Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mój też dostał konika na roczek (od nas, mieliśmy ten bon z Ikei), ale się boi.

Klocków ma całe kartony. A rodzina chce się wykazać. Na dwa latka już nie będzie takiej chęci, więc niech kupują teraz, czemu nie? Ja zabawek mam cały pokój po dzieciakach brata, w sumie jak jestem w Smyku, to nie ma na półce zabawki, której młody nie ma w swoim pokoju :bash:. Czasami razy dziesięć (rodzina kupiła sorter, który młody ma po starszym kuzynostwie. Sorterów mam więc z pięć. Wież, na które zatyka się te obręcze trzy. Z dziesięć stolików edukacyjnych. Wiem - masakra. Nienawidzę, jak ktoś przynosi kolejną zabawkę dla młodego).

U nas nie ma dużo zabawek :) klocki z Biedry zamieniliśmy na Duplo. Konika kupiliśmy normalnego tylko rżącego i śpiewającego :rotfl: rusza paszczą i macha ogonem, Antek za nim przepada :D. Ten łoś z Ikei jest ładny tylko mi się niewygodny wydawał, ale nie wiem jaki jest, nie siadałam (na swoim też bo obciążenie ma do 50 kg :D).

Zabawek grających mamy 3, w tym krzesełko FP, same podstawy. Na roczek też nie chcieliśmy zabawek, raczej ubrania, kasę i ksiazki młody dostał, a zabawki mamy od urodzenia ustalone że kupujemy młodemu tylko my :D bardzo to sobie chwalę. Fajne lego, ale to malutkie do połknięcia mamy po sobie jeszcze :D.

Teraz będziemy kupować parasolkę i przyczepę do roweru, rowerek biegowy na pewno też bo to super sprawa.

m.a.s.a.k.r.a.

niech on po górach chodzi sam... bo ja jeszcze zlecę ;)

Jjana pomysl extra - tylko mój jest taki, ze 1 dzień pomoczy dupkę i mu się nudzi... no chyba, że gdzieś w górach.

Pamiętam wyjazd zanim młodego nie było - do Bukowiny - hotel standard wiadomo b.dobry... ja tu się naszykowałam na leżenie, SPA i inne... a ten mnie budzi na śniadanie po 7 i mówi, że po idziemy -dolina 5 stawów... moja mina bezcenna....

Edytowane przez Magda_lena85