Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

miało byś stresy mnie obudziły,ja powoli mam nerwicę , u m w pracy nieciekawie ,rodzinnie tez było nerwowo i chyba mi sie to wszystko udziela.

Ja mam problem co kupić :( oprócz Pauli doszło 2 urwisów z czego jeden ma wszystko a drugi to moja chrześniaczka która tez ma prawie wszystko :D.Czym się bawią chłopcy co mają ponad rok???

Jeszcze jedno mam pytanie:)

Jestem zaproszona na dzień otwarty do takiego większego salonu kosmetycznego w nazwie maja Spa :) .Maja byc jakieś pokazy ,wykłady i zabiegi w co sie ubrać??Pasuje w jeansach ?? Pytałam kosmetyczki powiedziała ,że szpilki nie wymagane :).Na zabieg umówiła mnie przed ta imprezą ,wracam do domu i później idę drugi raz.

Nasz ,dużo sam się bawi non stop coś buduje,sortuje itp. :) piłeczki tez uwielbia .Teraz już sam śpi w swoim pokoju :) musiał zwolnic miejsce siostrze - ciekawe jak zareaguje jak ją przywiozą :D :D

Tez nie wiem czy to nie kolejna plotka

Mój tylko zabawy ruchowe. Zerowe zainteresowanie klockami, sorterami, stolikami edukacyjnymi. Od zawsze ma w nosie zabawki. Największa porażka to karuzelka nad łóżeczko, kosztowała mnie dwie stówy, a chyba ani razu nie wysłuchał nawet jednej muzyczki do końca (nie da się go utrzymać w łóżeczku jak nie śpi, a jak chce spać i jest zmęczony, to karuzelka go wnerwia).

LONDONKA zmywarkę mam simens , zadowolona jestem chociaż wiem ,ze są lepsze.Simens i bosch to to samo - skręca je ta sama firma.Jeżeli ktoś decyduje się na bosh to trzeba patrzeć do środka jak jest wszystko plasikowe to skręcali w Polsce jak metalowe to ma części z Niemiec i tam była skręcana.

Ilonka moja tez się nie bawiła i nie bawi zabawkami ,jedynie klocki ja ciekawią .Od 4 roku w lato non stop rolki i rower :D .W zimie gimnastyka:D.Jak sie urodziła to nawet jak spała noga ruszała - musi być w wiecznym ruchu :D

Edytowane przez mirkamis

U nas wkoło P-ny nie ma tygodnia bez włamania. W mojej wsi zdarzało się, ze obrabiali po kilka domów miesięcznie. W biały dzień, jak wszyscy w pracy. Wybierali te osłonięte np. tujami. Kradli np. złote pierścionki, laptopy, aparaty fot.

My mamy alarm i jesteśmy podpięci do soli secur. Bez włączenia alarmu do pracy nie wyjeżdzam.....