yokasta 01.04.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 U nas na roczek najlepszy konik na biegunach i duplo . Na rowerek biegowy myślę, że jeszcze trochę czasu, jak zacznie chodzić. Ilona, młody teraz mi wstaje o 10, idzie spać o 21 i w dzień śpi 2-3h, na spacerze nie ma bata, nie zaśnie. Też je z nami obiad, jeśli go akurat mamy ale nie chce dużych kawałków podczas ząbkowania. Mirela, fajne dyskretne obrzeże . Reni, ja mam z przodu malutki trawniczek i robię go ręcznie ale w pizdu roboty z nim . W zeszłym roku nowa trawa przykryła to co nie wygrabiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.04.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 jjana - takie profesjonalne to zbierają dokłądnie. Pokażę Wam jak wygladał trawnik po.... http://images33.fotosik.pl/665/ca50b0a16daedb39med.jpg a tak po 3 tygodniach: http://images48.fotosik.pl/722/03e4d8e581a10e5emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.04.2014 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 qrwa dzięki za info bo ja bym się zajebała:lol2::lol2::lol2: z tym grabieniem mirela a ile płacisz za tę usługę, ja narazie dbam z przodu działki, jestem to w stanie zrobić małym sprzetem ale jak dojdzie tył to chyba będę tak jak ty brac ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.04.2014 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 mirela masz nawadnianie? jak sobie radzisz z podlewaniem, masz studnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.04.2014 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 mirelka kochaniutka co cię pokusiło o ten pomarańcz na elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.04.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 nie mam. Nie podlewam. Nie koszę za nisko, wtedy trawa jest chroniona. Nigdy nie podlewałam, ale ja mam raczej wilgotne tereny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.04.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 podobał mi sie z szarym... kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.04.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Mają niedaleko, to nie liczą jak za zboże....choć i tak to kupa kasy. Za 15 arów wzięli coś koło 300-400 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Reni u mnie studni nie ma, woda wiesz ile kosztuje - ale mam z 2 takie zbiorniki po 1000 l każdy pod domem i deszczówkę zbiera [ATTACH=CONFIG]252261[/ATTACH] na nasze metry starczy jak jest mega susza - przy czym ja mam rozpierdziel na działce wiec je wkopaliśmy w ziemię i nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.04.2014 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 mirela juz dzwoniłam do faceta, wszystko wiem, jak bedę mieć całą działkę w trawie to przyjedzie bo teraz dla tego co mam na przodzie się nie opłaca, ale dzieki wielkie za namiar, ja myślałam, ze ty sama i te grabie i całą niedzielę sie zastanawiałam jak ty dajesz radę magda też mam taki pojemnik, własnie kupiłam ale chyba mi wystarczy tylko na rośliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.04.2014 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 ale jak go zakopałaś skoro on od dołu ma kranik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) to daj dwa - masz dużo powierzchnię dachu - przy czym moje prawie pełne po zimie - więc jak tylko zrobią mury będzie co podlewać jak coś zasadzę na reszcie. a widzisz ja mam taki otwierany u góry bez kranu na dole/ z boku - i są zakopane pod rynną - do tego idzie rura z przykrywką - wkładam pompę podpinam węza i podlewam - fakt, ze liche ciśnienie ale wystarczające na podlanie - za małe jednak do tego co się kręci i samo podlewa. Obawiam się tylko co będzie jakby pękły - zaleje piwnicę...ale to ileś tam lat na to jest gwarancji zanim je trafi - wtedy rynnę wypniemy i dam do studzienki - ...tzn to mówił mój mąż hahah ja się nie znam Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.04.2014 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 podobał mi sie z szarym... kiedyś hmm ale się nie obraźiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.04.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Dzień doberek reniczy dobrze pamietam polecalas kiedyś olej do tarasu? Dzisiaj u mnie akcja taras- najpierw potraktuje karcherem a pózniej chce zaolejowac tylko nie bardzo wiem czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.04.2014 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 magda ja mój pojemnik podpięłam pod rynnę pod wiatą, dwa już będą staszyć, chcę studnię kopać, u mnie susza jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.04.2014 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Dzień doberek reniczy dobrze pamietam polecalas kiedyś olej do tarasu? Dzisiaj u mnie akcja taras- najpierw potraktuje karcherem a pózniej chce zaolejowac tylko nie bardzo wiem czym? fajna ja kupuję ilej z tikurrili, barwiony na teak, 5 l - 200 zł, drogi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.04.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 A czy meble ogrodowe tez można nim potraktować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.04.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) U nas na roczek najlepszy konik na biegunach i duplo . Na rowerek biegowy myślę, że jeszcze trochę czasu, jak zacznie chodzić. Ilona, młody teraz mi wstaje o 10, idzie spać o 21 i w dzień śpi 2-3h, na spacerze nie ma bata, nie zaśnie. Też je z nami obiad, jeśli go akurat mamy ale nie chce dużych kawałków podczas ząbkowania. Mirela, fajne dyskretne obrzeże . Reni, ja mam z przodu malutki trawniczek i robię go ręcznie ale w pizdu roboty z nim . W zeszłym roku nowa trawa przykryła to co nie wygrabiłam. Mój też dostał konika na roczek (od nas, mieliśmy ten bon z Ikei), ale się boi. Klocków ma całe kartony. A rodzina chce się wykazać. Na dwa latka już nie będzie takiej chęci, więc niech kupują teraz, czemu nie? Ja zabawek mam cały pokój po dzieciakach brata, w sumie jak jestem w Smyku, to nie ma na półce zabawki, której młody nie ma w swoim pokoju . Czasami razy dziesięć (rodzina kupiła sorter, który młody ma po starszym kuzynostwie. Sorterów mam więc z pięć. Wież, na które zatyka się te obręcze trzy. Z dziesięć stolików edukacyjnych. Wiem - masakra. Nienawidzę, jak ktoś przynosi kolejną zabawkę dla młodego). To super śpi. Mój dotychczas szedł spać o 22, ale miał drzemkę lub dwie w dzień (łącznie 3-4 godziny. Teraz za to idzie spać po 20/przed 21, ale prawie nie śpi w dzień (maks godzinka). Wstaje 7-8. My po wertykulacji niczego nie grabimy . Maszyna zbiera (jak kosiarka, trzeba wysypywać z kosza), ale też psuje się co dwa lata (używana w trzech ogrodach), więc może faktycznie lepiej kogoś wołać do tej roboty . Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 magda ja mój pojemnik podpięłam pod rynnę pod wiatą, dwa już będą staszyć, chcę studnię kopać, u mnie susza jak cholera ja mam działkę "z górki" więc spływa nijako wszystko przez naszą - no i od południa nie mam jeszcze nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.04.2014 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 pewno można ale ja do mebli kupuję bezbarwny i też do teku, bo takie mam meble to zalezy czy olej kupisz barwiony i z czego masz taras, ja mam modrzew i chciałam odcień brązu, teraz jest już ciemny i chyba od nastepnego razu tylko używać bezbarwnego, albo na przemian, na lato kolor na zimę bezbarwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts