Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ja mam szare korpusy i sobie je chwalę, szuflady z samodomykiem to dla mnie mus, nie zrobiłabym dzis mikrofali, chyba lepiej ekspres, zmywara obok zlewu, okno też, chlapie się ale mi to nie przeszkadza, szuflady wewnetrzne też są ok jak ktoś chce miec cały front, magic cornera nie mam ale myśle podobnie jak mirela, nie mam też żadnego cargo i żyję, dla mnie najważniejsze najwiecej szuflad i blat z granitu, nie ma lepszej opcji, kuchni z ikei nie chciałam bo tam maja folię na wysoki połysk a nie lakier

Szuflady, szuflady i jeszcze raz szuflady :)

no ale pod zlewem, jezeli chce zrobic segregacje smieci obok to chyba wypada lepiej zrobic szafke?

moze mlynek bede chciala tam ulokowac (nie wiem, czy wogole to kupowac?) co z szafkami naroznymi? wiem, wiem, sa tez szuflady narozne...ale nie wiem czy w ikea sa...nie przygladalam sie dokladniej temu ;)

kolejna sprawa..szuflady ukryte w srodku, czy szuflady zamontowane normalnie, tradycyjnie ;)

Hejka! Wy tu o wymianie okien a mój wczoraj pierdołnal ze moze byśmy dom sprzedali?! :oJeszcze kurwa niewybudowany a on żeby moze sprzedać .:mad:

skad ja to znam ;)

moj nie raz mi tak mowi, tylko ze ja tupie na nie! dom moglabym zmienic...ale nie dzialke...miejsce mamy super wybrane!

o naroznych szafkach pisałam.

Na pewno u mnie spisują sie idealnie szuflady pod indukcją (chochle, przeciskarcz do czosnku itp, na deski do krojenia, na przyprawy).

Młynek fajna sprawa ale trzeba miec kanalizację, u nas nie ma więc :(.

Szuflady w środku sa niezbędne kiedy nie chcesz dziecliś powierzchni frontów. U mnie nie było takiej potrzeby, nie chciałam jednolitej tafli w kuchni.

Magda - mam siteczko i nawet jak płucze talerz to nie mam szans pochlapać okna. Tylko po pierwsze mam pewnie odpowiednią baterię a po drugie... mamy słabe ciśnienie wody. Specjalnie zmniejszone więc nie ma silnego mega strumienia.... Edytowane przez mirela99

no ale pod zlewem, jezeli chce zrobic segregacje smieci obok to chyba wypada lepiej zrobic szafke?

moze mlynek bede chciala tam ulokowac (nie wiem, czy wogole to kupowac?) co z szafkami naroznymi? wiem, wiem, sa tez szuflady narozne...ale nie wiem czy w ikea sa...nie przygladalam sie dokladniej temu ;)

kolejna sprawa..szuflady ukryte w srodku, czy szuflady zamontowane normalnie, tradycyjnie ;)

Jak dla mnie normalnie.

Mam brudne ręce, to tylko uchwyt ubrudzę, a nie musze otweirać dodatkowo najpierw drzwi.

Ale jak ktoś chce mieć jednolite fronty... co się komu podoba.

No i jak chcesz nawet trochę wysunąc szufladę o musisz drzwi na ościez otworzyć.

Segregację śmieci fajnie ma Basia KRK. Pod zlewem młynek, a szuflada ze śmieciami obok :)

Gdybym miala miejsce to bym tak zrobiła. A po drugiej stronie zlewu zmywarka :)