! dawno ciebie nie widzialam czeeesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.04.2014 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Miałam wczoraj urlop (byłam z So w poradni wady postawy). I orałam cięzko na ogrodzie . I dzisiaj tez krócej - przyjezdza pan po pralkę (cieknie mi). A mówiłam, ze płyta indukcyjna zepsuła się drugi raz i nie chce się naprawić ? Teź pójdzie do naprawy... ale nie wiem, czy opłaca się naprawiać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.04.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Magda ja nie umiem spac do 8 nawet po imprezie obudzę się po 7 taki ciężki typ.Młoda musi być do 9 w przedszkolu a ,że w domu śniadanie nie chce jadać to ją zapisałam od śniadanka czyli na 8.30 musi być.Dzisiaj pojechałyśmy na rowerach i młoda wzbudza sensacje bo jeździ bez 4 kółek na większym rowerze mamusie w szoku tatusiowie też .A ona jak 4,5 miała to już kółeczka boczne zrzuciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 podziwam bo ja kocham spać mój bez bocznych od zawsze - ale na biegowym uczony odkąd się nauczył chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.04.2014 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 no my biegowego nie miały Ja bym chciała spać a nie umiem i najgorsze ,że młoda ma to po mnie ledwo jasno na dworze to pobudka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Mirela nie zartuj z ta indukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Mirela może na gaz przejdziesz? szefowie kuchni gotują podobno wyłącznie na gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.04.2014 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Nie mam instalacji w domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 butla jest bez chociaż nie wiem jak to jest mieć takie coś w kuchni - ja bym się bała chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.04.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Jak mi kuchnie montowali to usłyszałam ,że najlepsze potrawy na gazie wychodzą.U nas we wsi gazu brak ludzie wybuchu się bali za to teraz maja butle z gazem pod piecem i wg nich to nie wybuchnie:lol2::lol2: Kolejny absurd to równo z moim domem kończy się asfalt i na reszcie też nie chcą położyć bo auta będą szybko jeździć i się kurzyć będzie ,teraz się nie kurzy z tego co tam wysypane :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 ehh nie piszcie o kuchni bo ja mam metlik w glowie... jeszcze 12 dni i wyjazd do PL... do tego czasu musze juz wiedziec co i jak chce... :bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 podobno te butle są bardzo bezpieczne i w sumie mało się słyszy o ich awariach - moja teściowa ma i niestety śmierdzi gazem taki mam wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.04.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 jak się człowiek przyzwyczai na indukcji to cięzko zmienić na gazową . Mam ją idealnie wyczutą, wiem co na ile nastawiać. Mogę So albo P. poprosić, żeby mi przykręcili np. na 2. A na gazie ? Jak człek nie podejdzie i sam nie zmieni to klapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts