fajna kobieta 01.04.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Niestety taki problem mam z moim przyszłym chrześniakiem....dwa razy go miałam na rękach! Coś w nim jest takiego ze sie go brzydzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 01.04.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 mirella skosiłam trawę na najniższym poziomie, wygrabiłam suchą trawę ale jej jeszcze w cholerę, dalej grabić, czy nowa trawka ją przykryje? Reni mi się odcicki na rękach porobiły a trawy suchej nadal pełno W następnym roku może zainwestuje w wertykulator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 fajna...ja tez tak mam ..chociaz lubie dzieci bardzo..ale nie kazde da sie lubic mowi sie trudno... jestes chrzestna z przymusu wiec kochaj dzieciatko... no coz ono tobie zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.04.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Wiem wiem....moze patrzę przez pryzmat jego ojca- niecierpie faceta.:mad:A on jest skóra zdarta z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 aaaaa to musisz brudzia z szanownym tatusiem wypic i bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.04.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Reni mi się odcicki na rękach porobiły a trawy suchej nadal pełno W następnym roku może zainwestuje w wertykulator U mnie jutro wertykulacja!!! :wave:Będzie sie działo...Dzisiaj karcherowanie tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Wiem wiem....moze patrzę przez pryzmat jego ojca- niecierpie faceta.:mad:A on jest skóra zdarta z niego. no właśnie coś w tym jest - bo ja patrzę na mała przez pryzmat bratowej dziwna dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 :cry::cry::cry: jak ja wam zazdroszcze :cry::cry::cry: ja nawet nie wiem jak moja dzialka wyglada... ostatnio fotke mi przyslano w padzierniku o ile dobrze pamietam.... a rodzinka mojego meza jezdzi codziennie przez nasza miejscowosc kilka razy!! no brak czasu by podjechac i cyknac fote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.04.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Mmel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 i coz mam z nimi zrobic?? bo jak niby sa taaaacy zajeci...a kase wysle im jak potrzebuja, to odbieraja ja zaraz po 10minutach wiem bo sms otrzymuje od firmy... STOP na kase juz zrobilam a fotek dalej niet...wiec dalam na luz sama sobie nacykam teraz jak bede... aaa i sobie na tarasie posiedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.04.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Mmel...no jak to z rodzinka! Juz wiem coś o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.04.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Stop na kasę ? Ty ich utrzymujesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 01.04.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Reni czy ja dobrze widzę na fotce, że ty masz szare korpusy szafek? Czy tylko zdjęcie tak przekłamuje?Muszę poszukać u siebie przedstawiciela WFM i poprosić o ofertę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.04.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Jak posiać? Przecież warzywka sie sadzi.Kupuje sie takie malutkie gotowe rzodkieweczki pomidory itp... Ja tam sadzę. Biorę szczypior, miętę, bazylię i inne tymianki, i sadzę. Jak sieję, to nic z tego nie rośnie w mojej ziemi . Reni, jeszcze nie ma zadaszenia . Trzeba zeszlifować, zaolejować, kilka śrub wkręcić, od nowa założyć oświetlenie, zamówić tkaninę... Ech, kupa roboty jednym słowem. Jezu, yokasta, jak ja bym chciała sama zabawki kupować. Ale jest tak, że nie kupię do 18. roku życia . Magda, Dolina Pięciu Stawów to najpiękniejsze miejsce na ziemi! Co ja bym dała, żeby tam być. Co roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 czytałyście kiedyś w pracy ...książkę? ale nie nt przygód bolka i lolka tylko np lolek i tola? :lol2: koleżanka od rana czytała i właśnie mi wysłała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 nie nigdy nie mialam czasu w pracy na czytanie i inne sprawy typu wejscie i napisanie smsa:sick: dopiero jak wybila godzina 0 czyli przerwa na lunch to wtedy jadlam i przegladalam, albo pisalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) aaa no to ja czytam dziś pomiędzy "standardami" chcesz? Twoja tematyka :lol2::lol2::lol2: Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.04.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Miałam kumpele w pracy która robiła sobie przerwę na wsmarowanie kremu na cellulitis w dupsko.:rotfl:Ksiazek niestety nie czytała....a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.04.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ja większość zasiałam w domu w pojemniczkach. Wszystko wykiełkowało. Potem trzeba zahartować i po 15 maja do ziemi. Tylko groch, marchewkę, czosnek i zieloną pietruszkę zasiałam bezpośrednio w ziemi.Jak się kupuje gotowe sadzonki, to przewaznie nie wie sie nic na temat rodzaju danej rośłinki (np jaka cukinia, czy można mrozić itd). Dlatego wolę sama kupić nasionka dobrane do moich potrzeb. Poza tym, np marchewkę wysiewam co kilka tygodni, żeby cały rok była. Podobnie sałatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 chce aleee ja potrzebuje kurcze najpierw ogarnac temat kuchni :cry::cry: wertuje, wgapiam sie w obrazki jak ciele w namalowane wrota i nic...wiem ze juz wiem coraz mniej a niby koncepcja jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts