london23 02.04.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja bede wymieniała szyby:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.04.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 nie wiem., nie widzialam nawet kuchni E no coś Ty tye razy ją wklejałam:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Migotka... ja obecnie mam matowa ikea i nie zolknie od 3 lat nic zlego sie nie dzieje wiec nie boje sie wyboru kuchni z ikea, tylko wyboru ukladu szafek/szuflad, zeby trafic w ich funkcjonalnosc u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 02.04.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Szuflady, szuflady i jeszcze raz szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.04.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Hejka! Wy tu o wymianie okien a mój wczoraj pierdołnal ze moze byśmy dom sprzedali?! :oJeszcze kurwa niewybudowany a on żeby moze sprzedać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2014 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 ja mam szare korpusy i sobie je chwalę, szuflady z samodomykiem to dla mnie mus, nie zrobiłabym dzis mikrofali, chyba lepiej ekspres, zmywara obok zlewu, okno też, chlapie się ale mi to nie przeszkadza, szuflady wewnetrzne też są ok jak ktoś chce miec cały front, magic cornera nie mam ale myśle podobnie jak mirela, nie mam też żadnego cargo i żyję, dla mnie najważniejsze najwiecej szuflad i blat z granitu, nie ma lepszej opcji, kuchni z ikei nie chciałam bo tam maja folię na wysoki połysk a nie lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.04.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 fajna ile ja bym dała żeby P. się zgodził na sprzedaż domu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Szuflady, szuflady i jeszcze raz szuflady no ale pod zlewem, jezeli chce zrobic segregacje smieci obok to chyba wypada lepiej zrobic szafke? moze mlynek bede chciala tam ulokowac (nie wiem, czy wogole to kupowac?) co z szafkami naroznymi? wiem, wiem, sa tez szuflady narozne...ale nie wiem czy w ikea sa...nie przygladalam sie dokladniej temu kolejna sprawa..szuflady ukryte w srodku, czy szuflady zamontowane normalnie, tradycyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.04.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Reni, nie zdarzyło Ci się nigdzie uszczerbić frontów w kuchni ? Ja mam jeden odprysk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Hejka! Wy tu o wymianie okien a mój wczoraj pierdołnal ze moze byśmy dom sprzedali?! :oJeszcze kurwa niewybudowany a on żeby moze sprzedać . skad ja to znam moj nie raz mi tak mowi, tylko ze ja tupie na nie! dom moglabym zmienic...ale nie dzialke...miejsce mamy super wybrane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Mirela baterii nie - raczej płukania np talerza : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.04.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 No ale ja sie jeszcze nie wybudowalam.:sick:Tzn wykończeniowe robimy aktualnie kładą kafle w łazienkach...Sąsiad córce wybudował dom obok naszego pomieszkają pół roku i sprzedaje ten mój sie najaral i mówi ze moze my tez byśmy sprzedali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.04.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 o naroznych szafkach pisałam. Na pewno u mnie spisują sie idealnie szuflady pod indukcją (chochle, przeciskarcz do czosnku itp, na deski do krojenia, na przyprawy). Młynek fajna sprawa ale trzeba miec kanalizację, u nas nie ma więc . Szuflady w środku sa niezbędne kiedy nie chcesz dziecliś powierzchni frontów. U mnie nie było takiej potrzeby, nie chciałam jednolitej tafli w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.04.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Narożnych szafek nie mam szuflady mam trzy - płytkie na sztucce i pierdoły pod płytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.04.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Magda - mam siteczko i nawet jak płucze talerz to nie mam szans pochlapać okna. Tylko po pierwsze mam pewnie odpowiednią baterię a po drugie... mamy słabe ciśnienie wody. Specjalnie zmniejszone więc nie ma silnego mega strumienia.... Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 02.04.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 no ale pod zlewem, jezeli chce zrobic segregacje smieci obok to chyba wypada lepiej zrobic szafke? moze mlynek bede chciala tam ulokowac (nie wiem, czy wogole to kupowac?) co z szafkami naroznymi? wiem, wiem, sa tez szuflady narozne...ale nie wiem czy w ikea sa...nie przygladalam sie dokladniej temu kolejna sprawa..szuflady ukryte w srodku, czy szuflady zamontowane normalnie, tradycyjnie Jak dla mnie normalnie. Mam brudne ręce, to tylko uchwyt ubrudzę, a nie musze otweirać dodatkowo najpierw drzwi. Ale jak ktoś chce mieć jednolite fronty... co się komu podoba. No i jak chcesz nawet trochę wysunąc szufladę o musisz drzwi na ościez otworzyć. Segregację śmieci fajnie ma Basia KRK. Pod zlewem młynek, a szuflada ze śmieciami obok Gdybym miala miejsce to bym tak zrobiła. A po drugiej stronie zlewu zmywarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2014 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 mirela mnie trudno znaleźć front bez zadrapania czy rysy, ale nauczyłam się z tym żyć, za 5 lat przemaluje wszystkie na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.04.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Szuflad mam 8 szerokich mniej więcej na 60 cm plus trzy te mega ogromne (najlepsza rzecz w kuchni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 02.04.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 mirela mnie trudno znaleźć front bez zadrapania czy rysy, ale nauczyłam się z tym żyć, za 5 lat przemaluje wszystkie na nowo O widzisz reni. Ja mam Ikeowy Abstrakt, i ostatnio jak myłam, to zero czegokolwiek. Aż byłam zdziwiona, bo dziecko sobie robi z tymi szufladami co chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2014 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 ja tez mam segregację smieci a nad nią fajną półeczkę na szmatki i ścierki, fajna to rzecz, a i bardzo jestem zadowolona z organizera bluma na sztućce, drogie to było ale pasuje idealnie do szuflady i jest na lata, bo ze stali nierdzewnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts