Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Super, nie mogę się doczekać :) Ja też powoli zaczęłam działać w kierunku świątecznych dekoracji, na razie limonkowe bombki leżą w szklanych wazonach to tu, to tam :)

Ilonka a czarne kupione? ja kupiłam i muszę powiedzieć, że pięknie na choince wyglądają i wbrew pozorom wcale nie rzucają się mocno w oczy, przez miniony weekend w ikei były ozdoby 50% taniej, w katowicach wymiotło prawie wszystko, trafiłam na ostatki w niedzielę wieczorem

Na czarne się nie odważyłam, bo wszyscy w rodzinie dziwnie patrzyli, jak tylko o tym wspomniałam :( My nie spędzamy świąt w domu, dlatego dekoracje jak co roku będą raczej symboliczne :yes: Za to pakuję już całej rodzinie prezenty, uwielbiam to, zapakowałam nawet prezent dla mnie :lol2: (oczywiście nie zaglądałam do pudełka, chociaż podejrzewam, co dostanę, bo od kilku dni głośno komunikuję swoje potrzeby), bo zawsze mnie szlag jasny trafiał, że inni te wstążeczki odwijają, kolejną warstwę papieru usuwają, jakieś gałązki, kwiatki, listki, koronki, a ja jak zwykle mam reklamówkę zaklejoną na górze taśmą klejącą :wtf:

dziewczyny zdjęc nie będzie, mój aparat na dobre sie zepsuł

Marta mój wianek mieszkał ze mną jeszcze w mieszkaniu wiec nawet nie pamiętam gdzie go kupilam ale piękne widzialam w tk maxie i chyba się skuszę bo mój mały mi się jakoś wydaje jak go wiedzę kiedy podeżdżam pod dom

Reni, wróciłam dzisiaj do domu, a tu tak niespodzianka :jawdrop:

Dziękuję bardzo :hug:

Ozdoby przepiękne, idealnie trafiłaś z czasem, bo właśnie dzisiaj miałam w planach porozwieszać pierwsze świąteczne gwiazdki w oknach :). Te, które wykonałam (z papieru :roll:) wypadły blado przy cacuszkach od Ciebie :yes: