Mmelisa 02.04.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Migotka..ale tak jak piszesz, tanszy model po 5latach wymieniach, to wyszloby na to ze teraz bys kupowala 3cia... suma sumarum, przeplacilabys ta pierwsza w sprawie kuchni tez jestem zainteresowana odpowiedzi musze w koncu byc zdecydowana zeby moc zamowic:sick: jeszcze 11dni i do PL jedziemy... kto wie..moze do ikea zawedrujemy..wiec jezeli przyjdzie mi tam kupic kuchnie to jestem teraz ciekawa czym sie kierowac? jakie rozwiazania wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.04.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja nigdy nie miałam zmywarki ,wiem ,że wstyd ale mam fobię,że jak w rękach nie umyję to jest brudne,nie raz widziałam co s na widlcu zotaje ze zmywarki:sick: ale czas na zmiany:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja nie zrobiłabym już zlewu koło okna Zmywarkę na wysokości piekarnika:) I zero mikrofalówki u mnie zlew pod oknem.. mikro nie bedzie... zmywara obok zlewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.04.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 u mnie zlew pod oknem.. mikro nie bedzie... zmywara obok zlewu teraz tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.04.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja mam kuchnię z ikea:rolleyes: wybrałam większośc szafek,nie lubię szuflad na talerze i gary:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.04.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja ze zlewu przy oknie zadowolona jestem. Ale najbardziej sobie cenię szuflady - ogromne, szerokie na przeszło metr, głębokie. Mam w nich talerze i nizej garnki. Talerze na wysokości mojego brzucha - zero schylania. Szuflady bardzo pojemne, uwielbiam je.Dla mnie przereklamowany był magic corner. Zawsze znajdzie się ustrojstwo które rzadko się używa (w dużej kuchni oczywiście) np frytkownica, maszyna do chleba. Takie miejsca narozne są wtedy idealnie wykorzystane. Rezygując z MC mam wiecej dużo miejsca i nieco kasy w kieszeni.Nie wyobrażam sobie kuchni teraz bez samozamykajacych się szafek czy szuflad.Mam tez szare korpusy (nie żółkną i łatwiej się je myje, nie znac tak brudu).Wysoko blat (10-15 cm od zgiętej ręki w łokciu). Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.04.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Rownież zlew pod oknem obok zmywarka,piekarnik w wysokiej zbudowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 kurcze.. a mi sie podoba zeby gary i talerze miec w szufladzie:rolleyes: gary na pewno.. talerze, to jeszcze kwestia przemyslenia, jaka duza wysoka zabudowa mi wyjdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Mirela cenne uwagi dziekuje :D:D u mnie na szczescie jest spizarka, wiec frytkownica i inne rzeczy moga zawsze tam wyladowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 ja mam też pod oknem ale czasem trzeba okno myć jak mąż coś zmywa...albo Albinosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.04.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja mam tak jak Mirela.Zlew obok okna mnie wkurza bo mam wiecznie okno ochlapane- dziadowska bateria czeka w kolejce do wymiany:) może jak wymienię to będzie inaczej .No i na przeciw mam sąsiadów i zawsze mnie widać jak coś robię bo kuchnia malutka więc wyglądam na wścibską sąsiadkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.04.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 ja mam kibel sąsiada za oknem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.04.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.04.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 U nas się nigdy nic nie zachlapało... Mówię o oknie. Może to wina baterii jednak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.04.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Tylko na bym inne okno chciała przed tym zlewem (inny projekt domu) ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.04.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 też mi się tak wydaje ,idzie do wymiany Ja w "drugim" domu chciałabym takie jak ma Reni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.04.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Hy...ja swoje okna lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 02.04.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 No ja też będę mieć zlew pod oknem, szuflady i szafki mniej więcej pół na pół. Mikrofali nie mam i nie czuję potrzeby. Magic cornera chyba nie będzie - strasznie to drogie od 900 zł w górę! Kuchni z Ikea się boję - bez uchwytów nie mają lakierowanej a ta biała matowa to pewno zżółknie:( dzięki Wam zrobię szare korpusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja mam u siebie wielkie okno...a moj maz namawia mnie wlasnie na wymiane, na takie waskie, w stylu co ma Reni .. ale jak to wymiana.. elewacja zrobiona.. a tu takie drastyczne zmiany?? w sumie to on i tak ma plan zeby wymienic je na drewniane... to pytam-po co zamawial takie?? zeby bawic sie wiecznie w Bob Budowniczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Hy...ja swoje okna lubię nie wiem., nie widzialam nawet kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts