mirela99 02.04.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 też mam siemensa i polecam NA razie........bo u mnie ostatnio ciągłe awarie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 U nas wkoło P-ny nie ma tygodnia bez włamania. W mojej wsi zdarzało się, ze obrabiali po kilka domów miesięcznie. W biały dzień, jak wszyscy w pracy. Wybierali te osłonięte np. tujami. Kradli np. złote pierścionki, laptopy, aparaty fot. My mamy alarm i jesteśmy podpięci do soli secur. Bez włączenia alarmu do pracy nie wyjeżdzam..... Ja też pochodzę z takiej miejscowości, gdzie kradli na potęgę. Na granicy województwa. Wjeżdżali do innego województwa i szukaj wiatru w polu. Trzeba zawiadomić inną policję, czyli inna na miejscu zdarzeń, druga ma ścigać, nie wiedząc co, kogo i po co. Mała paranoja. Przez to złodzieje byli praktycznie nieuchwytni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Hejka Ja wczoraj tez z moim rozmawialam na temat Zajaczka Mowie ze teraz cala rodzinka bedzie czekala bo ciocia z wujkiem z hameryki przyjezdzaja.. i stanowczo powiedzialam, nic nie kupujemy nikomu! Niech w koncu oni cos kupia naszym dzieciaczkom i tak tez zostalo Londonka ja zakupilam sobie ostatnio zmywarke Siemens... zalezy ile chcesz na to kasy przeznaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2014 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 dajcie spokój z tymi włamaniami:sick: ja tez mam alarm i ochronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Pastucha!! Pastucha w kolo ogrodzenia podlaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 02.04.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ano chciałam pytać czy nie boicie się tak same w domu zosstawać? Ilona, jak męża nie ma, jak wyjeżdża...? Ja to bym koleżanek naspraszała, bo zwyczajnie się boję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Agatah...mnie to czeka takie pomieszkiwanie samej z 2 dzieci;) nie wiem jak to bedzie... moze i ten taki strach bedzie...ale musze dac rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.04.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Dlatego do łóżka chcę bulteriera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Co Wy piszecie Ja tam lubie pobyć sama... Cisza i spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.04.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Dzięki dziewczyny:hug: a myślicie ,że funkcja 1/2 załadunku jest niezbędna dla 3osobowej familli:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Londonka...ja patrzalam na programy w dlugosci mycia polowa zaladunku to tez dobra funkcja u mnie nawet jak w 3ke bylismy to zmywarka niekiedy wlaczana byla 2 razy dziennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.04.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja mam tę funkcje i nie używam wybieram krótszy czas Ja trzy pierwsze noce ok a później to już różnie,ale czytam kryminały i inne krwawe książki to wyobraźnia świruje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.04.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Dla mnie wazna jest funkcja eko oraz skrócenie mycia o połowę/ Jak np. jest impreza i wszystko jest swieze to myję 1:20 min garnki a 50 min zastawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.04.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja się nastawiłam na hotpointa:) mam od nich retro-piekarnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 02.04.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Czasami się przydaje. Jak masz coś smrodliwego do umycia i nie chcesz żeby zalegało w zmywarce. Albo wyjeżdżasz, a msz pół zmywarki załadowane. Albo chcesz umyć np. blachę na jednym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 02.04.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja mam tę funkcje i nie używam wybieram krótszy czas Ja trzy pierwsze noce ok a później to już różnie,ale czytam kryminały i inne krwawe książki to wyobraźnia świruje:D o tak tak:lol2: Ja się nastawiła na hotpointa:) mam od nich retro-piekarnik Mam i nie narzekam Myje dobrze, tylko nieco głośna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.04.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Czyli olac to:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 02.04.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Reni ma biala kuchnie.. korpusy szare http://img33.imageshack.us/img33/8544/p1030670g.jpg Ładną masz tą kuchnię, super jest. Dziewczyny ciężko się tu do Was wbić w dyskusję bo tyle klepiecie. Pozdrawiam Wszystkich z rana. A propos kuchni jeszcze - macie jakieś zlote rady - trafione i nietrafione decyzje, co warto a co jest przereklamowane... Może ktoś coś rzuci ze swojego doświadczenia. Ja wiem, że ideałów nie ma, każdy ma swoje preferencje ale zawsze warto posłuchać innych... Co do zmywarki. Ja mam aktualnie Siemensa. Kupiony prawie 10 lat temu. 2 naprawy, jedna gwarancyjna. Jeden z najwyższych modeli wtedy. Aktualnie coś znowu szwankuje. Czy bym ją polecała? Sama nie wiem. Może lepiej byłoby kupić tańszą i po prostu po 5 latach bez skrupułów wymienić na nowszy model.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Dla mnie wazna jest funkcja eko oraz skrócenie mycia o połowę/ Jak np. jest impreza i wszystko jest swieze to myję 1:20 min garnki a 50 min zastawę ja mam, obecnie ikeowska i skubana ma program pol godziny domywa dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.04.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ładną masz tą kuchnię, super jest. Dziewczyny ciężko się tu do Was wbić w dyskusję bo tyle klepiecie. Pozdrawiam Wszystkich z rana. A propos kuchni jeszcze - macie jakieś zlote rady - trafione i nietrafione decyzje, co warto a co jest przereklamowane... Może ktoś coś rzuci ze swojego doświadczenia. Ja wiem, że ideałów nie ma, każdy ma swoje preferencje ale zawsze warto posłuchać innych... Co do zmywarki. Ja mam aktualnie Siemensa. Kupiony prawie 10 lat temu. 2 naprawy, jedna gwarancyjna. Jeden z najwyższych modeli wtedy. Aktualnie coś znowu szwankuje. Czy bym ją polecała? Sama nie wiem. Może lepiej byłoby kupić tańszą i po prostu po 5 latach bez skrupułów wymienić na nowszy model.... Ja nie zrobiłabym już zlewu koło okna Zmywarkę na wysokości piekarnika:) I zero mikrofalówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts