mirkamis 02.04.2014 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Kupujecie jakieś prezenty na święta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2014 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 nerwowego? cholercia ja mam ostatnio takie sny, że mogłabym spać po 15 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.04.2014 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 So chce lego friends, a P. chyba dostanie conwersy skórzane..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.04.2014 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 miało byś stresy mnie obudziły,ja powoli mam nerwicę , u m w pracy nieciekawie ,rodzinnie tez było nerwowo i chyba mi sie to wszystko udziela. Ja mam problem co kupić oprócz Pauli doszło 2 urwisów z czego jeden ma wszystko a drugi to moja chrześniaczka która tez ma prawie wszystko .Czym się bawią chłopcy co mają ponad rok??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.04.2014 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja kupię sobie zmywarke:p może macie jakieś modele do plecenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 sortery, duże pojazdy plastikowe np kopara - chociaż mój lubił po roku takie układanki - miał kilka zestawów na roczek i był Mistrz [ATTACH=CONFIG]252420[/ATTACH] Mirka a może coś na uspokojenie zacznij brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.04.2014 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Mirka NeoPersen Forte i dużo wody powinno przejśc jak nie to niestety po silniejsze leki do neurologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.04.2014 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 biorę :)poszukam na allegro tej układanki :0 Paulina miała z drewna Dzięki . A co tej małej gwieździe??Kurcze chrzestna się wykazać nie umie :/chyba kupię jej sukienki niech się stroi za młodu .Na oddziele pielęgniarki nazywają ja gwiazdą więc to chyba zoobowiązuje :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.04.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Na dodatek od soboty mnie sąsiadka stresuje bo po naszej wsi grasują jacyś złodzieje i wchodzą w nocy do domu ,ludzi usypiają i kradną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2014 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 ale, że czym usypiają? bo nie umiem sobie tego wyobrazić...ściemniają chyba Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.04.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Tez mi się wydaje ,że to juz plotka z tym usypianiem .Niby gazem ,ale to oni w maskach muszą wchodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2014 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Chyba bujda z usypianiem. Ale słyszałam takie historie, że wybierają sobie jakąś małą wieś/osiedle na obrzeżach i przez okno tarasowe wchodzą (jakąś dziurę robią w miejscu klamki). Ja spuszczam na noc rolety zewnętrzne, niech idą do sąsiada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.04.2014 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Jeszcze jedno mam pytanie:) Jestem zaproszona na dzień otwarty do takiego większego salonu kosmetycznego w nazwie maja Spa .Maja byc jakieś pokazy ,wykłady i zabiegi w co sie ubrać??Pasuje w jeansach ?? Pytałam kosmetyczki powiedziała ,że szpilki nie wymagane .Na zabieg umówiła mnie przed ta imprezą ,wracam do domu i później idę drugi raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2014 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Mirka, mój roczniak w ogóle się nie bawi zabawkami . Te sortery, itp. - nie chce, ma to gdzieś, ewentualnie rzuca klockami. Tylko kulki , ewentualnie kulanie, rzucanie piłeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.04.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 tu niby zamrażają zamki i wchodzą drzwiami rolety tez opuszczam ,teraz jeszcze zamykam na klucz drzwi z wiatrołapu na dom ,z piwnicy na dom i garażu:D.M ma zakaz na nocna zmianę iść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2014 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 tu niby zamrażają zamki i wchodzą drzwiami rolety tez opuszczam ,teraz jeszcze zamykam na klucz drzwi z wiatrołapu na dom ,z piwnicy na dom i garażu:D.M ma zakaz na nocna zmianę iść . Matko boska, a tak się da? Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.04.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Nasz ,dużo sam się bawi non stop coś buduje,sortuje itp. piłeczki tez uwielbia .Teraz już sam śpi w swoim pokoju musiał zwolnic miejsce siostrze - ciekawe jak zareaguje jak ją przywiozą :D Tez nie wiem czy to nie kolejna plotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Nasz ,dużo sam się bawi non stop coś buduje,sortuje itp. piłeczki tez uwielbia .Teraz już sam śpi w swoim pokoju musiał zwolnic miejsce siostrze - ciekawe jak zareaguje jak ją przywiozą :D Tez nie wiem czy to nie kolejna plotka Mój tylko zabawy ruchowe. Zerowe zainteresowanie klockami, sorterami, stolikami edukacyjnymi. Od zawsze ma w nosie zabawki. Największa porażka to karuzelka nad łóżeczko, kosztowała mnie dwie stówy, a chyba ani razu nie wysłuchał nawet jednej muzyczki do końca (nie da się go utrzymać w łóżeczku jak nie śpi, a jak chce spać i jest zmęczony, to karuzelka go wnerwia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.04.2014 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) LONDONKA zmywarkę mam simens , zadowolona jestem chociaż wiem ,ze są lepsze.Simens i bosch to to samo - skręca je ta sama firma.Jeżeli ktoś decyduje się na bosh to trzeba patrzeć do środka jak jest wszystko plasikowe to skręcali w Polsce jak metalowe to ma części z Niemiec i tam była skręcana. Ilonka moja tez się nie bawiła i nie bawi zabawkami ,jedynie klocki ja ciekawią .Od 4 roku w lato non stop rolki i rower .W zimie gimnastyka:D.Jak sie urodziła to nawet jak spała noga ruszała - musi być w wiecznym ruchu Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.04.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 U nas wkoło P-ny nie ma tygodnia bez włamania. W mojej wsi zdarzało się, ze obrabiali po kilka domów miesięcznie. W biały dzień, jak wszyscy w pracy. Wybierali te osłonięte np. tujami. Kradli np. złote pierścionki, laptopy, aparaty fot.My mamy alarm i jesteśmy podpięci do soli secur. Bez włączenia alarmu do pracy nie wyjeżdzam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts