jjana 01.04.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Mirela,mój trawnik po wertykulacji wyglądał tak samo. Gdy mąż robił to pierwszy raz, kazałam mu przestać, bo bałam się, że nic nie zostanie. W zeszłym roku trawnik miałam rewelacyjny. W tym znów suche plamy. I nie wiem od czego. Już raz nawoziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.04.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 My mamy firmy ALKO i efekt po dokładnie takie jak na zdjęciu,teraz mamy już piękny dywanik. Studnia to cudo rzecz u nas głębinowa ale z tego co się orientuję nie u każdego da się zrobić.Ja jest susza to sąsiadom wodę daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.04.2014 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 jjana i masz ten z lidla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.04.2014 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ilona dawaj foty zadaszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.04.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ja chce podjąć wyzwanie i założyć mini ogródek warzywny w tym roku.No moze ogródek to za dużo powiedziane ale...chociaż troche warzywek zasadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 ehh Wy o trawnikach mój ma 30stkę w tym roku i dumam nad prezentem.... plany rozrodcze raczej go nie zadowalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.04.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Fajna, posiać, posiać, nie zasadzić :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.04.2014 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 a ta ksiażeczka czekowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 tak tak książeczka będzie na bank qrka ale on jeszcze Młody :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.04.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Jak posiać? Przecież warzywka sie sadzi.Kupuje sie takie malutkie gotowe rzodkieweczki pomidory itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 01.04.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Magda porwij na weekend. Tylko dosłownie porwij Reni mam z Lidla. Tylko on słabo zbiera i ja potem grabiami. Wyczesuje super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.04.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Mój też dostał konika na roczek (od nas, mieliśmy ten bon z Ikei), ale się boi. Klocków ma całe kartony. A rodzina chce się wykazać. Na dwa latka już nie będzie takiej chęci, więc niech kupują teraz, czemu nie? Ja zabawek mam cały pokój po dzieciakach brata, w sumie jak jestem w Smyku, to nie ma na półce zabawki, której młody nie ma w swoim pokoju . Czasami razy dziesięć (rodzina kupiła sorter, który młody ma po starszym kuzynostwie. Sorterów mam więc z pięć. Wież, na które zatyka się te obręcze trzy. Z dziesięć stolików edukacyjnych. Wiem - masakra. Nienawidzę, jak ktoś przynosi kolejną zabawkę dla młodego). U nas nie ma dużo zabawek klocki z Biedry zamieniliśmy na Duplo. Konika kupiliśmy normalnego tylko rżącego i śpiewającego rusza paszczą i macha ogonem, Antek za nim przepada . Ten łoś z Ikei jest ładny tylko mi się niewygodny wydawał, ale nie wiem jaki jest, nie siadałam (na swoim też bo obciążenie ma do 50 kg ). Zabawek grających mamy 3, w tym krzesełko FP, same podstawy. Na roczek też nie chcieliśmy zabawek, raczej ubrania, kasę i ksiazki młody dostał, a zabawki mamy od urodzenia ustalone że kupujemy młodemu tylko my bardzo to sobie chwalę. Fajne lego, ale to malutkie do połknięcia mamy po sobie jeszcze . Teraz będziemy kupować parasolkę i przyczepę do roweru, rowerek biegowy na pewno też bo to super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 i pomęcz się w drodze na Kasprowy albo inny szczyt - ku jego zadowoleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.04.2014 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 no Magda czego sie nie robi dla ukochanego:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.04.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Jak posiać? Przecież warzywka sie sadzi.Kupuje sie takie malutkie gotowe rzodkieweczki pomidory itp... pomidory, paprykę można kupić flance, ale rzodkiewkę, marchew, buraki się sieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 01.04.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 To męcz jak chcesz Ja swojego mężą porwałam na 40-stkę. Myślał, że jedzie malować do teściowej, a wylądował w luksusowym hotelu w Kazimierzu. Sam się spakował na malowanie, a ja miałam drugą torbę, o której nie wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) m.a.s.a.k.r.a. niech on po górach chodzi sam... bo ja jeszcze zlecę Jjana pomysl extra - tylko mój jest taki, ze 1 dzień pomoczy dupkę i mu się nudzi... no chyba, że gdzieś w górach. Pamiętam wyjazd zanim młodego nie było - do Bukowiny - hotel standard wiadomo b.dobry... ja tu się naszykowałam na leżenie, SPA i inne... a ten mnie budzi na śniadanie po 7 i mówi, że po idziemy -dolina 5 stawów... moja mina bezcenna.... Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.04.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ja mojemu w zeszłym roku na 40 zorganizowałam imprezę niespodziankę dla wszystkich znajomych- był dj balety zawody strzeleckie i cała masa innych rzeczy.Ogolnie zabawa Extra sie udała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.04.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 pomidory, paprykę można kupić flance, ale rzodkiewkę, marchew, buraki się sieje To ja zostanę przy tych flancach jednak.:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.04.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Magda a Ty masz plany rozrodcze na ten rok??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts