Mmelisa 01.04.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 podobno te butle są bardzo bezpieczne i w sumie mało się słyszy o ich awariach - moja teściowa ma i niestety śmierdzi gazem taki mam wrażenie moze zle uszczelke podkladaja dlatego sie gaz ulatnia u mnie w rodzinie wszyscy na butli z gazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.04.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ja indukcji nie mam tylko ceramiczną i niż z gazu przestawiłam się na nią to dużo razy w domu wietrzyłam :lol2: ,garnki też musiałam szorować parę razy:). Magda widziałaś dzieło Yokasty:)???? Od mojego m też wszyscy na butli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 widziałam ale zamówiłam u sąsiadki w cukierni na niedzielę Wielkanocną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.04.2014 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Kupiłam ekobordy na 20 metrową rabatę :http://img11.tablica.pl/images_tablicapl/116918777_2_644x461_geoborder-obrzeze-ogrodowe-eko-bord-palisada-kraweznik-bialystok-dodaj-zdjecia.jpgi hortki:http://www.miododajne.pl/Allegro/HORTENSJA%20BUKIETOWA%20LIMELIGHT%20Hydrangea%20paniculata%20Limelight%206.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 teraz jakieś menu potrzebuję - tzn. ze 2 sałatki jak znacie - nie majonezowe Mirela ile m? 9.90 zł? po tyle u mnie ma w ogrodniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.04.2014 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ja indukcji nie mam tylko ceramiczną i niż z gazu przestawiłam się na nią to dużo razy w domu wietrzyłam :lol2: ,garnki też musiałam szorować parę razy:). Magda widziałaś dzieło Yokasty:)???? Od mojego m też wszyscy na butli bo to minus ceramicznej. My z P. jak tylko zaczęlismy gotować na indukcji to od razu pokochaliśmy ją . Nawet So. potrafi sama sobie owsiankę na niej zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.04.2014 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 My też ekobordy musimy dokupić ,ale to jak płot będzie wymurowany.Musze tuje od trawnika oddzielić i czymś wysypać wkoło. Ja na niemajonezowe sałatki też się piszę. Jedną może od sis zrobię miała z cukinią ,papryka i ogórkiem - pycha .Ale jeszcze jakieś mięsa muszę wymyślić i przekąski:( u nas urodziny to zawsze wielka feta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.04.2014 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 MAgda zalezy od wysokości i od tego, czy sa w komplecie szpilki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.04.2014 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 moja za 8,79 ale 60 cm wysoka. I bez szpilek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 bez Mirela nie wiem jaka wysokość - miał w tej samej cenie 2 rodzaje. ja mam thuje od trawnika krawęznikami betonowymi ale nisko zakopane są - mam nadzieję, ze będzie "na wieki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 bo to minus ceramicznej. My z P. jak tylko zaczęlismy gotować na indukcji to od razu pokochaliśmy ją . Nawet So. potrafi sama sobie owsiankę na niej zrobić. dokladnie... ceramiczna jest niestety gorsza od indukcyjnej... jak sobie pomysle jak moja mloda stenela przy ceramicznej...to mnie ciary przeszywaja.... o maly wlos a dramat na cale zycie by byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.04.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ja spadam sie [poruszać ,jak siostra pośle mi przepis to opublikuje :)Na zakąski mi proponowała zrobić ogórki z pastą z awokado - z kuchni lidla wg niej pyszne i wiosenne:) Ja zmuszona byłam do ceramicznej następna będzie indukcja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Mirka to czekam na przepisy - ale właśnie lekkie i wiosenne:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.04.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Siostra to mistrzyni kuchni więc ja pomęczę .Dała mi 3 książki i mam z nich coś zrobić ale jakoś nie umiem nic wybrać a czasu mam już niewiele . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 na kiedy robisz?bo ja w sumie w Wielkanoc miałam zacząć od obiadu ale sobie daruję - niech każdy zje swój w domu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.04.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ja przetestuje przed tobą ,imprezę robię 12 urodzimy mam szybciej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 na kiedy robisz? bo ja w sumie w Wielkanoc miałam zacząć od obiadu ale sobie daruję - niech każdy zje swój w domu:lol2: no to ty goscinna najedzonych chce przyjac i czestowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.04.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 U mnie jak się na urodziny idzie to nikt w tym dniu obiadu nie gotuje:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 bo obiad każdy ma w niedzielę o 13 a impreza o 16 U mnie jak się na urodziny idzie to nikt w tym dniu obiadu nie gotujehttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif u mnie CI co mają dzieci mają zupę hahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 to beda glodni..zrobia zurek i bedzie ich ssac... ojj szykuj kochana jedzonko a nie dipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts