Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hello!!!!

Jeżeli chodzi o prezenty na chrzest ,urodziny itp. my mamy umowę wewnątrz rodzinna :D .

Fajna ja tak wpłaciłam ,fakt nie za kuchnię ale do teraz kasy na oczy nie widziałam i materiału tez nie .Od tego czasu kategorycznie mówię ,że płacę po .

Można kuchnie lakierować jak się zadrapie ,ja niestety lakierowanej nie mam bo kasy brakło ale w temacie jestem :D

Miałam wczoraj urlop (byłam z So w poradni wady postawy). I orałam cięzko na ogrodzie :).

I dzisiaj tez krócej - przyjezdza pan po pralkę (cieknie mi).

A mówiłam, ze płyta indukcyjna zepsuła się drugi raz i nie chce się naprawić ? Teź pójdzie do naprawy... ale nie wiem, czy opłaca się naprawiać :(.

Magda ja nie umiem spac do 8 nawet po imprezie obudzę się po 7 taki ciężki typ.Młoda musi być do 9 w przedszkolu a ,że w domu śniadanie nie chce jadać to ją zapisałam od śniadanka czyli na 8.30 musi być:).Dzisiaj pojechałyśmy na rowerach i młoda wzbudza sensacje bo jeździ bez 4 kółek na większym rowerze :) mamusie w szoku tatusiowie też :D.A ona jak 4,5 miała to już kółeczka boczne zrzuciała :D

Jak mi kuchnie montowali to usłyszałam ,że najlepsze potrawy na gazie wychodzą.U nas we wsi gazu brak ludzie wybuchu się bali za to teraz maja butle z gazem pod piecem i wg nich to nie wybuchnie:lol2::lol2::lol2:

Kolejny absurd to równo z moim domem kończy się asfalt i na reszcie też nie chcą położyć bo auta będą szybko jeździć i się kurzyć będzie ,teraz się nie kurzy z tego co tam wysypane :lol2::lol2: