Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

U nas wkoło P-ny nie ma tygodnia bez włamania. W mojej wsi zdarzało się, ze obrabiali po kilka domów miesięcznie. W biały dzień, jak wszyscy w pracy. Wybierali te osłonięte np. tujami. Kradli np. złote pierścionki, laptopy, aparaty fot.

My mamy alarm i jesteśmy podpięci do soli secur. Bez włączenia alarmu do pracy nie wyjeżdzam.....

Ja też pochodzę z takiej miejscowości, gdzie kradli na potęgę. Na granicy województwa. Wjeżdżali do innego województwa i szukaj wiatru w polu. Trzeba zawiadomić inną policję, czyli inna na miejscu zdarzeń, druga ma ścigać, nie wiedząc co, kogo i po co. Mała paranoja. Przez to złodzieje byli praktycznie nieuchwytni.

Hejka :D

Ja wczoraj tez z moim rozmawialam na temat Zajaczka ;)

Mowie ze teraz cala rodzinka bedzie czekala bo ciocia z wujkiem z hameryki przyjezdzaja.. i stanowczo powiedzialam, nic nie kupujemy nikomu! Niech w koncu oni cos kupia naszym dzieciaczkom :p

i tak tez zostalo :D

Londonka ja zakupilam sobie ostatnio zmywarke Siemens... zalezy ile chcesz na to kasy przeznaczyc ;)

Ja mam tę funkcje i nie używam :D wybieram krótszy czas :)

Ja trzy pierwsze noce ok a później to już różnie,ale czytam kryminały i inne krwawe książki to wyobraźnia świruje:D

o tak tak:lol2::lol2:

Ja się nastawiła na hotpointa:) mam od nich retro-piekarnik

Mam i nie narzekam :) Myje dobrze, tylko nieco głośna.

Reni ma biala kuchnie.. korpusy szare :D

http://img33.imageshack.us/img33/8544/p1030670g.jpg

Ładną masz tą kuchnię, super jest.

Dziewczyny ciężko się tu do Was wbić w dyskusję bo tyle klepiecie. Pozdrawiam Wszystkich z rana.

A propos kuchni jeszcze - macie jakieś zlote rady - trafione i nietrafione decyzje, co warto a co jest przereklamowane... Może ktoś coś rzuci ze swojego doświadczenia. Ja wiem, że ideałów nie ma, każdy ma swoje preferencje ale zawsze warto posłuchać innych...

Co do zmywarki. Ja mam aktualnie Siemensa. Kupiony prawie 10 lat temu. 2 naprawy, jedna gwarancyjna. Jeden z najwyższych modeli wtedy. Aktualnie coś znowu szwankuje. Czy bym ją polecała? Sama nie wiem. Może lepiej byłoby kupić tańszą i po prostu po 5 latach bez skrupułów wymienić na nowszy model....

Ładną masz tą kuchnię, super jest.

Dziewczyny ciężko się tu do Was wbić w dyskusję bo tyle klepiecie. Pozdrawiam Wszystkich z rana.

A propos kuchni jeszcze - macie jakieś zlote rady - trafione i nietrafione decyzje, co warto a co jest przereklamowane... Może ktoś coś rzuci ze swojego doświadczenia. Ja wiem, że ideałów nie ma, każdy ma swoje preferencje ale zawsze warto posłuchać innych...

Co do zmywarki. Ja mam aktualnie Siemensa. Kupiony prawie 10 lat temu. 2 naprawy, jedna gwarancyjna. Jeden z najwyższych modeli wtedy. Aktualnie coś znowu szwankuje. Czy bym ją polecała? Sama nie wiem. Może lepiej byłoby kupić tańszą i po prostu po 5 latach bez skrupułów wymienić na nowszy model....

Ja nie zrobiłabym już zlewu koło okna :)

Zmywarkę na wysokości piekarnika:)

I zero mikrofalówki :)